Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen canim kist yoktu bende zaten ama galiba bir ihtimal diye yazmis suan istesemde doktora gidemiyorum kontrol icin alip kulansami onuda bilemedim yarin doktorumu arayip en iyisi iyice konusmak vakalim ne diyecek

merhaba, benim opum yapıldı, embriyolar donduruldu. Doktorum bir sonraki adet döneminde transferi tercih etti. Başarı oranını yükseltmek için. Şimdi adetimin ikinci günü Ginera adlı doğum kontrol ilacını kullanacağım. Bir sonraki adette transfer için tedavi süreci başlayacak. Bu doğum kontrol ilaçlarını kist oluşumuna karşın gibi sebeplerle kullanıyorlar sanırım. Tam da net bilgim yok, doktorumun dediğini yapacağım sadece :))

Arkadaşlar merhaba. Tedaviye 1 ay ara vermiştim biliyorsunuz. Bugün adetin 10. Günü. Bir estrodiol baktırdım. 350 çıktı. Sizce bu nedemek? Benim iğnelere tedavimde bile en fazla 250 çıkıyordu. Dr aradım . Cevap bekliyorum. Bu nedemek oluyor şimdi?

bi sitede yazar ki, olgunlasmis folikul başına 200-600 arasi bir deger olur. benim anladigim bi tane saglam bi yumosun var. benim tup bebe tedavisinde bu deger 300 gibi bisey cikmisti toplanan 3 yumurtanin 1 tanesi dollenmisti. rastlanti değildir diye tahmin ediyorum ama doktoruma soramamistim sonra da unuttum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim opudan bir gün önceki e2 değerim son tedavide 620 di üç tane yumurta toplanmışt ve hepsi döllenmişti..
seninde 1 tane olgun yumurtan kesin var yanında bir tanede gelişen var sanırım..

2 tane yumurtan var gibi alara .Başlıycan mı tedaviye tekrardan planın ne bende adeti bekliyorum erbil beye gidicem bakalım bu sefer nasıl bir yol izliycez

evet folik asite bende devam etmeyi düşünüyorum arı sütünü hiç kullanmadım ne işe yarıyor kullandınmı sen canım, acaba DHEA biesteronu da kullansakmı bir önceki tedavimden önce kullanmıştım yumurtalar güzel gelişmişti offf binbir soru kafamda nasıl yapsakta doğru olur diye korkuyorum kafayı yiyecem allahım aklımızı sen koru

Dizinde dermanın bittiği vakitte,
Gönlünde yeşeren yarındır SABIR,
Yıkıldığın HER AN,
Yok olmadığına şükret...
Yüreğine güneş koy,
Yüreğine Bulut koy,
Yüreğine yıldız koy,
Yüreğine SABIR koy ve yoluna devam et.

başka topikde bi arkadaş paylaşmış çok hoşuma gitti

canım benim opudan bir gün önceki e2 değerim son tedavide 620 di üç tane yumurta toplanmışt ve hepsi döllenmişti..
seninde 1 tane olgun yumurtan kesin var yanında bir tanede gelişen var sanırım..

canım 620 şaşırdım şimdi beni hastaneden aradıklarında e2 değerim en fazla 80'den aşağı olması gerekiyor dedi fsh en fazla 15 ve aşağı olursa tekrar deneyebilirmişiz şimdi bekliyorum adetimin 2. gününde bu testleri yapıp hastaneyle görüşecem

canım e2 değeri adetin ilk günü itibari ile hergün değişen bi değer ve gününe göre yorumlanan bi değer..
620 dediğim tedavinin bittiği opuya girmeden önceki son değerim.. benim tedavi başlangıcındaki ilk değerim 16 dı..
tedaviye başlarken 50 den aşağı olması gerekiyor...

2 tane yumurtan var gibi alara .Başlıycan mı tedaviye tekrardan planın ne bende adeti bekliyorum erbil beye gidicem bakalım bu sefer nasıl bir yol izliycez

Erbil bey aradı. Yarın beni çağırdı. Ayrıca çatlamaması için cetrodite ve merional 150 verdi. Bunu kaçırmamalıyız dedi . Bakalım yarın ne diyecek

Çok sağol.erbil bey yarın gel dedi. Birde çatlamaması için cetrodite yap bu akşam dedi . Bakalım yarın ne diyecek

Günaydın hanımlar....

merhaba, yazmak, okumak, dinlemek işe yarıyor. Cümleleri doğru kurmak ve bir de 21 kez tekrarlamak lazımmış. Beyinde sinir iletimi 21 kez tekrarla oluşuyormuş. Bilinçaltının kabullenmesi benim anladığım. Her gece uyumadan önce tekrarladığım cümlelerden biri "Sahip olduğum bu muhteşem bebeğim için teşekkür ederim Allah'ım." Doğuma kadar devam ediyorum bu tekrarlara..

Birkaç yıl önce sigara için görüştüğüm bir psikolog, 21 gün tekrar edilen şeyin alışkanlık olduğunu, 41 defa tekrarlanan şeyin de beyne emir olarak gittiğini söylemişti. Ayrıca geçen gün bir yerde dilek nitelikli şeyleri kağıda yazıp açık havada yakmanın, evrene dileği daha çabuk duyurduğunu okudum. Suda bırakmak şifa, yazıp üzerinde taşımak ve görünür yerlere asmak ta kabullenmek için diye bir anlatım vardı. Senin cümlen de çok etkili bir ifade. Çalabilirim

Bırakmak istediğimiz şeyleri kağıda yazıp yakmak, isteklerimizi yazıp saklamak veya taşımak işe yarar diye biliyorum. Dolunay vazgeçmek için, yeni ay başlangıçlar için iyi bir dönemmiş. Çal kullan, bunları paylaşmak, konuşmak çok iyi geliyor bana...

Canim doktor kist varsa bir nevi temizlik yumurtaliklar icin burdaki doktorlar yok desebile bizler farkli yerlere farkli gozlemler yapiyoruz siz kulanin yarari var zarari yok dedi sogan kurunude yapmaktan vazgectim
Bir dogumkontrol hapi icin sabah 7 den 9,30 kadar 40takla atim tatilde bütün cantami kaybetim bu ilaca ihtiyacim var ay ne uydurdum ne uydurdum kendi doktorum tatilde baska doktora yonlendim ama sekreteri dovcektim doktor imzaladi receteyi duydum , gicik halen bekletiyo ise gidicem diyorum bekliyeceksiniz diyo pislik yaaaa ama sonunda aldim ya oh canima deysin

Ari sütünü kullan aslinda. Herseye iyi geliyor. Ben nerdeyse 3ay dan beri kullaniyorum. En son kan verdigimde, kan rengim bile degisikti. Topuklu ayakkabi giymekten ve cok ayakta durmaktan, ayagimin üstünde beze gibi bisey olusmustu. Şişikti yani. Oda yok oldu. Nebilim, Ona bagladim.Sonra yumuslarda kaliteli idi.Gerci tutmadi yinede.

Canim aynen dedigin gibi tedavide kistlerle karsilasmayalim dedi
Cok harika sabir zaten istemedigin kadar var sabrin sonu selamet.
Femara neden 5adet ben hergün 1 tane aliyorum

Canimmm benim nasil geciyo tatil cikar keyfini niniklerinle allahin izniyle hersey yolundadir canim takma kafana canim heryerde kaliteyi artirdigi yaziyo ama doktor fazla umit vermwk istemiyo o yuzden kestirip ati sade kist olnasin varsa temizlesin meselesei hayirlisi bakalim bugun adet oldum nezaman alayim diye sormayi unutum mail atim cevap yazar yarin bugunden baslamicam

canim yasadiklarimizi, duygularimizi anlatmis kim yazdiysa .(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…