- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.221
ENSUCUM HERŞEY GÜZEL OLSUN İNŞALLAH BU GÜN ..YAVRUNA GİDEN YOLDA ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN .DUALARIMDASIN .
cznımcığım yarın için Allaha emanet ol RAbim yar ve yadımcın olsun..inş bütün yumoşlar çook güzel dölenip bölünüp birinci kaliteli olsunlar..yarın güzel habelerle gel..
Ensucugum cok sevindim canim. Yavruşun geliyor..... Hazirlan annesi....canımsınn yaa ewet hayatım 3 yumoş toplandı bakalım yarın kaç tanesi döllenecek merakla bekliyorum..
0.09 amh a göre 3 yumoş beni çok mutlu etti.. yarın inşallah herşey yolunda gider canım..
sağol hayatım güzel dileklerin için hep beraberce..
Ensucugum cok sevindim canim. Yavruşun geliyor..... Hazirlan annesi....
Ben guzel haberlerle gelecegine cani yurekten inaniyorum. Insalllah senide bebeginide opecegiz...ağol canım ya kısmet inşallah gelir çok umutlu değilim ama:))
hiç anne moduna sokamıyorum kendimi, eşimlede zaten hep genç kız modunda olduğumu söylediği için tartışırız:)
okadar genç kız modunda olsam bunca tedavidir bebek peşinde koşmam:))
canım yarınn inşallah güzel haberlerle gelirim.. öptümm
İnşallah cok güzzel haberlerini alacagız ve cokk sevinecegiz hep birlikte iyi dinlenmeler canımcanım olmaz öyle walla bize bahaneler sayma akıllı telefonun var arada telefondan da olsa gir.. ama işe giderken çok zor sana hak veriyorum ben işe giderken 6 ayda bir bakabiliyordum:)
yumoş sayısını söyle hayatım sen istediğini söyleyebilirsin sana herşey serbest bende opu olduktan sonra yazacaktım zaten ve bebeklerveye yazdıktan sonra senin yazını gördüm:)) tedavi çok uzun sürdü biliyorsun 14 gün ama vücudum çok yoruldu:))
yarını bekliyorum heyecanla.. çok öptüm canım benim..
sağol canım ya kısmet inşallah gelir çok umutlu değilim ama:))
hiç anne moduna sokamıyorum kendimi, eşimlede zaten hep genç kız modunda olduğumu söylediği için tartışırız:)
okadar genç kız modunda olsam bunca tedavidir bebek peşinde koşmam:))
canım yarınn inşallah güzel haberlerle gelirim.. öptümm
Canim benim iyiyim mide agrim dışında dün kontrol vardı minnak ayaklarını tutmuş hacı yatmaz gibi sallaniodu bacakları çapraz yaptı gostermedi cinsiyetini dualarımız sizinlekızlar selam herkese, kızlar geçen alaraya söylediğimi size de söyleyeyim benim her geçen gün kk ya girmem zorlaşıyor, işyeri siteyi sakıncalı yaptı giremiyorum, evde kızım var, ajan gibi teli ve pc yi takip ediyor, bende bir yerleri silmeyeceğim ve yakalanıp her şeyi mahvedeceğim diye ne yazık ki giremiyorum.. bazen arkadaşlarla telefonlaşıp haberlerinizi alıyorum, ya da anneme gittiğimde yeğenlerimin pc sinden girip okuyorum... o yüzden mesajları gecikmeli okuyorum... ne olur kusuruma bakmayın... şimdi gelelim güzel haberlere...
Zonarkcım canım çook şükür senin için de ortaya en azından bir neden kondu.. artık sorunu çözmek kaldı. doktorla görüştün mü film sonuçlarını, tüpünü aldıracak mısın bağlatacak mısın karar verdiniz mi canım...
ensucum hadiii güzel haberlerini bekliyoruz....:))))) ensum dayanamayıp söyleyeceğim.. kızlar ensunun opusu bitmiş, 3 yumisi olmuş.. rabbim onlara can verip ensu için 3 evlat olmasını nasip etsin inşallahhh....
acmilam güzel güzel gez toz tatil yap, memleketin keyfini çıkar, bi de arada bir bebek yap..... deme keyfimize sonra....:))))
mirandam canım sen ve bebişin nasılsınız... tekmeler başladı mı canım... benim için çoook öp o bebeişi... önce avucuna bir öpücük, sonra avucunla bebişini öp benim içinnn...
alara testini yaptın mı canım, hadi bir sürpriz daha yap bu ay... bi bebişin daha olsun..
adigem kayınpederinin ameliyatı haftasonu mu canım... allah kolay bir ameliyat ve sağlık versin inşallahhh... bol bol "ya nur" esmasını okuyun canım, bu esma kalp hastalıkları içinmiş...
duygucum tatildemisin yine.... kararını verdin mi canım... dondirikler saırsızlanıyor ona göre:)))
caps, celina, bebeklerve kızlar sizler nasılsınız... celina işe başladın mı canım....
kızlar biz tedaviyi erteledik... bu ay ilaçlara devam... rabbimin izniyle gelecek ay yola devam edeceğiz....
unuttuğum varsa ne olur beni affetsin... sesleri soluğu çıkmayanları da çoook özledim ve meraktayım... alis, ummu, cmas, duova, ve diğerleri...
kızlar hepinizi seviyorum, sevgi ve dua ile kalın... çoook öpüyorum...
Canim.cok sevindim inşallah ıkizler gelecek annesi :)canımsınn yaa ewet hayatım 3 yumoş toplandı bakalım yarın kaç tanesi döllenecek merakla bekliyorum..
0.09 amh a göre 3 yumoş beni çok mutlu etti.. yarın inşallah herşey yolunda gider canım..
sağol hayatım güzel dileklerin için hep beraberce..
canım yukarda alıntı yaptığım yazıyı mutlaka oku inş yardımcı olur bu yöntemler..ben 3 tüp bebek tedavimde hiç inanmadım bebeğim olucağına ve olmadı..canım eşinin değerlerini unut ALLAHIM OL DESİN İNAN HİÇ KİMSE DURAMAZ BUNUN ÖNÜNE Rabim yeterki ol desin...lütfen biraz daha pozitif..sende benim hep aklımdasın bende bugün son kez soğan kürünü yaptım 15 gün ..bitti bugün 4 gün içinde adet olmam gerek inş bebeiş vardır olmam..bu ay bebek için çok takıntı yapmadım bakalım hayırlısı canım..yarın çok güzel haberler gelicek inş Allahın izniyle canım..biliyosun bizim hamiş kalmamız için bir emriyoda yeterli..canım bugün hep aklıma geldin nedense.. seni çok seviyorum, hep gönlümden inşallah tez zamanda tedavili yada tedavisiz olarak bebişine kavuşursun diye geçiyor.. yarın belli olacak birşeyler cnm 3 yumoş toplandı şu ana kadar iyiyim ama eşim kişisinin değerleri dipte biliyorsun:)) sabaha inşallah güzel haberlerle gelirim.. öptümm
Canim benim iyiyim mide agrim dışında dün kontrol vardı minnak ayaklarını tutmuş hacı yatmaz gibi sallaniodu bacakları çapraz yaptı gostermedi cinsiyetini dualarımız sizinle
Canim.cok sevindim inşallah ıkizler gelecek annesi :)
Günaydın hanımlar. Bu sabah Ensu' nun bebeklerinin şerefine güzel bir kahvaltı yapalım mı? Ev yapımı sucuklu yumurta, yine ev yapımı Edirne peyniri, bazlama, manda tereyağı, bahçede yetişmiş domates, salatalık, biber, semizotu. Kırmızı biber tarator, hakiki çam balı. Erzurum otlu peyniri ile çeçil peyniri de çeşni olsun yanında. İsteyene odun ateşinde çay, Ensu' ya taze sıkılmış elma ya da havuç suyu. Baharatlı salçalı sos, bir de kekikle dinlendirilmiş zeytinyağı. Çemen de var.
Aklınıza gelen başka bir şey var mı?
ben koşa koşa geliyorum kapıyı aç hemen
çemene ve otlu peynire bayılırım hele vanın otlu peyniri olursa dahada bayılırım
gelirkene hem patatesli hem peynirli börek getireyim bende eli boş gelmek olmaz
zonark hadi hazırlayalı sofrayıııı... ben sana yardıma geldim (gerçekte çoook açım kahvaltı etmedim silip süpürmeye geldim...)
kızlar selam herkese, kızlar geçen alaraya söylediğimi size de söyleyeyim benim her geçen gün kk ya girmem zorlaşıyor, işyeri siteyi sakıncalı yaptı giremiyorum, evde kızım var, ajan gibi teli ve pc yi takip ediyor, bende bir yerleri silmeyeceğim ve yakalanıp her şeyi mahvedeceğim diye ne yazık ki giremiyorum.. bazen arkadaşlarla telefonlaşıp haberlerinizi alıyorum, ya da anneme gittiğimde yeğenlerimin pc sinden girip okuyorum... o yüzden mesajları gecikmeli okuyorum... ne olur kusuruma bakmayın... şimdi gelelim güzel haberlere...
Zonarkcım canım çook şükür senin için de ortaya en azından bir neden kondu.. artık sorunu çözmek kaldı. doktorla görüştün mü film sonuçlarını, tüpünü aldıracak mısın bağlatacak mısın karar verdiniz mi canım...
ensucum hadiii güzel haberlerini bekliyoruz....:))))) ensum dayanamayıp söyleyeceğim.. kızlar ensunun opusu bitmiş, 3 yumisi olmuş.. rabbim onlara can verip ensu için 3 evlat olmasını nasip etsin inşallahhh....
acmilam güzel güzel gez toz tatil yap, memleketin keyfini çıkar, bi de arada bir bebek yap..... deme keyfimize sonra....:))))
mirandam canım sen ve bebişin nasılsınız... tekmeler başladı mı canım... benim için çoook öp o bebeişi... önce avucuna bir öpücük, sonra avucunla bebişini öp benim içinnn...
alara testini yaptın mı canım, hadi bir sürpriz daha yap bu ay... bi bebişin daha olsun..
adigem kayınpederinin ameliyatı haftasonu mu canım... allah kolay bir ameliyat ve sağlık versin inşallahhh... bol bol "ya nur" esmasını okuyun canım, bu esma kalp hastalıkları içinmiş...
duygucum tatildemisin yine.... kararını verdin mi canım... dondirikler saırsızlanıyor ona göre:)))
caps, celina, bebeklerve kızlar sizler nasılsınız... celina işe başladın mı canım....
kızlar biz tedaviyi erteledik... bu ay ilaçlara devam... rabbimin izniyle gelecek ay yola devam edeceğiz....
unuttuğum varsa ne olur beni affetsin... sesleri soluğu çıkmayanları da çoook özledim ve meraktayım... alis, ummu, cmas, duova, ve diğerleri...
kızlar hepinizi seviyorum, sevgi ve dua ile kalın... çoook öpüyorum...
canım çok sağoll gerçekten zor bi gündü bayağ uzun sürdü başım çatladı ağrıdan.. şimdi heyecanla yarını bekleyeceğim..
Kapım her zaman açık, buyrun gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?