Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

seninde duanda kabul olsun canım güzel dileklerin için sağol Rabbim iyi yüreğinin karşılığını evlat hasretini gidererek versin inşallah

duygudan haber varmı diye baktım ama henüz gelmemiş inşallah müjdeli haberlerle gelir bayrama çifte bayram ederiz topikçe

Celinaaa transfere gutmistir umarim keyfi kacmasin, alsin bebekleri gelsin. 9 aya kadar kalsinlar. Cok ama cokkk sans diliyorum.

Dun gece kendim icin ne dilediysem herkese diledim. Hayirli ise, saglikli ise, zamani ise olsun... İsteyenlerin evlatlari olsun diye diledim. Zamani degilmis henuz...

Hastaneden bildiriyorum. Dun gece yemek var diye daha ince belirttigim gibi cok gec oldu, bu sabah gidebildik, simdi aldik sonucu..

Sinifta kalmisiz ya 😳 1.24 deger :) tuhaf miyim neyim sinifta kaldik gordun mu diye soylenirken buldum kendimi... Esimle tutustuk elele arabaya bindik su anda azicik bas donmesiyle onca gunden sonra ictigim sigara dumaninin arasindan yaziyorum 🚬

Varliklarinizin verdigi guc de etkili bu halimde, en samimi halimle soyluyorum tuhhh dedim ama kahrolmadik... Tesekkur ediyorum her birinize tek tek, varligiz buyuk guc... İyi ki varsinizzzz 😘😍😘😍

Aglamadim ama anne olmaya calisirken annemi azicik aglatacagim sanirim o yuzden azicik burugum... İhtimalleri cok anlamiyor olursa cok sevinilecek ama olmazsa uzulmeyeceksin dedim ama anne iste yuregi pitpit.... En cok ona soylemek agir gelecek, bir dahakine hicc haber vermemeli kesinlikle, vallahi haberi almak kolay ona soylemek zor, pufff 😢

Sonuc itibariyle hemen bavul hazirliyoruz bi 10 gun tatil ile acil yenilenelim, doner donmez yeniden yola koyulacagiz. Cokk isimiz var.

Dondirik 2 kuzumuzu ne yapalim, nasil ilerleyelim vs cok gorus alusverisi yapmak lazim. Yeni merkez olmali icin anket yapacagiz, istisare edecegiz yeni yol haritasi cizecegiz bunlar icin aktaracaklarim var, tezlerim var.. Uuuu cok is var... Transfer zamanindan bazi aksakliklar var demistim onlari da masaya yatiracagim ki nelere dikkat etmeli bilelim.

Bir yuzup gelelim 🏊🎣 yanalim guzelleselim

Cok seviyorum sizleri, kocaman sevgiler...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay veda mesaji gibi bitirmisim sanki :) buradayim bir yere kaybolmuyorum :))) hazirlik falan oyalar ama o kadar...

3g cektikce bir gozum hep burada :) zaten anca yarin cikariz yola sanirim... Herkes oyle yaparsa zaten İstanbulu terketmek saatler alir du bakalim gorecegiz neler yapabiliriz :))

Cok optum yine :)))

Canım benim yaaa, duygu cuk, duygulandırdın valla. Sonucuna göre bu düşüncelerde olmana gerçekten sevindim. Böyle olunması gerektiğini düşünüyorum.Bende hep içimden üzülenlerdenim. Olsun herşeyin hayırlısı olsun. Plan programın çok güzel, oh yakmışta sigarayı. Anneye söyleme olayında,evet bende kimseye söylemiyorum,sonraki cevapları vermemek için. Tedaviyi sadece yakın iki arkadaşım biliyor bide siz. Gücümü sizden alıyorum. Hadi bakalım topla bavulları,eşinle güzel bir balayı yap.yumurtlama dönemini unutma!!!! :)

Canim vallahi en zoru o... Ama soylememek gibi bir ihtimalim yoktu, ofiste degilsem ya is seyahatim vardir ya tatildeyimdir. E niye evdesin? Sorusuna cevap vermek zirdu. Yalani beceremem o yuzden soyledim mecburen :)

O da ogrenecek... Kesin diye birsey yok. Anlatmaya calistim piyango ornegi verdim. Cikarsa sevinecegiz, ikramiyemiz bebek olacak. Cikmazsa uzulmeyecegiz bir daha deneyecegiz diye ama torun istegi ile bileti ozdeslestiremedi henuz. Herkes tiryn buyutuyorken o hic torun gormediginden endisesi ozlemi benden cok... Alistiracagiz... Torunu ya da torunlari kucagina verince zaten unutur bu uzuntusunu :)) azicik sik disini diyecegim

İyi ki variz :)) voltran gibiyiz guc dalgasi yaratiyoruz.

dunyanin dort bir yaninda ama bir aradayiz...

Canım yazdıkların ve metanetin takdire şayan henüz vakti değilmiş en zoru anne babalara söylemek onları teselli etmeye çalışmak..bi tatil yap şöylee en güzelinden gel kaldığın yerden devam seni seviyoruz...

Negatif olmasina üzüldüm canim, hakkindan hayirlisi böyle diyelim. Tatil fikrini cok begendim tatil sonrasi insan bir baska oluyor, yeni transferin icin hastane konusunda yardimci olamam ama, okur iyi takip ederim buradan dilerim saglikla bebeklerin gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…