Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gunaydinnn, iyi kandiller herkese. Dualarimiz hayirlisi ile kabul olsun 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Celina sasi embriyologun sana guzel haberlerle donsunnn.

Biz gece gidecegiz kan icin, simdi disariya cikma zamani 😘

Operim herkese sevgiler :)

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

makarna güzel benzetme olmuş

ooo ne heyecanlı bir gün bugün hadi canım inşallah bu mübarek günde güzel haberlerle dönersin bol şanslar tatlım

erdem hastanesi umraniye de

Heyecanlı capcanlıne zaman arasam acaba hastaneyi ya da onlar mı arıcaktı herseyi unuttum bi anda
canım şimdi seni gördükçe kendimi hatırlıyorum :) hep arayacaz derlerdi ama ben beklemeyip ben arıyordum bekle canım birazdan ararlar
tatlı heyecanlar bunlaaaaarrr var ya tekrar bu tedaviye başlayıp bu heyecanları yaşamak istiyorum aslında ama aldığım sonuç beni ürkütüyor

Haırlı kandıler dılerım herkese
gunahlarımız af dualarımız kabul olsun

kızlar du edın yarın zaman buldukca estafırulah deyın

Benim Kızkardeşim ablam yok ama pitircigimin ve oğlumun sayenizde bir sürü teyzesi oldu bu gece hepiniz için dua edeceğiz rabbim kabul buyurursa.

Benim Kızkardeşim ablam yok ama pitircigimin ve oğlumun sayenizde bir sürü teyzesi oldu bu gece hepiniz için dua edeceğiz rabbim kabul buyurursa.

Allah kabul etsin arkadaşım. Burada herkes kardeş, herkes abla. İnşallah bebeklerimizi birlikte büyütüp okullarını, gençliklerini konuştuğumuz günler de gelecek. Rabbim yüzümüze baksın...

erdem hastanesi umraniye de

başka hastane bulamadın kı arkadaşım

Keşke hisara gideydin Ümraniye civarı .Lab. hiç iyi olduğunu düşünmüyorum .Bizim gibi hastalar için lab . çok önemli .Kaldı ki normal hastane olarak da vasat nasip kısmet artık

Allah kabul etsin arkadaşım. Burada herkes kardeş, herkes abla. İnşallah bebeklerimizi birlikte büyütüp okullarını, gençliklerini konuştuğumuz günler de gelecek. Rabbim yüzümüze baksın...

ay zanork ne güzel konuştun bebek büyütüp onlardan konuşmak .Allahım sen şu güzel gecede duy sesımızı gör halimizi .Gücümüzü azmimizi kaybettirme ..

Şaşı embriyoloğumun haberleri var az sonraaa....
ooo ne heyecanlı bir gün bugün hadi canım inşallah bu mübarek günde güzel haberlerle dönersin bol şanslar tatlım
G üzel bir gün Rabbim duysun sesimizi
Şimdiiii, temizlik zamanııııııııııııııı
Kolay gelsin can can..buraya uğramayı ihmal etme çok yorma kendini

Ben de toplamda dört negatif aldım canım ama bırakmıyorum peşini bunlar güzel heyecanlar tekrar dene ..

Benim bir arkadasim iki tup bebek denemesinide orda yaptirdi ve tuttu,ve iki arkadasim daha.onlarinkide tuttu,nsip

Kızlar aradım hastaneyi üçte üç gdiyoruz şimdilik kayıp yok hepsi iyi kaliteymiş bebeklerimin semra hocayla durum değerlendirmesi yapıp geri döneceklermiş gün içinde..Hepinize dualarınız destekleriniz için teşekkürler ..sizi seviyoruz

Uğramadan olmaz, çatlarım ki

Oy maşallah. İnşallah sonuna kadar böyle sağlıklı devam ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…