- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.101
Ben anne olmak istiyorum hemde çokkkkkkkkkk çokkkkkkk çokkkkkkkk çokkkkkkk
Aminn canim..
Amin cnm..
Arkadaslar Allahimdan hepimizin dualarini bu gecenin hurmetine kabul etmesini diliyorum..
ayyyy bir deri bir kemik olmuşsuuuuun
bendeeeeeeeallahım en kısa zamanda seni beni isteyen herkese bebişlerimize kavuştursun inşallah amiiiiinnn
Arkadaslar az once namaz kilip kuran okudum ve hepimiz icin hayirli dunyalar guzeli evlatlar diledim rabbimden.
Selam çıtır annecikler
Nasılsınız? Öncelikle bu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin gerçek olmasını yüce rabbimden diliyorum. Herşey hayal ettiğinizden de güzel olsun inşallah
Bana gelince, başka bir birime geçtim işyerinde o nedenle anormal yoğunluğum vardı, ancak oturtuyorum, size bakayım dedim. Hepinizi çok merak ettim. Bana gelince henüz vakit var, benim için de dua ederseniz sevinirim
Bir de sizler daha tecrübelisiniz ya, Allahın işine karışmak değil asla amacım ama meraktan soruyorum, embriyologlar transfer etmeden cinsiyeti görebiliyorlar mı? Kafamda deli sorular :44:
Hepinizi çoook öpüyorum
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin Toprağım
Efettt
Karşıdan baksan kaburgalarımı sayarsın
Uzun zamandan sonra herkeslere selam
kadir geceniz mubarek olsun Rabbim kimsenin duasini geri cevirmesin hepimizin gonlundekini versin insallah.
miranda canim yazdiklarini okudum hem uzuldum hem sevindim. pitircigin sana 9 ay tutunsun birakmasin.
duygucum haberini dort gozle bekliyorum.
tedavisi suren, transfer olan arkadaslar sansiniz bol olsun. Allahim meleklerinize kavustursun.
bizde cok ama cok agirlastik. burasi felaket sicak nefes almakta bile zorlaniyorum. hani karnim burnumda derler ya
ben resmen o haldeyim su an. sicaklarda cok zormus bu hamilelik. Allah Turkiyedekilere kolaylik versin.
hepinize kucak dolusu sevgiler cok opuldunuz
amin cümlemize inşallah canım benim kız antakyaya gelmiyormusun hiç
sabah işe gelirken kemikleri fırlamış biriyle karşılaştım hah işte ismihan bu galiba dedim spor yapmaktan erimiş zavallı
Şu an Hatay'da değil ,Osmaniye'deyim
Burada çalışıyorum canım
Canım hoş geldin, çok özledim seni ben
Estağfurullah, kusur değil ki bu. Duyurulmayan bilgilerden. Bazı hastalıklar cinsiyet kromozomlarıyla taşınıyor ve bunu önlemek için uygulanıyor. Bildiğim kadarıyla her yerde de yapılmıyor. Kıbrıs' ta var benim duyduğum. Normalde anne karnında sanırım 16. veya 20. haftada belli oluyor.
Tekrar hoş geldin canım
Aaaa, liseden bir arkadaşım da Osmaniye' ye tayin oldu bu sene. Sınıf öğretmeni. Tamam yaaa, güney turu şart oldu
Herkese günaydın, güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah..
Ben de seni özledim arkadaşım. Hoşbulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?