- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.121
Gel kuşum gellll
Kuşlar güneye uçar
Şu an Hatay'da değil ,Osmaniye'deyim
Burada çalışıyorum canım
Aaaa, liseden bir arkadaşım da Osmaniye' ye tayin oldu bu sene. Sınıf öğretmeni. Tamam yaaa, güney turu şart oldu
Herkese günaydın, güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah..
Bugün hepimiz için güzel haberlerle dolu bir gün olsun
Sağol canımmmm, sizden öğreneceğim çok şey var
Sağol canım
Kızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.
bu gece sonucunu alacak wishduygum inşallah bu kandil gecesi mutluluğun katmerlerin, evlatlarının müjdesini alırsın.
celina canım bebişlerinin üçüde sana kavuşmak için sabırsızlanıyorlarmış. yarın 3 bebişli bir hatun olup, 9 ay sonra bize imdat çığlıkları atarsın inşallah
Mirandam canım aramayı çoook istedim, hep dua ettim ama inan konuşacak bile halim yoktu. güzel haberini okuyunca çooook mutlu oldum... şimdi pıpıtları duydun, sonra seni uyandıracak acıkma ıngalarını duyacaksın inşallah...
acmilam canım ben regl durumuma ve folikül sayıma göre tedaviye başlayacağım... şu an beklemedeyim. bayram öncesi regl olursam bir sonraki periyodumda tedavime başlayacağım inşallah... ama şu an herşeyi boşverdim. saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım... ilaçları bile aklıma gelirse içiyorum ki aklıma da geldiği yok... rabbim ol derse olacak, yoksa gerisi boş... arada eşimin git gelleri tutuyor, bir parti stres oluyorum. benim durumumu biliyosunuz karşı taraf isteksiz olunca herşey bir yere kadar. şimdiden başladık "bu son ona göre" muhabbetlerine. sabretmeye, gülüp geçiştirmeye çalışıyorum... dua ediyorum... rabbim ona istek versin, heveslendirsin diye... elimden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki.
ensu, cmas, bebeklerve, hazinem, zonark, ismihan, celina, wish, capslocked, miranda, puffy, brezey, arnavut, hope, selcankerem, lejena, adige, alara, acmila, duova, ummuseleme, gulneva, belki, alisalis, sara, tutku, nevser, omeyra, cedrus, alfabe, zeytin, elifooo, volin, resignation... bu topicte birlikte güldüğüm, birlikte ağladığım canlarım.... bu gece ve her gece ettiğimiz tüm duaları rabbim bizim için hayırlı etsin ve bize nasip etsin... bizlerinde hayırlı sağlıklı evlada sahip bir anne olmamızı, ve o evlatları yetiştirmemizi nasip etsin inşallah... evimizden huzuru, mutluluğu eksik etmesin...
hepinizi çoook öpüyorum... sevgi ve dua ile... dualarınız da yer almak dileğiyle....
Bana biraz müsade kızlar. Temizliğe devam
ya öğlemi kolay gelsin ben dedim gelirsin harbiyeye bir kaçamak yapar şellalelerde otururuz :)
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
Canım benim yaaa, duygu cuk, duygulandırdın valla. Sonucuna göre bu düşüncelerde olmana gerçekten sevindim. Böyle olunması gerektiğini düşünüyorum.Bende hep içimden üzülenlerdenim. Olsun herşeyin hayırlısı olsun. Plan programın çok güzel, oh yakmışta sigarayı. Anneye söyleme olayında,evet bende kimseye söylemiyorum,sonraki cevapları vermemek için. Tedaviyi sadece yakın iki arkadaşım biliyor bide siz. Gücümü sizden alıyorum. Hadi bakalım topla bavulları,eşinle güzel bir balayı yap.yumurtlama dönemini unutma!!!! :)
Ay veda mesaji gibi bitirmisim sanki :) buradayim bir yere kaybolmuyorum :))) hazirlik falan oyalar ama o kadar...
3g cektikce bir gozum hep burada :) zaten anca yarin cikariz yola sanirim... Herkes oyle yaparsa zaten İstanbulu terketmek saatler alir du bakalim gorecegiz neler yapabiliriz :))
Cok optum yine :)))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Celinaaa transfere gutmistir umarim keyfi kacmasin, alsin bebekleri gelsin. 9 aya kadar kalsinlar. Cok ama cokkk sans diliyorum.
Dun gece kendim icin ne dilediysem herkese diledim. Hayirli ise, saglikli ise, zamani ise olsun... İsteyenlerin evlatlari olsun diye diledim. Zamani degilmis henuz...
Hastaneden bildiriyorum. Dun gece yemek var diye daha ince belirttigim gibi cok gec oldu, bu sabah gidebildik, simdi aldik sonucu..
Sinifta kalmisiz ya 😳 1.24 deger :) tuhaf miyim neyim sinifta kaldik gordun mu diye soylenirken buldum kendimi... Esimle tutustuk elele arabaya bindik su anda azicik bas donmesiyle onca gunden sonra ictigim sigara dumaninin arasindan yaziyorum 🚬
Varliklarinizin verdigi guc de etkili bu halimde, en samimi halimle soyluyorum tuhhh dedim ama kahrolmadik... Tesekkur ediyorum her birinize tek tek, varligiz buyuk guc... İyi ki varsinizzzz 😘😍😘😍
Aglamadim ama anne olmaya calisirken annemi azicik aglatacagim sanirim o yuzden azicik burugum... İhtimalleri cok anlamiyor olursa cok sevinilecek ama olmazsa uzulmeyeceksin dedim ama anne iste yuregi pitpit.... En cok ona soylemek agir gelecek, bir dahakine hicc haber vermemeli kesinlikle, vallahi haberi almak kolay ona soylemek zor, pufff 😢
Sonuc itibariyle hemen bavul hazirliyoruz bi 10 gun tatil ile acil yenilenelim, doner donmez yeniden yola koyulacagiz. Cokk isimiz var.
Dondirik 2 kuzumuzu ne yapalim, nasil ilerleyelim vs cok gorus alusverisi yapmak lazim. Yeni merkez olmali icin anket yapacagiz, istisare edecegiz yeni yol haritasi cizecegiz bunlar icin aktaracaklarim var, tezlerim var.. Uuuu cok is var... Transfer zamanindan bazi aksakliklar var demistim onlari da masaya yatiracagim ki nelere dikkat etmeli bilelim.
Bir yuzup gelelim 🏊🎣 yanalim guzelleselim
Cok seviyorum sizleri, kocaman sevgiler...
Wduygucum nasipden ötesine gücümüz yetmiyor ,Hakkında böylesi hayırlıymış .Dün kandil gecesi herkese çok dua ettim (akılmdada hep vardın...) evlat isteyen her kadına ve özelliklede buradaki arkadaşlarıma .Rabbim bizi çok seviyor demek unutmamış demek ki yakarışlarımızı daha da duymak istiyor..
Yeni tedavi planların şimdiden hayırlı olsun .Nedense biz böyleyiz demek bir savaştan çıkıyoruz o an için yeniliyoruz yeni savaşa hazırlık planları icraatlar falan filan ..kafada bir ton fikir .fokur fokuruz ya :)
Şu topik arkadaşlarımızla gurur duyuyorum bu mücadelede .asıl DİRENENLER BURDA :)
Celinaaa transfere gutmistir umarim keyfi kacmasin, alsin bebekleri gelsin. 9 aya kadar kalsinlar. Cok ama cokkk sans diliyorum.
Dun gece kendim icin ne dilediysem herkese diledim. Hayirli ise, saglikli ise, zamani ise olsun... İsteyenlerin evlatlari olsun diye diledim. Zamani degilmis henuz...
Hastaneden bildiriyorum. Dun gece yemek var diye daha ince belirttigim gibi cok gec oldu, bu sabah gidebildik, simdi aldik sonucu..
Sinifta kalmisiz ya 😳 1.24 deger :) tuhaf miyim neyim sinifta kaldik gordun mu diye soylenirken buldum kendimi... Esimle tutustuk elele arabaya bindik su anda azicik bas donmesiyle onca gunden sonra ictigim sigara dumaninin arasindan yaziyorum 🚬
Varliklarinizin verdigi guc de etkili bu halimde, en samimi halimle soyluyorum tuhhh dedim ama kahrolmadik... Tesekkur ediyorum her birinize tek tek, varligiz buyuk guc... İyi ki varsinizzzz 😘😍😘😍
Aglamadim ama anne olmaya calisirken annemi azicik aglatacagim sanirim o yuzden azicik burugum... İhtimalleri cok anlamiyor olursa cok sevinilecek ama olmazsa uzulmeyeceksin dedim ama anne iste yuregi pitpit.... En cok ona soylemek agir gelecek, bir dahakine hicc haber vermemeli kesinlikle, vallahi haberi almak kolay ona soylemek zor, pufff 😢
Sonuc itibariyle hemen bavul hazirliyoruz bi 10 gun tatil ile acil yenilenelim, doner donmez yeniden yola koyulacagiz. Cokk isimiz var.
Dondirik 2 kuzumuzu ne yapalim, nasil ilerleyelim vs cok gorus alusverisi yapmak lazim. Yeni merkez olmali icin anket yapacagiz, istisare edecegiz yeni yol haritasi cizecegiz bunlar icin aktaracaklarim var, tezlerim var.. Uuuu cok is var... Transfer zamanindan bazi aksakliklar var demistim onlari da masaya yatiracagim ki nelere dikkat etmeli bilelim.
Bir yuzup gelelim 🏊🎣 yanalim guzelleselim
Cok seviyorum sizleri, kocaman sevgiler...
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?