- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.021
Kızlar aradım hastaneyi üçte üç gdiyoruz şimdilik kayıp yok hepsi iyi kaliteymiş bebekleriminsemra hocayla durum değerlendirmesi yapıp geri döneceklermiş gün içinde..Hepinize dualarınız destekleriniz için teşekkürler ..sizi seviyoruz
Ohhh Ohhh Ohhhhh !Bankaya ugradiiiim, kuafore gittiiiiiim, sacimi boyattiiiim. Artik begenmeyen kucuk ogluna almasin
Sağolun kızlar. Şimdi girdim eve. Beyazları kapattırdım, bir de incecik balyaj attırdım. Kahverengi üstüne karamel. Belli belirsiz. Pek sevdim kendimi
Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi
Benim Kızkardeşim ablam yok ama pitircigimin ve oğlumun sayenizde bir sürü teyzesi oldu bu gece hepiniz için dua edeceğiz rabbim kabul buyurursa.
Gözün aydın canım, daim olsun inşallah (bölünmeleri)
Bakım şart arkadaşım ben de boyatmayı düşündüm bugün transfer öncesi boşver otur aşağıya dedim ..şimdi acaba yarın mı boyatsam diyorum hazır transfer olmamışken kurtlanıyorum
Saol bitanem sizin bu desteğiniz ve dualarınız oldukca Rabbimin izniyle herşeyin hayırlısı ve güzeli olacaktır...
Organikler bile tuhaf kokuyor balyajlarimdan biliyorum :) hamile hamile kokusuna dayanamayacagindan yaptirmazsin 💇💅 sacini boyatma ama bi kirik fon, manikur pedikur, belki kirik toplama ile yeni bir kesim ohh super olur. Ben transfer sabahi kostur kostur kuaforden ciktiydim :))))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Kadir geceniz mübarek olsun. Bu mübarek günde bizlerede en kısa sürede hayırlı bebişler ve bizleride anne olmayı nasip etsin.ve gazzedeki katliamı durdurmayı nasip etsin .
hayırdır kız coşmuşsun allah neşeni eksik etmesin yarabbim
Yok yok şimdide yaptırmıcam bu kadar durmuşum sadece hafif bi şekil verdircem saçlara bugün saçlarım şekil önümden çekil misaliBence transferden önce yaptır tabi ihtiyacın varsa, sonra 9 ay hiç bir şey yaptırma sakın.
İnşallah canım ben bu sefer senden çok ümitliyim
Yok yok şimdide yaptırmıcam bu kadar durmuşum sadece hafif bi şekil verdircem saçlara bugün saçlarım şekil önümden çekil misali
Allah yüzümüzebaksın hayırlısıysa nadip etsin..benimde bu denemede diğerlerine göre ümidim bi nebze daha yüksek çünkü herşeyin layığıyla yapıldığına ve bilinçli bir tedavi geçirdiğime inanıyorum.yeter ki"ol" desin Rabbim...
ewet arkadasim zaten hep haylisi icin dua etmiyormuyuz.rabbim uygun zamanda verecektir insaallah.her zaman bir umit vardir.Çok üzüldüm arkadaşım...
Ama vardır bunda da bir hayr. Bu gece bol bol dua et hem için ferahlar, hem de RABBİM duyar inşallah !
ewet arkadasim zaten hep haylisi icin dua etmiyormuyuz.rabbim uygun zamanda verecektir insaallah.her zaman bir umit vardir.
Bin aydan daha hayırlı KADİR GECENİZİ tebrik ediyor; bu gece hürmetine hepinizin dualarının kabul olmasını diliyorum
celina canim ben senden umutluyum. rabbiminde izniyle insaallah bebeklerin tutunacaktir.bu gecenin yuzu suyu hurmetine dualarin kabul olsunHeyecanlı capcanlıne zaman arasam acaba hastaneyi ya da onlar mı arıcaktı herseyi unuttum bi anda
Ohhh Ohhh Ohhhhh !
Ben oğlanı doğurursam alırım canım seni.
Sıhhatler olsun.
Biz seni zaten seviyoruz; azıcıkta sen sev
Arada böyle revizyonlara ihtiyaç var, çok ihmal etme kendini, evde süslen-püslen iç gıcıklayıcı ciciler giy, senin adam şoka girsin sonra hooop birde bakmışsın ki : HAMİLESİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?