- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.041
Yok, o benim gönlümü alsın. Uğraşamam beyefendinin keyfi için. Kendim için bir şeyler yapmam gerek biraz.
Ohş, kaynanam benimmmmm
Amin bitanemm inşallah ...celina canim ben senden umutluyum. rabbiminde izniyle insaallah bebeklerin tutunacaktir.bu gecenin yuzu suyu hurmetine dualarin kabul olsun
Merkezin çok iyi tabii basından bildiğim kadarı ile. İstanbul'a gitme şansım olsa tek bir deneme yapardım onu da o merkezde.. ALLAH'ım yüzüne baksın canım. Moralini yüksek tut yeter.
Amin canım. AminnnnAllah kabul etsin arkadaşım. Burada herkes kardeş, herkes abla. İnşallah bebeklerimizi birlikte büyütüp okullarını, gençliklerini konuştuğumuz günler de gelecek. Rabbim yüzümüze baksın...
Maşallah maşallah maşallah hadi hayırlısıyla darısı transfere ve test gununeKızlar aradım hastaneyi üçte üç gdiyoruz şimdilik kayıp yok hepsi iyi kaliteymiş bebekleriminsemra hocayla durum değerlendirmesi yapıp geri döneceklermiş gün içinde..Hepinize dualarınız destekleriniz için teşekkürler ..sizi seviyoruz
Amin canım !
Senin duan daha da makbuldür. İnşallah kabul olacak
Şaşı embriyoloğumun haberleri var az sonraaa....
G üzel bir gün Rabbim duysun sesimizi
Kolay gelsin can can..buraya uğramayı ihmal etme çok yorma kendini
Ben de toplamda dört negatif aldım canım ama bırakmıyorum peşini bunlar güzel heyecanlar tekrar dene ..
Kızlar yarın büyük gün minnaklarımı almaya gidiyorum..genetiklerine bakılacak bugün yarına transfer ..dualarınızı esirgemeyin lütfen..cokk heyecanlıyım anlatamam..ne güzel duygular bunlar .Rabbim hepimize yaşatsın tamamına erdirmeyi nasip etsin ..
Dün burada çok sıkıldım baktım kimse yok azcık spor yapayım dedim
Saol bitanem sizin bu desteğiniz ve dualarınız oldukca Rabbimin izniyle herşeyin hayırlısı ve güzeli olacaktır...
Gunaydinnn, iyi kandiller herkese. Dualarimiz hayirlisi ile kabul olsun 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Celina sasi embriyologun sana guzel haberlerle donsunnn.
Biz gece gidecegiz kan icin, simdi disariya cikma zamani 😘
Operim herkese sevgiler :)
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi etmişsin kaç kilo verdin canım
Kızlar yarın büyük gün minnaklarımı almaya gidiyorum..genetiklerine bakılacak bugün yarına transfer ..dualarınızı esirgemeyin lütfen..cokk heyecanlıyım anlatamam..ne güzel duygular bunlar .Rabbim hepimize yaşatsın tamamına erdirmeyi nasip etsin ..
Kızlar aradım hastaneyi üçte üç gdiyoruz şimdilik kayıp yok hepsi iyi kaliteymiş bebekleriminsemra hocayla durum değerlendirmesi yapıp geri döneceklermiş gün içinde..Hepinize dualarınız destekleriniz için teşekkürler ..sizi seviyoruz
Genetik için ayrı ücretlendirme yapıyorlar canım ..bilgi vermişlerdi daha önce .umarım genetikleride sağlaö çıkar minnaklarımınayyyy ne güzel allah kucağına almayı da nasip etsin canım genetik tanımı yaptırıyorsun ayrı bir ücret alınıyor sanırım doğrumu
bana önerdiler istemedim
Bırakmammm merak etme teyzoşuu alıp gelcem hepsini yarın inşallhhcanim benim ucte uc devam etmesine cok sevindim.. cok guzell haberler getiriyorsun masallah.. bebislerinin hicbirinden vazgecme hepsini transfer ettir:)) masallahh
Saol teyzoşların en hası....Oyy sever teyzeleri o minnakları
Bizlerde heyecanla bekliyoruz transferini...
Yes baby! Sizle paylaştıkça artıyo coşkum..Yeaahhh! Bu aşamada tamam. Bunu duyduğunda neler hissettiğini çok iyi biliyorum.hadi şimdi aşamaları adım adım ilerle böyle.
Bugün en can arkadaşımın doğum günü, çok özledim O'nu artık farklı şehirlerde yuva kurduk, o şu an hamile 3. çocuğuna, tlfdaydım konuşuyorduk, bir baktım buradan düşmüşüm.
0,1 gr.
Ayy deminden beri giremiyorum şifremi kabul etmedi..
Biliyorum kalbin burda...Celinam bugün siteye bişey oldu yaa, ben iki de bir düşüyorum veyahut ta şifremi kabul etmiyor
Bugün pgt yapılıyor semra hnm ne derse ona göre hareket etcem söz dinliom ben artık:)Azıcık takıldım dışarıda, maşallah ne güzel haberler varmış, kaçırmışım. Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Sonuna kadar böyle güzel haberlerin olsun inşallah. Üçünü de alacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?