Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ENSUCUM HERŞEY GÜZEL OLSUN İNŞALLAH BU GÜN ..YAVRUNA GİDEN YOLDA ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN .DUALARIMDASIN .

Zanork cum adigee cim ben de geldim......afiyet olsun bize herkesi bekliyoruz çaya....denizz misss çay taze ohhhh keyfimiz gıcır...

cnm yarin opum var.. tedavi cok uzun surdu 3 gun baskilama tedavisi 14 gunde tup tedavisi bunyem cok yoruldu ama simdilik herseyden memnunum umarim sonuda oyle gelir cnm.. sen nasilsin hayatim..
Ensu, canım !
RABBİM yar ve yardımcın olsun. Dilerim bu son ve pozitif denemen olur.

Dualarımız seninle......

Bakın bir başka topikte ne okudum, hoşuma paylaşmak istedim sizlerle.

merhaba sevgili anne adayları.2007 yılından beri bu kulübe üyeyim.36 yaşındayım.6 seneden beri bebek sahibi olma mücadelesi içine girdim.sayısız başlıklarda umut arayışımı sürdürdüm sizler gibi hep yeni birşeyler öğrenmenin azıcık bir umut ışığının peişnden koşmaya çalıştım.şimdi ise bebeğimi beklerken topiğinde sevgili arkadaşlarımla birlikte bebeklerimizi büyütmenin sevincini yaşıyoruz.. bugünün bizim hayatımızda çok önemli bir yeri var.9 ağustos :bir mucizenin başlangıcı.geçen sene tamda bugün dünyalar güzeli kızıma hamile olduğumu öğrendim,hemde hiç beklemediğim bir zamanda,ege akdeniz turunda:)))

2007 yılında normal yoldan hamile kalıp kalp atışı başlamayınca kürtajla alınan ilk yavrumun ardından girdiğim depresyonu atlatınca başladık yeni denemelere..bir yıl boyunca hamile kalamayınca düştük doktor yollarına..herşeyimiz normaldi ama bebeğimiz olmuyordu.bana çok saçma gelen bir konuydu sebepsiz kısırlık,olmalıydı bir sebebi,rahim filmleri, histeroskopiler,laparoskopiler yok yok yok olmuyor. mecburi yaşanan yumurtlama günleri birliktelikleri ızdırap veriyordu zevkten çok.ilk gitttiğim dr dediki aşılama yapalım iyi dedik yaptırdık,olmadı bir daha.olmadı tüp bebek.sonuç:negatif:senin yumurta rezervin azalmış.bir daha deneyelim.başka bir drla devam ettik ondada bir tüp bebek :sonuç:negatif:senin yumurta rezervin bitmek üzere bir daha yapalım.başka bir drla devam ettik ondada bir tüp bebek.sonuç:senin yumurtan bitttbitiyor kıbrıstan taşıyıcı anne bulalım.o gün doktor dönüşü eşime arabayı durdurtup viyadükten kendimi aşağı atmayı düşünecek kadar çaresiz, bitkin,ve tükenmiştim adeta.bağıra bağıra ağladığımı şimdi bile burnum sızlaya sızlaya hatırlıyorum.o günden sonra umudumu kaybettimmi?? hayır ??

ama tedavi defterini uzun süreliğine kapatma kararı aldık.çünkü hem maddi açıdan hemde hormonların vücuduma verdiği zarardan bayağı yıpranmıştım.artık sadece maneviyata yöneldim.her sabah kahvaltımı bile yapmadan meryem suresi okumaya başladım 98 ayetten ibaret olan bu sureyi internetten bulup yazıcıdan çıkardım.hikayesi tam da bize uyuyor.. yorucu bir yılın ardından eşimle tura çıktık.beni normalde deniz tutmaz.ilk gün heralde yediğim bişey dokundu ondan bulantım var dedim,ertesi günkü motor gezisinde yine bulantım olunca bende şimşekler çakmaya başladı .eşime kaldığımız otelin yakınındaki bir eczaneden test aldırdım ve sabah 6 ya saat kurup testi yaptım .sonuç çift çizgiiiiiiii.Allahım olamaz nasıl yani benim yumurtam yokki ,olsada birsürü tedaviyle tutmamış sıradan ilişkimizdemi tutacak.eşimi kaldırdım hemen inanmadı bana,test bozuktur diyor .aşkım diyorum 6 yıldır her ay defalarca yapıyorum bu testi şimdimi bozuk hadi bir hastane bulu p kan testi yapalım diyorum.hayır yarın bir daha yap yine çıkarsa gideriz diyor.neyse uzatmıyım ertesi günde aynı sonuç çıkınca soluğu hastanede aldık ve mucizemizin içimde filizlenmeye başaladığını öğrendik.o gün o hastanede olmalı ve yaşadığımız sahneyi görmenizi isterdim.hemşiresinden doktoruna temizlikçisinden sekreterine hepimiz ağlıyorduk.bizim için fethiyenin yeri artık daha bir anlamlıydı.

sizlere şunu söylemek istiyorum.benim yaşadığım bu hikayeden çıkacak tek bir sonuç var Allah OL DEYİNCE OLUYOR.tıpa güvenmek evet gerekli mi bence değil.çünkü bana yurtdışından donör getirtecek kadar çaresiz olduğumu hissettiren tıbba ne kadar güvenebilirim..

sizlerinde en kısa zamanda kucakları cennet kokulu yavrularla dolmasını her gece yattığımda Allahımdan istiyorum.Çünkü ben çok ağladım çok içim yandı bir bebek görünce içimden ateşler çıkıyordu...dua edin bol bol.Bu mucize ancak inançla gerçekleşi,yor.sevgiler..
Son düzenleme: 9 Ağustos 2012

Rabbim bizlere de nasip eder inşallah o günleri...

kızlar selam herkese, kızlar geçen alaraya söylediğimi size de söyleyeyim benim her geçen gün kk ya girmem zorlaşıyor, işyeri siteyi sakıncalı yaptı giremiyorum, evde kızım var, ajan gibi teli ve pc yi takip ediyor, bende bir yerleri silmeyeceğim ve yakalanıp her şeyi mahvedeceğim diye ne yazık ki giremiyorum.. bazen arkadaşlarla telefonlaşıp haberlerinizi alıyorum, ya da anneme gittiğimde yeğenlerimin pc sinden girip okuyorum... o yüzden mesajları gecikmeli okuyorum... ne olur kusuruma bakmayın... şimdi gelelim güzel haberlere...

Zonarkcım canım çook şükür senin için de ortaya en azından bir neden kondu.. artık sorunu çözmek kaldı. doktorla görüştün mü film sonuçlarını, tüpünü aldıracak mısın bağlatacak mısın karar verdiniz mi canım...

ensucum hadiii güzel haberlerini bekliyoruz....:))))) ensum dayanamayıp söyleyeceğim.. kızlar ensunun opusu bitmiş, 3 yumisi olmuş.. rabbim onlara can verip ensu için 3 evlat olmasını nasip etsin inşallahhh....

acmilam güzel güzel gez toz tatil yap, memleketin keyfini çıkar, bi de arada bir bebek yap..... deme keyfimize sonra....:))))

mirandam canım sen ve bebişin nasılsınız... tekmeler başladı mı canım... benim için çoook öp o bebeişi... önce avucuna bir öpücük, sonra avucunla bebişini öp benim içinnn...

alara testini yaptın mı canım, hadi bir sürpriz daha yap bu ay... bi bebişin daha olsun..

adigem kayınpederinin ameliyatı haftasonu mu canım... allah kolay bir ameliyat ve sağlık versin inşallahhh... bol bol "ya nur" esmasını okuyun canım, bu esma kalp hastalıkları içinmiş...

duygucum tatildemisin yine.... kararını verdin mi canım... dondirikler saırsızlanıyor ona göre:)))

caps, celina, bebeklerve kızlar sizler nasılsınız... celina işe başladın mı canım....

kızlar biz tedaviyi erteledik... bu ay ilaçlara devam... rabbimin izniyle gelecek ay yola devam edeceğiz....

unuttuğum varsa ne olur beni affetsin... sesleri soluğu çıkmayanları da çoook özledim ve meraktayım... alis, ummu, cmas, duova, ve diğerleri...

kızlar hepinizi seviyorum, sevgi ve dua ile kalın... çoook öpüyorum...

Sana gizli bir pc ya da hat ayarlayalım, özletiyorsun kendini.
Benim durum haftaya netleşecek inşallah. Doktorun kullandığı kelime bağlatmak idi. Aldırmak düşüncesi yok aklımda. İnşallah öyle bir şey çıkarmaz.
İnşallah senin tedavin de kısa sürede sonuçlanır kavuşursun bebeğine.

cnm yarin opum var.. tedavi cok uzun surdu 3 gun baskilama tedavisi 14 gunde tup tedavisi bunyem cok yoruldu ama simdilik herseyden memnunum umarim sonuda oyle gelir cnm.. sen nasilsin hayatim..
ensucum opu olmuşsun yumoşlarınında haberini aldım yüce rabbim bu sefer sana pozitif sonuç nasıp etsin bu sayfalar senin güzel haberinle renklensin inşallah dualarım yürekten seninle canım coook öptüm

güzbahar canım benim ne güzel herkesi yazmışsın yüreği güzel arkadaşım allah gönlüne göre versin inş. aslında hepimiz eskisi kadar yazamıyoruz dinlenme modundamıyız yoksa son zamanda çoğumuzun yaşadığı hayal kırıklığımı diye düşünüyorum inşallah gelecek sezon hepimiz birden, hevesle tedavimize başlarızda bu sayfalar güzel haberlerle şenlenir seni tüm arkadaşları öpüyorum çok

Amin, inşallah. Tüpün birisinde malesef hidrosalpenks tespit edildi. Bu durumda tüp bağlanacak. Muayeneye giderken yol boyunca hayır istedim Rabbim' den. Bunda da vardır bir hayır...

canım kusurabakma mesajını yeni gördüm hala bu k.k yeni versiyonuna alışamadım hatta dün o kadar uğraştım bitürlü giremedim, canım tüplerin birisinde sorun varsa hiç üzülme belkide bu sorun çözülünce her şey yoluna girer bebişine kavuşursun inş. allah büyük kısmetimizde varsa elbet bir gün olacak öpüyorum sen kendine iyi bak

ensucum opu olmuşsun yumoşlarınında haberini aldım yüce rabbim bu sefer sana pozitif sonuç nasıp etsin bu sayfalar senin güzel haberinle renklensin inşallah dualarım yürekten seninle canım coook öptüm

canımsınn yaa ewet hayatım 3 yumoş toplandı bakalım yarın kaç tanesi döllenecek merakla bekliyorum..
0.09 amh a göre 3 yumoş beni çok mutlu etti.. yarın inşallah herşey yolunda gider canım..
sağol hayatım güzel dileklerin için hep beraberce..

canım olmaz öyle walla bize bahaneler sayma akıllı telefonun var arada telefondan da olsa gir.. ama işe giderken çok zor sana hak veriyorum ben işe giderken 6 ayda bir bakabiliyordum:)
yumoş sayısını söyle hayatım sen istediğini söyleyebilirsin sana herşey serbest bende opu olduktan sonra yazacaktım zaten ve bebeklerveye yazdıktan sonra senin yazını gördüm:)) tedavi çok uzun sürdü biliyorsun 14 gün ama vücudum çok yoruldu:))
yarını bekliyorum heyecanla.. çok öptüm canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…