Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok haklısın canım inşallah bizede ev almak nasip olurda taşınma derdimiz biter

Biz de hep taşındık. Bizimkiler emekli oldu, yerleşti, ben hızımı alamadım dolaşmaya devam...
Evlendim yine dolaşıyoruz

iyi tarafı evin işime yakın olması canım bebeğimde olursa ağlarsa bile hemen gidebileceğim mesafede olacak

ben istanbulda değilimki canım giresundayım

Gördün mü bak, avantajı da varmış. Stres yapmaya gerek yok
Ben seni niye İstanbul' da sanıyorum ki? :26:

CANsiniz hepiniz.... ❤❤❤❤❤

Canlariniz, canlarimiz olsun tez zamanda 🙏🙏🙏🙏

İcimi biliyorum minik bir cizik var sadece, kahretmemesi hayattaki herseye karsi dogal karakterim sanirim. Dogal mi degil mi bilmem ama samimiyetle durumum bu...

Benden cok uzulmeyin uzerim sizi diye uzulurum :))))

Zamani gelmemisse gelene kadar bekleriz, sabirliyiz...

Anneme soyledim !!! Anne iste, uzuldu uzuldugunu bana belli etmemek icin kivrandi, ben onu ay ne kisir dongu... Alisacak...

Hepinize kucakk dolusu sevgiler :) celina gozummm sende... Dort gozle transfer haberi bkliyorum....

Evde bayram temizligi var, bir de minik tadilat cikti ben firar ediyorum :))) kac gunlerdir agir durmaktan bende girisebilirim islere sonr da yorulurum. En iyisi sinemaya gitmek maymunlar cehennemi ! izlemeye :)) cunku yagmur var...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O bebek o eve gelecek.... Hatta hepimizin evlerine bebekler gelecek. Yola devam....

Herkese merhabalar
Hastaneyle görüştüm genetiksonucu 5 te cıkacakmış bizi dört buçukta hastaneye bekliyorlar sonucu beraber bekleyeceğiz eğer genetik sınavlarını geçtilerse transfere alacaklar eğer geçemedilerse transfer olmadan eve döneceğiz..durumumuz bu arkadalar anneler katdeşler bende tek tek yazamıyorum sizi seviyorum.,,

Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallah o yumişler bebek olacaklar

Benim müjdem geldi... Klinikten aradılar, 10 yumurtanın 9 u olgunmuş ve tam 7 tanesi döllenmiş.
Şimdi üçüncü günü bekliyoruz, bakalım kaç tanesi dondurulacak???

gözün aydın canım herşey gönlünce olsun inşallah

Seninle birlikte bizlerde bekliyor olucagiz...Guzel haberlerle donersin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…