- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.501
günaydın arkadaşım çok tatlısın
He işte böyle...
Kızlar süper haber vermek isterdim ama maalesef sonuç negatif...zamanı değilmiş demek ki...sizler lütfen hayal kırıklığına uğrayıp umutsuzluğa kapılmayın ..bu beni gercekten üzer...ilk şoku atlattım hemen saç boyamaya gidiyorum :)))bu hafta negatif görüşmesine gdeceğim iki ay dinlenmeye geçiyorum muhtemelen ekim -kasım gibi dördüncüyü deneyeceğim ..tabii ki forumdayım bi yere gtmiyorum bebişlerimizi doğurup bir gün karşılıklı kahve içeceğiz...benden kurtulamazsınız...hepinizi cok cok öpüyorum....
Gunaydin tatlim nezaman uyaniyosun nezaman bunlari buluyosun hangi arada bizi düsünüyon da yoluyosun ay yaaa ne seker seysin sen yaa ben bir göz kapali ise gidiyorum pazartesiden nefret ediyorum
herkese hayirli mutlu pazartesiler
Çok uzgunum geçmiş olsun canim benim inşallah bu son olsun sevgiyle kucakliyorum seni
Günaydın. Bugünlerde 4-5 gibi uyanıyorum. Bir kere kalkınca da yatmıyorum. Kedilerin işi bitince de çayımı kahvemi alıp bilgisayarı açıyorum. Gerisi geliyor işte. Ama pazartesileri sevin yaaa, yeni bir hafta sonuna ulaşmanın ilk adımı o.
Kızlar süper haber vermek isterdim ama maalesef sonuç negatif...zamanı değilmiş demek ki...sizler lütfen hayal kırıklığına uğrayıp umutsuzluğa kapılmayın ..bu beni gercekten üzer...ilk şoku atlattım hemen saç boyamaya gidiyorum :)))bu hafta negatif görüşmesine gdeceğim iki ay dinlenmeye geçiyorum muhtemelen ekim -kasım gibi dördüncüyü deneyeceğim ..tabii ki forumdayım bi yere gtmiyorum bebişlerimizi doğurup bir gün karşılıklı kahve içeceğiz...benden kurtulamazsınız...hepinizi cok cok öpüyorum....
Günaydın canım...transferi hande hnm yaptı ..ben hastaneden ve dr larsan cok cok cok memnunum kendi adıma bundan sonraki denemelerimide orada yapmayı planlıyorum açıkcası..negatif görüşmesi için arayacaklarını söylediler ayarlamaya çalışıp gideceğim görüşmeye..bazı şeyler nasip kısmet işi..ben bir gün hepimizin anne olacağına inanıyorum..merkezler dr lar tabii ki önemli ama esas zamanı gelmeli...
Sen neden değiştrmek istedin canım? Kafanda neresi var?
Tamam tamam senin icin sevmeye calisicam canim sen kizma yetrrki bir saga bir sola öpücük .
Ya benim acil tatile ihtiyacim var tedavi ve tatil pek uyusmuyo ama caremiz yok yine turkiyede ayni tempo cok bulanik icim disim hayirlisi diyorum belkide o yüzden pazartesiye saldirdim harika bir hafta basi olsun herkese zonak dan dayak yemeden burdan cikip ise doneyim
Yok yaw, kızmadım. Dünyanın düzeni İslamiyete göre olsaydı, perşembe cuma haftasonu, c.tesi işbaşı olurdu, o zaman da c.tesi sevilmezdi. Ondan şeeettiydim. Kızmak ne haddimeHem ben dövemem kimseyi, basenim yemez
Selamlar,
cevabın için teşekkürler.sen doğru anlamışsın e2 ve estradiol aynı şey.
HeytGüzelim, özelim, hayat bana güzel
Ben geldimmmm...
Her güzel şey gibi tatil de bitti... Olsun Eylül'de yine kaçarızBodrum'dan girip, gizli saklı cennetlerimizden birinden Palamutbükü'nden çıktık... Bol bol ama çok bol yüzdüm, neredeyse solungaçlarım çıktı yandım tazelendim geldim... Ofis için biraz adaptasyon sorunum var doğal olarak, 25 güne yakın zamandır ofiste yoktum.. Bunun bir 10 günlük kısmında ya tutarsa operasyonu sıkıştırdık tutturamadık :)
Bakalım yeni dönem, yeni denemeler ve büyük ihtimalle yeni merkez işlerini başlatmak lazım ama hala tatil modundayım
Biraz adapte olayım işlerime, hız kesmeden her işe devam
179 tane bildirim vardı, çoğunluk alıntılama olarak göründüğünden temizledim, umarım arada mesaj kaçırmamışımdır...
Hepimize güzel bir Ağustos diliyorum... Her anlamda keyifli bir ay olsun.
Kocamann sevgiler
Hoşgeldin arkadaşım. Şu operasyon adını değiştirelim. Biraz "eyvah, ya tutarsa" kokusu içeriyor. Daha bebek çağıran bir şey bulalım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?