- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.001
Amin, inşallah
Böyle olsun topik
Bu kadar büyük değişikliği en son 15 yıl önce işyerimdeki birisine kızıp yaptırmıştım. Hem gölge hem perma. Sonrasında bir çocuğun tepkisi çok tatlıydı. Minibüste arkamda oturan çocuk saçlarımla oynuyordu, annesi de yapma ayıp falan diyordu. "Ama anne makarna gibi, çok güzeeel" dedi, koptum minibüste
Gunaydinnn, iyi kandiller herkese. Dualarimiz hayirlisi ile kabul olsun 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Celina sasi embriyologun sana guzel haberlerle donsunnn.
Biz gece gidecegiz kan icin, simdi disariya cikma zamani 😘
Operim herkese sevgiler :)
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım seni çok merak etmiştim sağlık olsun belkide hayırlısı buydu bilemeyiz biliyorsun bende iki üç hafta önce negatif almıştım üzülme demek çok sıradan olur çünkü mümkün deyil ama kendini yıpratma istiyorsan ağla içini boşalt ama çabuk tpparlanmaya çalış zaman malesef alehimize işliyor sağlık olsun canım ben tüpümü istanbul memorıal de yaptırmıştım negatif oldu ama ekipten inan çok memnun kaldım tekrar denersem büyük ihtimalle yine orda olacak birde acıbadem bülent tıraş var orayı da çok düşündüm hatta ilk orda yaptırmaya karar vermiştim sonra diyer tarafa yöneldim bülent tıraş ta çok iyi diyorlar istersen sende iyice araştır ikisinide size hangisi mantıklı gelirse onu düşünün derim allah gönlündeki bebişi en kısa zamanda kucağına almanı nasip etsin inş.
Sadece tecrube olarak kalsin tekralanmasin... Gecmisler olsun.
Eylul ideal ay, benim gibi arayi acma cok, taze taze maddi manevi gucun varsa devam et..
Bu son olsun, uzulme yalniz degilsin
Canım geçmiş olsun görüyorum ki hemen ikinci tedavini planlamaya baslamışsın 👍👍👍👍şimdi gittiğn merkez neresiydi kusura bakma yazdıysanda ben atlamışımdır..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım şimdi seni gördükçe kendimi hatırlıyorum :) hep arayacaz derlerdi ama ben beklemeyip ben arıyordum bekle canım birazdan ararlarHeyecanlı capcanlıne zaman arasam acaba hastaneyi ya da onlar mı arıcaktı herseyi unuttum bi anda
Haırlı kandıler dılerım herkese
gunahlarımız af dualarımız kabul olsun
kızlar du edın yarın zaman buldukca estafırulah deyın
Benim Kızkardeşim ablam yok ama pitircigimin ve oğlumun sayenizde bir sürü teyzesi oldu bu gece hepiniz için dua edeceğiz rabbim kabul buyurursa.
erdem hastanesi umraniye de
Allah kabul etsin arkadaşım. Burada herkes kardeş, herkes abla. İnşallah bebeklerimizi birlikte büyütüp okullarını, gençliklerini konuştuğumuz günler de gelecek. Rabbim yüzümüze baksın...
ay zanork ne güzel konuştun bebek büyütüp onlardan konuşmak .Allahım sen şu güzel gecede duy sesımızı gör halimizi .Gücümüzü azmimizi kaybettirme ..
Şaşı embriyoloğumun haberleri var az sonraaa....Gunaydinnn, iyi kandiller herkese. Dualarimiz hayirlisi ile kabul olsun 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Celina sasi embriyologun sana guzel haberlerle donsunnn.
Biz gece gidecegiz kan icin, simdi disariya cikma zamani 😘
Operim herkese sevgiler :)
G üzel bir gün Rabbim duysun sesimiziooo ne heyecanlı bir gün bugün hadi canım inşallah bu mübarek günde güzel haberlerle dönersin bol şanslar tatlım
Kolay gelsin can can..buraya uğramayı ihmal etme çok yorma kendiniŞimdiiii, temizlik zamanııııııııııııııı
Ben de toplamda dört negatif aldım canım ama bırakmıyorum peşini bunlar güzel heyecanlar tekrar dene ..canım şimdi seni gördükçe kendimi hatırlıyorum :) hep arayacaz derlerdi ama ben beklemeyip ben arıyordum bekle canım birazdan ararlar
tatlı heyecanlar bunlaaaaarrr var ya tekrar bu tedaviye başlayıp bu heyecanları yaşamak istiyorum aslında ama aldığım sonuç beni ürkütüyor
Benim bir arkadasim iki tup bebek denemesinide orda yaptirdi ve tuttu,ve iki arkadasim daha.onlarinkide tuttu,nsipbaşka hastane bulamadın kı arkadaşım
Keşke hisara gideydin Ümraniye civarı .Lab. hiç iyi olduğunu düşünmüyorum .Bizim gibi hastalar için lab . çok önemli .Kaldı ki normal hastane olarak da vasat nasip kısmet artık
Benim bir arkadasim iki tup bebek denemesinide orda yaptirdi ve tuttu,ve iki arkadasim daha.onlarinkide tuttu,nsip
Şaşı embriyoloğumun haberleri var az sonraaa....
G üzel bir gün Rabbim duysun sesimizi
Kolay gelsin can can..buraya uğramayı ihmal etme çok yorma kendini
Ben de toplamda dört negatif aldım canım ama bırakmıyorum peşini bunlar güzel heyecanlar tekrar dene ..
Kızlar aradım hastaneyi üçte üç gdiyoruz şimdilik kayıp yok hepsi iyi kaliteymiş bebekleriminsemra hocayla durum değerlendirmesi yapıp geri döneceklermiş gün içinde..Hepinize dualarınız destekleriniz için teşekkürler ..sizi seviyoruz
Oy maşallah. İnşallah sonuna kadar böyle sağlıklı devam ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?