Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok uzgunum geçmiş olsun canim benim inşallah bu son olsun sevgiyle kucakliyorum seni

Son düzenleme:
Gunaydin tatlim nezaman uyaniyosun nezaman bunlari buluyosun hangi arada bizi düsünüyon da yoluyosun ay yaaa ne seker seysin sen yaa ben bir göz kapali ise gidiyorum pazartesiden nefret ediyorum
herkese hayirli mutlu pazartesiler

Günaydın. Bugünlerde 4-5 gibi uyanıyorum. Bir kere kalkınca da yatmıyorum. Kedilerin işi bitince de çayımı kahvemi alıp bilgisayarı açıyorum. Gerisi geliyor işte. Ama pazartesileri sevin yaaa, yeni bir hafta sonuna ulaşmanın ilk adımı o.

Tamam tamam senin icin sevmeye calisicam canim sen kizma yetrrki bir saga bir sola öpücük .
Ya benim acil tatile ihtiyacim var tedavi ve tatil pek uyusmuyo ama caremiz yok yine turkiyede ayni tempo cok bulanik icim disim hayirlisi diyorum belkide o yüzden pazartesiye saldirdim harika bir hafta basi olsun herkese zonak dan dayak yemeden burdan cikip ise doneyim

Canım inşallah bu son negatifin olur pozitif olman çok güzel sonuçta negatifleri görünce tedavi hayatın bir parçası haline geliyor 2 negatiften sonra bende senin gibi olmuştum inşallah ekim tedavinden olumlu sonuç alırsın

Cok gecmis olsin celina hepimizin sonucu negatif oldu hayirlisi diyelim ..isallah su zincirler kirilir pozitifler en kisa zamanda gorulur..

doğrusunu istersen bende hastaneden memnun kaldım ama ikinci alternatif arayışım ileri yaş faktörü diyorumki acaba bu yaşlarda başarı oranını mı araştırmam lazım ama dediğin gibi bir yerden sonra tamamen şans işi, canım bu arada kullanmayı düşündüğün ilaç varmı görüşmeye gittiğinde doktora bir sorsana yumurta rezervi ve kalitesini arttırmak için ne yapabiliriz

Yok yaw, kızmadım. Dünyanın düzeni İslamiyete göre olsaydı, perşembe cuma haftasonu, c.tesi işbaşı olurdu, o zaman da c.tesi sevilmezdi. Ondan şeeettiydim. Kızmak ne haddime Hem ben dövemem kimseyi, basenim yemez

Selamlar,
cevabın için teşekkürler.sen doğru anlamışsın e2 ve estradiol aynı şey.

Selamlar,
cevabın için teşekkürler.sen doğru anlamışsın e2 ve estradiol aynı şey.

[h=3]ESTRADİOL (E2, 17-b-estradiol)[/h]Özellikle üreme çağındaki kadınlara üreme fonksiyonlarını araştırmak için istenen bir hormon tahlilidir.
Normal değerleri:
Kadın 0-12 yaş 2-18 pg/ml
13-15 yaş 11-38 pg/ml
16-50 yaş 30-119 pg/ml
50 yaş ve sonrası: 10-35 pg/ml
Gebelik 10-35 pg/ml
Folliküler faz 30-119 pg/ml
Pik 149-350 pg/ml
Luteal faz 97-216 pg/ml
Ovülasyon takibi 29-97 pg/ml
Vücuttaki en potent endojen östrojendir. Puberte prekoks, amenore, ovülasyon indüksiyonunun takibi ve erkeklerde jinekomastinin değerlendirilmesinde kullanılır.

Başlık için kusura bakma, kopyala yapıştır yaptım, bağırmıyorum

Ben geldimmmm...
Her güzel şey gibi tatil de bitti... Olsun Eylül'de yine kaçarız Bodrum'dan girip, gizli saklı cennetlerimizden birinden Palamutbükü'nden çıktık... Bol bol ama çok bol yüzdüm, neredeyse solungaçlarım çıktı yandım tazelendim geldim... Ofis için biraz adaptasyon sorunum var doğal olarak, 25 güne yakın zamandır ofiste yoktum.. Bunun bir 10 günlük kısmında ya tutarsa operasyonu sıkıştırdık tutturamadık :)

Bakalım yeni dönem, yeni denemeler ve büyük ihtimalle yeni merkez işlerini başlatmak lazım ama hala tatil modundayım
Biraz adapte olayım işlerime, hız kesmeden her işe devam

179 tane bildirim vardı, çoğunluk alıntılama olarak göründüğünden temizledim, umarım arada mesaj kaçırmamışımdır...
Hepimize güzel bir Ağustos diliyorum... Her anlamda keyifli bir ay olsun.
Kocamann sevgiler

Hoşgeldin arkadaşım. Şu operasyon adını değiştirelim. Biraz "eyvah, ya tutarsa" kokusu içeriyor. Daha bebek çağıran bir şey bulalım sana.

Canım CapsLocked ve Celina

Olgun yetişkin yol arkadaşlarım...
Yazımızı şenlendiremedik hiç birimiz ama yaz henüz bitmedi değil mi? Dilerim ki başarılı sonuçtan önceki son başarısız sonuçtur... Maddi manevi imkanımız oldukça, bizim sabrımızın ve gücümüzün karşısında mutlaka bir gün gelecek ki her birimiz çok daha şenleneceğiz...

İçinizden geçenleri hafifleteyeceğimi biliyorum, gücünüz ve şansınız (hepimizin şansı ve gücü) bol olsun...
Mutluluk haberlerimizi dolu dolu yazacağımız günler yakın olsun...
Hepimiz için hayırlı ise OL'sun, hayırlı değilse zaten olmasın en azından benim için...

Miranda'cım
inşallah o son kanama bölgesi de hızlıca akıp gider de minik yavrun rahat rahat, sağlıkla büyümeye devam eder... Göz yaşının hep mutluluktan, sağlıkla devam eden hamileliğin sonrasında kollarına aldığında coşkuyla akmasını diliyorum tüm kalbimle. Keyifli tatiller

Tüm diğer arkadaşlarıma sonsuz sevgiler, umarım keyfiniz de, sağlığınız da yerindedir...
Yeni başlayacağınız, başladığınız veya devam eden tedavilerinizde şans hep yanınızda olsun, yolunuz açık olsun...
Keyifsiz haberlerinizi paylaşarak azaltmak, güzel haberleriniz de ayrıca keyiflenmek dileğiyle...

Hoşgeldin arkadaşım. Şu operasyon adını değiştirelim. Biraz "eyvah, ya tutarsa" kokusu içeriyor. Daha bebek çağıran bir şey bulalım sana.

Haklısın canım arkadaşım...
Ama vallahi hissettiğim bu. Ya tutarsa :) Çünkü şu gerçekçi ruhumda tutmaması değil tutması şans olara yer alıyor...
O yüzden "aman tutmuyor" diyerek vazgeçmek yerine "ama ya tutarsa" diyerek istikrarla yola devam etmek için bir motto belki de...

12'den tutturacağız bir gün... O gün tez zamanda gelsin bebek isteyen herkese, hepimize

Acayip sırtım kaşınıyor... Soyulacak mıyım (ki genelde solarium yanıklı olduğumdan soyulmam) dayak mı istiyorum kestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…