Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sana içimden ne psikanalizler yapıyorum bir bilsen
Bu kadar enerjinin bir geri dönüşü olması lazım. Hmmm:26:. Bu hızla gidersem tıp okuyup tüp bebek uzmanı olmaya kadar götüreceğim işi
Sırtın, sevgiyle kremlenmek istiyordur, hiç heveslenme dayak mayak. Bebeğin gelsin, sırtını okşasın, geçer

s.a topik canlar amh testi yaptırdım nasıl cıkmış bilginizden faydalanmak isterim
inş iyidir bu arada aşılama tedavisine başladım RABBİM hepimizin göbegi beşigi kucagı dolmayı nasip eder inş cvp için şimdiden hepinize tşk ederim
Yas: 40 (Kadin) SAT:29.07.2014
Kabul Tarihi: 04.08.2014,10:32 Numune Tarihi: 04.08.2014,10:32
TEST ADI SONUC BiRiM REFERANS ARALIGI
[6001] DUZEN LABORATUVARI KAVAKLIDERE SUBESI II
ANTI-MULLERIAN HORMON 2.10 ng/mL
SI 14.99 pmol/L
Beklenen degerler
KADIN
<16 yas <8.9 ng/mL
Premenapozal yetiskin <12.6 ng/mL
Postmenapozal yetiskin <0.1 ng/mL
ERKEK
<16 yas 3.8-159.8 ng/mL
Yetiskin 1.3-14.8 ng/mL

hoşgeldinn canımm..

&#128536;&#128536;&#128536;&#128536;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım nasılsın iyisin dimi...

amh sonucun 2.10 çok iyi canım.. harika bir değer.. yumurta rezervin oldukça iyi durumda.

Çok uzgunum geçmiş olsun canim benim inşallah bu son olsun sevgiyle kucakliyorum seni
Cok teşekkür ederim mirandacım nasıl bebişimiz tatil nasıl gdiyor?

Amin bitanem hepimiz için son olur negatifler bebişlerimizi kucaklarız...
Cok gecmis olsin celina hepimizin sonucu negatif oldu hayirlisi diyelim ..isallah su zincirler kirilir pozitifler en kisa zamanda gorulur..

Hayırlısıdiyorum bitanem...benimde temennim zincirin kırılması şöyle bir hava değişşin topikte en kısa zamanda inşallah,..

Kesinlikle soracağım bu soruları dediklerini yazarım.ben arı sütü kullanacagım adetim bi başladın diye bekliyorum bugün aldık aktardan..sadece bebek için değil vücut içinde cok faydalı olduğunu okumuştum..folic asite devam edicem ..planım bu şekilde..

yaz bitmedi umutlarımız ümitlerimiz taptaze :)))

amh sonucun 2.10 çok iyi canım.. harika bir değer.. yumurta rezervin oldukça iyi durumda.

Çok iyiyim canım benim dört gözle adet olmayı bekliyorum ...yoğun günler geçiriyorum o sebepten negatifi cok düşünecek vakit bulamıyorum açıkcası..işe geri dönüyorum..kafam çalışınca rahat oluyor evde oturarak daha bi negatif oldum .hobilerde kesmedi beni..aktif hayat beni beklerrrr sen nasılsın..başladı mı tedavi heyecanın?

HEYCAN DORUKTA....

Kizlar doktorum sonunda Mail atmis dosyami bir arkadas toplantisina beraberinde goturumus bircok doktorun gorusude cerahi bir mudahalenin zaman kaybi ve gereksiz olmasi bana onerdigi tedavi yine aynisi ama eger bu denemede cok yumi elde edilirse ptg yapbiliriz diyo bu adetimde dogumkontro hapi kulancakmisim hic kulanmadim ben yaaa ya doktorada gitmeme zamanim yok cunki oldum olcam recetesiz birsey vermiyo bu ulke
birde siz ve kocaniz bu surede organik beslenin diyo haydaaaaa

Süper haber canımmmmm ne güzel heyecanlar bunlar..rast gtsin inşallah...

çok sevindim canım iyi olmana.. en iyisini yapmışsınn canım..
bende haftaya başlıyorum:)) heyecan dorukta

canımm sen neden cerrahi müdahale istiyorsun.. doğum kontrol hapını neden kullanacakmışsın canım söyledimi doktorun..
organik beslenme bende bi aralar çok yaptım yumurta ve sperm kalitesi için:)) bolca baklagil ye canım kuru fasulye, nohut ve kara mercimek, sabahları iki tane suda az pişmiş yumurta.. organik yoğurt falan.. organik olduğunu düşündüğün sebzelerden, meyvelerden yersin..
Türkiyeye nezaman geliyorsun cnm..

canım cvp için çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tşk ettim bitanem RABBİM gönlündekini versin inş
yanlız bişi sorcam bnm e2 kan sonuçum 91.7 çıkmış düşük dedi dr tekrar carşmba günü e2 kan vercem birde 2 tane küçük önmsiz kistlerim varmış aşılama tedavi görüyorum igneli bunlar engel olurmu? hamile kalmama çok korkuyorum canım yaa

selamlar. dogum kontrol hapini niye onerdi bisey soyledi mi ? bildiğim kadarıyla fsh yukseltiyodu cok yumoş elde edebilir mi ki bu yolla acep?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süper haber canımmmmm ne güzel heyecanlar bunlar..rast gtsin inşallah...

Ensu benim tarih 28/08 canim sagol tavsiyelerin icin bu siralar et cok yiyorum gelenden gidenden biz hopp kebapciyo gelsin adanalar gitsin kofteler eskiden dedigin gibi cok dikat ederdim su an itibariyle herseyi kesip biraz kendimi hazirlamaliyim sagol canim tavsiyen icin
dogum kontrol hapi icin aynen söyle yaziyo
"Bize gelmeden bir ay önce dogum kontrol hapi kulanirsaniz geldiginizde yumurtaliklarda kistlerle karsilasmiyacagimizi dusunuyorum " aynen böyle yazmis sogan kuru mu yapsam diyorum of yaaa ne zor isler bunlar ama zevkli napalim hayirlisi

selamlar. dogum kontrol hapini niye onerdi bisey soyledi mi ? bildiğim kadarıyla fsh yukseltiyodu cok yumoş elde edebilir mi ki bu yolla acep?

Of yaa heycandan naptim bilmiyorum bilnem yazdiklarimi aldinmi tekrardan yazayim fsh yukseltigine eminmisin canim bende zaten yüksek birde dogum kotrol hapini kistleri temislesin diye onermis

Of yaa heycandan naptim bilmiyorum bilnem yazdiklarimi aldinmi tekrardan yazayim fsh yukseltigine eminmisin canim bende zaten yüksek birde dogum kotrol hapini kistleri temislesin diye onermis

cnm benim de kistim varken mecbur kullandım doğum kontrol hapı. soğan kuru de yaptim. yükseldi mi bilmiyorum test yapmamistim ama buradan arkadaşlar soylemisti. su an sende kist var mi yok mu tam anlamadım. doktor sadece bi ihtimal ustune kulanmani onermis gibi geldi bana

Aynen canim kist yoktu bende zaten ama galiba bir ihtimal diye yazmis suan istesemde doktora gidemiyorum kontrol icin alip kulansami onuda bilemedim yarin doktorumu arayip en iyisi iyice konusmak vakalim ne diyecek

canım e2 yi tedaviye başlayınca gün bazında değerlendirmek gerekiyor.. kaçıncı gününse değer ona göre yorumlanıyor..
birde ben hiç aşılama yaptırmadım o yüzden sana hatalı bilgide vermim..

canım sende kist varmı kesin olarak yoksa bilinmeden önlem amaçlımı kullandırıyor doktorun..
orada bi doktora gidip baktırabilirsin kistin varmı ve boyutu nasıl kendinden erirmi..
banada geçmişte bi doktorum vermişti satın almıştım ama kullanmamış çöpe atmıştım:))) kendinden erimişti kistim.. bazı kistler kendinden eriyor, bazısı erimiyor... bazısıda tüp bebeğe engel değil zaten..
tam tedavi öncesi soğan kürünü hiç tavsiye etmem yumurta kaliteni hep düşürür çünkü çok yoğun söktürücü özelliği var.. 2-3 ay önceden yapmak gerekli o tarz şeyleri..

Aynen canim kist yoktu bende zaten ama galiba bir ihtimal diye yazmis suan istesemde doktora gidemiyorum kontrol icin alip kulansami onuda bilemedim yarin doktorumu arayip en iyisi iyice konusmak vakalim ne diyecek

Acmila cım, doktor banada vermişti doğum kontrolü. Aynı soruyu bende sormuştum. Bana verilen cevap ; ara verdikten sonra, tedavi ayında, adetin 3. gününde başlattılar. Buda transfer gününü tam hesablamasını gösteriyormuş. Ben ara vermeden devam ettiğim ayda, 5 adet femara içmiştim. O zaman doğum kontrol yoktu mesela.

Arkadaşım, nasıl gidiyor tatil?

Kizlar baş ağrısı dışında tatil güzel geçiyor lekem çok çok azaldı şükürler olsun gerçi iyimi kotumu bilmiyorum ama durum böyle dönüşte kontrolum var bakalim ne diyecek
Kuzum acaba doğum. Kontrol hapını vermiş olmasi uzun protokol yapabilirmi araaycaksan bir sor bakalim uzun protokolde yumilerin daha kaliteli çıktığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…