Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gözün aydın canım, daim olsun inşallah (bölünmeleri)

Sağolun kızlar. Şimdi girdim eve. Beyazları kapattırdım, bir de incecik balyaj attırdım. Kahverengi üstüne karamel. Belli belirsiz. Pek sevdim kendimi

Biz seni zaten seviyoruz; azıcıkta sen sev

Arada böyle revizyonlara ihtiyaç var, çok ihmal etme kendini, evde süslen-püslen iç gıcıklayıcı ciciler giy, senin adam şoka girsin sonra hooop birde bakmışsın ki : HAMİLESİNNNN

Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi

Çok üzüldüm arkadaşım...

Ama vardır bunda da bir hayr. Bu gece bol bol dua et hem için ferahlar, hem de RABBİM duyar inşallah !

Bakım şart arkadaşım ben de boyatmayı düşündüm bugün transfer öncesi boşver otur aşağıya dedim ..şimdi acaba yarın mı boyatsam diyorum hazır transfer olmamışken kurtlanıyorum

Bence transferden önce yaptır tabi ihtiyacın varsa, sonra 9 ay hiç bir şey yaptırma sakın.

Enerjik Hatunn, yeter artık bizi de kendini de beklettiğin yaptır şu testi; şiştim vallahi

Bence transferden önce yaptır tabi ihtiyacın varsa, sonra 9 ay hiç bir şey yaptırma sakın.
Yok yok şimdide yaptırmıcam bu kadar durmuşum sadece hafif bi şekil verdircem saçlara bugün saçlarım şekil önümden çekil misali
İnşallah canım ben bu sefer senden çok ümitliyim

Allah yüzümüzebaksın hayırlısıysa nadip etsin..benimde bu denemede diğerlerine göre ümidim bi nebze daha yüksek çünkü herşeyin layığıyla yapıldığına ve bilinçli bir tedavi geçirdiğime inanıyorum.yeter ki"ol" desin Rabbim...

Merkezin çok iyi tabii basından bildiğim kadarı ile. İstanbul'a gitme şansım olsa tek bir deneme yapardım onu da o merkezde.. ALLAH'ım yüzüne baksın canım. Moralini yüksek tut yeter.

Yok, o benim gönlümü alsın. Uğraşamam beyefendinin keyfi için. Kendim için bir şeyler yapmam gerek biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…