Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

celina canim ben senden umutluyum. rabbiminde izniyle insaallah bebeklerin tutunacaktir.bu gecenin yuzu suyu hurmetine dualarin kabul olsun
Amin bitanemm inşallah ...

Merkezin çok iyi tabii basından bildiğim kadarı ile. İstanbul'a gitme şansım olsa tek bir deneme yapardım onu da o merkezde.. ALLAH'ım yüzüne baksın canım. Moralini yüksek tut yeter.

Saol can dostum ...

Kızlar yarın büyük gün minnaklarımı almaya gidiyorum..genetiklerine bakılacak bugün yarına transfer ..dualarınızı esirgemeyin lütfen..cokk heyecanlıyım anlatamam..ne güzel duygular bunlar .Rabbim hepimize yaşatsın tamamına erdirmeyi nasip etsin ..

Allah kabul etsin arkadaşım. Burada herkes kardeş, herkes abla. İnşallah bebeklerimizi birlikte büyütüp okullarını, gençliklerini konuştuğumuz günler de gelecek. Rabbim yüzümüze baksın...
Amin canım. Aminnnn
Maşallah maşallah maşallah hadi hayırlısıyla darısı transfere ve test gunune
Amin canım !

Senin duan daha da makbuldür. İnşallah kabul olacak

Inşallah canim rabbim buyuk

inşallah bir toparlanalım biraz düşünecez

ayyyy ne güzel allah kucağına almayı da nasip etsin canım genetik tanımı yaptırıyorsun ayrı bir ücret alınıyor sanırım doğrumu
bana önerdiler istemedim

Saol bitanem sizin bu desteğiniz ve dualarınız oldukca Rabbimin izniyle herşeyin hayırlısı ve güzeli olacaktır...

canim benim ucte uc devam etmesine cok sevindim.. cok guzell haberler getiriyorsun masallah.. bebislerinin hicbirinden vazgecme hepsini transfer ettir:)) masallahh

:)) canimm neden gecee.. guzelll haberlerini bekliyoruzzz

Oyy sever teyzeleri o minnakları

Bizlerde heyecanla bekliyoruz transferini...

Yeaahhh! Bu aşamada tamam. Bunu duyduğunda neler hissettiğini çok iyi biliyorum.hadi şimdi aşamaları adım adım ilerle böyle.

ayyyy ne güzel allah kucağına almayı da nasip etsin canım genetik tanımı yaptırıyorsun ayrı bir ücret alınıyor sanırım doğrumu
bana önerdiler istemedim
Genetik için ayrı ücretlendirme yapıyorlar canım ..bilgi vermişlerdi daha önce .umarım genetikleride sağlaö çıkar minnaklarımın
canim benim ucte uc devam etmesine cok sevindim.. cok guzell haberler getiriyorsun masallah.. bebislerinin hicbirinden vazgecme hepsini transfer ettir:)) masallahh
Bırakmammm merak etme teyzoşuu alıp gelcem hepsini yarın inşallhh

Oyy sever teyzeleri o minnakları

Bizlerde heyecanla bekliyoruz transferini...
Saol teyzoşların en hası....
Yeaahhh! Bu aşamada tamam. Bunu duyduğunda neler hissettiğini çok iyi biliyorum.hadi şimdi aşamaları adım adım ilerle böyle.
Yes baby! Sizle paylaştıkça artıyo coşkum..

Bugün en can arkadaşımın doğum günü, çok özledim O'nu artık farklı şehirlerde yuva kurduk, o şu an hamile 3. çocuğuna, tlfdaydım konuşuyorduk, bir baktım buradan düşmüşüm.

Maşallah, Allah bir avazda kurtarsın arkadaşını. Tekrar görüştüğünde tebriklerimi ilet lütfen...

Azıcık takıldım dışarıda, maşallah ne güzel haberler varmış, kaçırmışım. Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Sonuna kadar böyle güzel haberlerin olsun inşallah. Üçünü de alacak mısın?

Celinam bugün siteye bişey oldu yaa, ben iki de bir düşüyorum veyahut ta şifremi kabul etmiyor
Biliyorum kalbin burda...
Bugün pgt yapılıyor semra hnm ne derse ona göre hareket etcem söz dinliom ben artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…