Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet bizede önermişlerdi sanırım embriyo başına 250 dolar mı ne yalmıyorsam canım inşallah sapasağlam çıkar hepsi de üçüzlerin olur ayyy süper olur, biraz antroman yaparsın peşlerinde kafayı yersin ama olsunda önemli değil

Ewet canım öyle fiyatı..üçüzler fikride şahaneymiş hani bi an hayal ettimde şöyle iki kız bi oğlan filan...hayallerimiz gerçek olur inşallah ..istemenin sonu yok isteyelim her daim.,benim için ne düşünüyorsanız Allah sizin de başınıza versin aminnnn

Selam çıtır annecikler

Nasılsınız? Öncelikle bu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin gerçek olmasını yüce rabbimden diliyorum. Herşey hayal ettiğinizden de güzel olsun inşallah

Bana gelince, başka bir birime geçtim işyerinde o nedenle anormal yoğunluğum vardı, ancak oturtuyorum, size bakayım dedim. Hepinizi çok merak ettim. Bana gelince henüz vakit var, benim için de dua ederseniz sevinirim

Bir de sizler daha tecrübelisiniz ya, Allahın işine karışmak değil asla amacım ama meraktan soruyorum, embriyologlar transfer etmeden cinsiyeti görebiliyorlar mı? Kafamda deli sorular :44:

Hepinizi çoook öpüyorum

Merhaba, hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun yeni departmanın.
Ve evet bazı embriyologlar bunu yapabiliyor. Ama özel durumun olmadıkça yapmıyorlar. Bazı genetik hastalıklarda böyle bir uygulama yapılıyor. Onun için de ayrıca rapor alman gerekiyor.

Alahım,Celina yı annelik rızkınla taçlandır emeğini umutlarını boşa çıkarma kucağını bebişleriyle gönlünü ve yüzünü mutluluklarla donat..(Amin..)

Çok teşekkür ederim canım :)

Cahilliğim için kusura bakma, ben cinsiyetin anne karnında birkaç hafta sonra falan belirlendiğini sanıyordum o yüzden merak etmiştim

Allahım hepimiz hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah. Hayırlı evlatlar kısmet etsin daha fazla bekletmeden. (Amin)

Son düzenleme:

Estağfurullah, kusur değil ki bu. Duyurulmayan bilgilerden. Bazı hastalıklar cinsiyet kromozomlarıyla taşınıyor ve bunu önlemek için uygulanıyor. Bildiğim kadarıyla her yerde de yapılmıyor. Kıbrıs' ta var benim duyduğum. Normalde anne karnında sanırım 16. veya 20. haftada belli oluyor.

Uzun zamandan sonra herkeslere selam

kadir geceniz mubarek olsun Rabbim kimsenin duasini geri cevirmesin hepimizin gonlundekini versin insallah.

miranda canim yazdiklarini okudum hem uzuldum hem sevindim. pitircigin sana 9 ay tutunsun birakmasin.

duygucum haberini dort gozle bekliyorum.

tedavisi suren, transfer olan arkadaslar sansiniz bol olsun. Allahim meleklerinize kavustursun.

bizde cok ama cok agirlastik. burasi felaket sicak nefes almakta bile zorlaniyorum. hani karnim burnumda derler ya
ben resmen o haldeyim su an. sicaklarda cok zormus bu hamilelik. Allah Turkiyedekilere kolaylik versin.

hepinize kucak dolusu sevgiler cok opuldunuz

Kızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.

bu gece sonucunu alacak wishduygum inşallah bu kandil gecesi mutluluğun katmerlerin, evlatlarının müjdesini alırsın.

celina canım bebişlerinin üçüde sana kavuşmak için sabırsızlanıyorlarmış. yarın 3 bebişli bir hatun olup, 9 ay sonra bize imdat çığlıkları atarsın inşallah

Mirandam canım aramayı çoook istedim, hep dua ettim ama inan konuşacak bile halim yoktu. güzel haberini okuyunca çooook mutlu oldum... şimdi pıpıtları duydun, sonra seni uyandıracak acıkma ıngalarını duyacaksın inşallah...

acmilam canım ben regl durumuma ve folikül sayıma göre tedaviye başlayacağım... şu an beklemedeyim. bayram öncesi regl olursam bir sonraki periyodumda tedavime başlayacağım inşallah... ama şu an herşeyi boşverdim. saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım... ilaçları bile aklıma gelirse içiyorum ki aklıma da geldiği yok... rabbim ol derse olacak, yoksa gerisi boş... arada eşimin git gelleri tutuyor, bir parti stres oluyorum. benim durumumu biliyosunuz karşı taraf isteksiz olunca herşey bir yere kadar. şimdiden başladık "bu son ona göre" muhabbetlerine. sabretmeye, gülüp geçiştirmeye çalışıyorum... dua ediyorum... rabbim ona istek versin, heveslendirsin diye... elimden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki.

ensu, cmas, bebeklerve, hazinem, zonark, ismihan, celina, wish, capslocked, miranda, puffy, brezey, arnavut, hope, selcankerem, lejena, adige, alara, acmila, duova, ummuseleme, gulneva, belki, alisalis, sara, tutku, nevser, omeyra, cedrus, alfabe, zeytin, elifooo, volin, resignation... bu topicte birlikte güldüğüm, birlikte ağladığım canlarım.... bu gece ve her gece ettiğimiz tüm duaları rabbim bizim için hayırlı etsin ve bize nasip etsin... bizlerinde hayırlı sağlıklı evlada sahip bir anne olmamızı, ve o evlatları yetiştirmemizi nasip etsin inşallah... evimizden huzuru, mutluluğu eksik etmesin...

hepinizi çoook öpüyorum... sevgi ve dua ile... dualarınız da yer almak dileğiyle....

Herkese merhaba, son mesajları okumaya çalıştım, buranın neşesi insana iyi geliyor gerçekten
Bugün sabah opu m vardı, ilginç bir deneyim, ilk kez girdim ve iyi geçti sayılır. Kendime geldikten sonra biraz ağrım vardı, sancı şeklinde ama ilaç kullanmaya bile gerek olmadı.
Doktorum gelip 10 yumurta topladığını, yarın durumlarıyla ilgili bilgi vereceklerini söyledi. Cumartesi de dondurma işlemi yapılacakmış, hadi hayırlısı...
Sizinle paylaşmak güzel, burada yeni olsam da

Güzbahar,ne güzel dilekler,dualar.Bende hepimiz için katılıyorum,allahım duysun ve kabul etsin inşallah.Verilen emekler,zamanlar,gösterilen sabır ve iradeler boşa gitmesin.Tez vakitte herkez muradına ve en güzel mutluluğa ersin inşallah.

Güzbahar,ne güzel dilekler,dualar.Bende hepimiz için katılıyorum,allahım duysun ve kabul etsin inşallah.Verilen emekler,zamanlar,gösterilen sabır ve iradeler boşa gitmesin.Tez vakitte herkez muradına ve en güzel mutluluğa ersin inşallah.

Doğuma az kalmış, az daha sık dişini arkadaşım. Allah bir avazda kurtarsın.

Geçmiş olsun arkadaşım, bir hafta uzun bir süre. Doktora gittin mi?

Geçmiş olsun, güzel bir günde, güzel haberler dolu maşallah. Allah yardımcın olsun, inşallah bu güzel haberlerin devamı daha güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…