Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne diyeceğim yazacağım bilemedim mutlu habere çok odaklanmıştım. Rabbim neylerse guzel eyler .seni çok seviyorum.
Yaşadığın aksilikleri öğrenmeyi çok istiyorum kendini hazır hissettiğinde yazarsan çok mutlu olurum.

Topiğimizin Çılgın Bediş'i açıkçası beklediğim haber bu değildi................

Senden çok buradaki bizler üzüldük emin ol.

ALLAH'tan 2 buz bebeğin daha var, bu büyük bir şans...

Beni üzen ne biliyor musun onca yumurtayı baskıladınız ya, acaba her olgunlaşanı toplatıp biriktirmek daha mı mantıklı olurdu diye düşünmeden edemiyorum :26:

Malum yaş sıkıntımız var, tek 1 tanesinin bile ziyan edilmesini istemiyorum senin adına.

Git tatilini güzelce yap; yat-uyu, gez-dolaş- yan-yüz ve kızarmış piliç gibi bizlere dön canım benim.

Nede olsa bizler küllerimizden yeniden doğarız......

Güçlü arkadaşım iyi tatiller

(( canimm cok gecmis olsunn
ne yazacagimi sasirdim aslinda ama eger tutunsalardi cok sansli bebekler olacaklardi senin gibi bii anneye sahip olduklari icin...

canim bazen elimizden ne yazikkiiii birseyy gelmiyorr buda boyle birseyy...
sigarani ic tatilini yapp kafani dagit donuste mucadeleye devam canim son hizla..
seni seviyorum..

Canım hayırlısı olsun. Kısmet böyleymiş diyelim. Rabbim zamanı gelince hepimize nasip eder inşallah. Donmuşların var en azından. Git tatile güzelce dinlen, gez dolaş. Belkide nasip tatildedir.tatilde bebek gelir. Allah'a emanet ol.

Bitanem Semra hanım aradı mı, senin minnak kuzular ne durumdaymış ?

canimmm transferinnn hayirliii olsunnn... bebislerine sikica sarillll... cokk optumm

sonucuna çok üzüldüm canım ama demekki vakti saati değilmiş bu durumu bu kadar metanetle karşılaman çok güzel sakin olmak en iyisi ama dışarıya karşı güçlü olacam diye sakın kendini kasma arkadaşım gerekiyorsa yalnız kalınca ağla içini boşalt ama sonra tatilin keyfini çıkarıp yine yeni yeniden kaldığın yerden çalışmalara başla bizler her daim burada yanındayız

Ensu Nerelerdesin.daha tatil bitmedi anlaşılan. Gözüm seni buralarda görmeye alışmış. Az görünce nerelerde bu kız diyorum. Bende geleyim yanına. Benim eşimin yoğunluğundan dolayı bu yıl tatile gidemiyeceğiz anlaşılan. Olsun bende evde bayram temizliği yapıyorum. Ama 3 katı temizlemek zor . Yardıma ihtiyacım varr

ALLAH sana da kolaylıklar versin Alara'cım... Kadınlık zor zanaat vesselam

Üzüldüm arkadaşım, çok heveslenmiştim senin için. Sağlık olsun, zamanı değilmiş. Sana ilk tavsiyem, dönünce önce iğne fobinle ilgilenmen. Artık bioenerji mi denersin (ben hız fobimi öyle yendim) Mora' yı mı denersin, psikologla mı çalışırsın sen seç ama tüp bebek hiç bir fobiyi taşımıyor malesef. Başka da tavsiyem yok zaten. Sen kendini topla, güzelleş, Allah izin verirse birlikte tedavi olalım Bakarsın bizim sıpalar kıskanır birbirini, önce ben geleceğim yarışına girerler...

bioenerji işine benimde girişmem lazım kafamı boşaltıp hiçbirşeyi takmamayı öğrenmem lazım

Taşınmak baba evinde uzun yıllar yaşadığım bir durumdu, babamın işi dolayıyla. Emekli oldu -evi aldılar son kez taşındık.

Evlenirken bütün şartları zorladık eşimle, bir çok eşyayı almadık, "önce Ev" dedik; şükür ufakta olsa bir şey aldık öyle evlendik.

Şimdi taşınan birini gördüm mü üzüntümü tarif edemem. O yorgunluğa mı yanarsın, caanım eşyaların çizilmesine-kırılmasına mı yanarsın, yoksa her ay çöpe giden kira parasına mı................

Rabbim düşmanımı dahi kiracı yapmasın .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…