- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.561
evet folik asite bende devam etmeyi düşünüyorum arı sütünü hiç kullanmadım ne işe yarıyor kullandınmı sen canım, acaba DHEA biesteronu da kullansakmı bir önceki tedavimden önce kullanmıştım yumurtalar güzel gelişmişti offf binbir soru kafamda nasıl yapsakta doğru olur diye korkuyorum kafayı yiyecem allahım aklımızı sen koru
Bence kullanalım:))) dhea nın faydalı oldugunu dusünüyorum..bugün aramışlar hastaneden gec farkettım yarın muhtemelen ararlar tekrar görüşme için...bunları muhakkak soracagım..yanılmıyorsam dhea kullanımını bülent hoca tavsiye ediyor yanılıyor da olabılırım..
semra hn ve nur hanima sormustum ben kullanma dediler.. amh dusuk cikinca nur hn beni aramisti konusurken laf arasinda bana dhea yi bilirsin kullanma dedi..
ama ben bu konularda pek dinlemiyorum doktorlari kafama koyduysam kullaniyorum cnm... daha onceden 4 tedavimde kullandigim icin bu sefer kullanmadim... umut dunyasi denemekte fayda var.. bunda tutmazsa yine baslayacagim...
Wishhduygunun dediği gibi ya tutarsa.....:)birinin ak dediğine öteki kara diyor valla kafa karıstrmaktan öte gitmiyor bi forumda bayanın biri biosteron ve arısütü kullanmış üç ay sonra tüp bebek tedavisi görmüş maşallah şimdi kızı olmuş...bunları okuyuncada insan ister istemez ya tutarsa diyor...
Bence kullanalım:))) dhea nın faydalı oldugunu dusünüyorum..bugün aramışlar hastaneden gec farkettım yarın muhtemelen ararlar tekrar görüşme için...bunları muhakkak soracagım..yanılmıyorsam dhea kullanımını bülent hoca tavsiye ediyor yanılıyor da olabılırım..
Kizlarrrrrrr Dhea günde kac tane aluyonuz ve nezaman bende kulaniyorum her aksam iki yani 50mg
Günaydııııın, çaylar da geldi
günaydın zanork bu kızlar tembel ya popiklerini kaldırıp gelene kadar biz çayımızı içelim :)
Ben alıştım tembelliklerine. Olsun, yoruluyorlar, dinlensinler biraz. Onlar kalkana kadar biraz krep yapayım, içine de bal ceviz sarıp tarçın serpeyim oooh, mis. Ama önce seninle günaydın çayımızı yudumlayalım. Di mi?
Aynen yudumlayalım arkadaşım gelenlerde hoş gelsinler .....bi topikde şöyle bişey buldum : DEMİŞKİ ARKADAŞ
Canlarim. 1 kilo sute 1 demet maydanozu ekliyorsunuz ve bunları kaynatiyorsunuz. Adetiniz bittikten hemen sonra yapin. Ve bir kucuk kovanin icine koyup belinize havlu falan sarip kovanin ustune oturuyorsunuz yani buhara. Yarim saat falan süt soguyana kadar bekliyorsunuz ve hic yikanmadan doğruca yataga uzanip esinizle iliskiye giriyorsunuz. Sabaha kadar banyo yapilmayacak ayaklar ciplak kalmayacak iş falan yapilmayacak, ceyranda kalinip usutulmeyecek. 5 gün boyinca bunu ayni sekilde üstüste uyguluyorsuniz. Ve cogu kisi Allahin bunu vesile kilmasiyla gebe kalmis. Iltihabi atiyormus. Tupleri aciyormusm denemekte fayda var. Ben reglden yikandiktan hemen sonra yapacagim insallah.. Ayrıca gebelik kategorisinde de var burda. Baya yapan var...
bunu da denedim bir ara. 5 gün üstüste değildi ama. Gün aşırı 3 gün diye tarif etmişlerdi. özellikle iltihap sorunum çok olduğu için yapmıştım. Birçok kişide işe yaradığını biliyorum, tanıdıklarımdan öğrenmiştim ben de. Inşallah sana da faydası olur. Bir de vicks kremi, bir parça bezin içine sarıp ucuna ip bağlayıp gece yatarken fitil olarak kullanıyorsun, sabah çıkarıp atıyorsun. Yine iltihabı akıtmak için yapılıyor. Ayrıca kanallar açıksa, sabah uyandığında, genzinde vicks tadı oluyor. Onunla da hamile kalan tanıdıklarım var. Ama nedense bende olmadı. Belki birşeyleri yanlış yaptım ne bileyim?
arkadaşlar hepinize günaydın. Hiç hesapta yokken yine istanbul yolculuğu. Bu sefer inşallah hayırlı olur. Hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
Arkadaşlar hepinize günaydın. Hiç hesapta yokken yine istanbul yolculuğu. Bu sefer inşallah hayırlı olur. Hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
kısmetin nerden geleceği bilinmez ki böyle olmasa kafayı yersın düşün düşün ..rabbımın rahmetı büyük hepsi vesile o yüzden ben ne alaka demem hiç bir zaman ...
sakin ol sakin ve huzurlu git kliniğe .rabbim yazmışsa o bebek her şekilde gelir alara ..bak geçen ay üzüldün bu ay iyi gibi herşey ..maşallah diyelim sonumuz güzel olsun .bu yolda dikenler var yırta yırta güllerin arasından geçziyoruz.sonunda o güller evaltlarımız olup kalbimize konsunlar inşallah..
Günaydın arkadaşım, Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?