- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.161
Cok tesekkur ederim. Bende yarin icin randevu almistim iptal edim en iyisi. Yumurta takibim olmayacak dondurulmus embriyo transferi icin rahim kalinligi olculecek. Cok endiseliyim. Hatta hungur hungur agliyorum.....Mutlu olmam gerekirken hic iyi degilim.adetin 2 günü çağırıyorlar zaten senin yarın 1 gün sayılır şu saatde olmuşsan yani perşembede cumada gitsen olur .Donmuşların transfer olacaksa 3 günü git .Yumurta tabikin olacaksa perşmbe git bence
canım gerilmene hiç gerek yok sonuçta herşey olacağına varıyor sakin ol ve dua et inşallah bu tedavin seni hayellerine kavuşturur bebişini kucağına alırsın
Demirel, Ecevit ve Erdal İnönününde çocuğu yok hepside siyasi yanlarından öte çok zeki ve lider bilim adamlarılar canım..
Selam çıtırlarrr zanorkcum inşallah güzel haberlerini alacağız gerilme lütfen sanırım hsg bugündü kolay gelsin arkadaşım
Acmilacım güzel haberler sendende gelsinnn inşallahhhh
Hayırlı oksun arkadaşım bence bugün yarın istirahat et sonrada yavaş yavaş çok aşırı şeyler yapmadan devam et günlük işlere derim gıdana dikkat et bol su içmeyi ihmal etme...
Canımmmmmm demek opuya geldin yazmışşsanda bakamadım kaçırmışımdır kaç folikül vardı nur hnm mı yaptı tüm kontrolleri ayyyy cok heyecanlı ama seni biraz umutsuz görüyorum hemen lütfen pozitifliğe geri dön hersey güzel olacak
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel gelişir hersey ..
ZANORK hayırlı haberlerle dön inşallah
Gecmis olsun. Bebise az kaldi......Amin, inşallah. Tüpün birisinde malesef hidrosalpenks tespit edildi. Bu durumda tüp bağlanacak. Muayeneye giderken yol boyunca hayır istedim Rabbim' den. Bunda da vardır bir hayır...
Geçmiş olsun canım. Inşallah herşey hallolur bir sonuca varır. Tüm bunların sonucundada inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Amin, inşallah. Tüpün birisinde malesef hidrosalpenks tespit edildi. Bu durumda tüp bağlanacak. Muayeneye giderken yol boyunca hayır istedim Rabbim' den. Bunda da vardır bir hayır...
canım ewet perşembe inşallah bi sorun olmazsa.. kontrollerin ilk ikisini Aylin hn yaptı cnm daha sonra Nur hn gelince Nur hanıma geçirdiler.. e2 sonucunu bekliyorum cnm birazdan mail atacaklar ozaman ancak kaç folikul olduğunu anlarım sanırım.. yazarım canım sizlerede..
sen nasılsın hayatım başladınmı derslere..
güzel dileklerin için sağol cnm inşallah herşey güzel olur:)
İyi tatiller canım tedavilerde ne kadar yoruldugumu bende senin gibi daha şimdi anlıyorum..bu aralar kafam rahat ne dondurulmuşu düşünüyorum ne yeni tedaviyi saldım valla..:)))Merhaba arkadaşlar. Bayadır girmemiştim. Mesajlarınızı şöyle bir gözden geçirdim. Güzel gelişmeler oluyor. Çok güzel. Ben ara verdiğimden beri, kafam çok rahatladı. Daha iyi anladımki,bu tedaviler bayağı yoruyor bizi. Haftayada izne çıkıyoruz kısmetse.istikamet Newyork.Çok seviniyorum. Birinci ara regl oldum. Erken geldi biraz, iyimi kötümü bilmiyorum. Bakalım Ekime kadar ne olur. Sizlerede bol şans ve sabır inşallah.
Gecmiş olsun canım inşallah sonu güzel gelecek ...tüp bağlatma demişsin tüp almayı niye tercih etmiyorlar merak ettim yanlış hatırlamıyorsam baglansada sıvı kacırdığı vakalar oluyormuş bir yerde okumustum aklında bulunsun belkide yanlış hatırlıyor olabılırım...Sağol arkadaşım. Ne yalan söyleyeyim çok şükür işlem çok kolay geçti. Doktor haklı çıktı, araya bir de tüp bağlatma girecek sanırım. Haftaya görüşeceğim doktorla, hazırlanacak bir iki test var eşimle ilgili. Onların da sonuçlarını alayım, derli toplu bir konuşalım bakalım...
Amin, inşallah. Tüpün birisinde malesef hidrosalpenks tespit edildi. Bu durumda tüp bağlanacak. Muayeneye giderken yol boyunca hayır istedim Rabbim' den. Bunda da vardır bir hayır...
Hersey güzel olacak ben cok heyecanlıyım senin adına ...dualarım seninle canım...
İyi tatiller canım tedavilerde ne kadar yoruldugumu bende senin gibi daha şimdi anlıyorum..bu aralar kafam rahat ne dondurulmuşu düşünüyorum ne yeni tedaviyi saldım valla..:)))
Gecmiş olsun canım inşallah sonu güzel gelecek ...tüp bağlatma demişsin tüp almayı niye tercih etmiyorlar merak ettim yanlış hatırlamıyorsam baglansada sıvı kacırdığı vakalar oluyormuş bir yerde okumustum aklında bulunsun belkide yanlış hatırlıyor olabılırım...
cnm tespit edilmesi cok iyi olmus sakin uzulme bilmeden bi tup denemesi daha yapsan daha kotu olacakti.. bu sorundan kurtulacak guzelce tedavini olacaksin cnm.. gecmis olsunmm simdidenn
Aslında bağlama kelimesini doktor kullandı, ben de öyle diyorum. Filmi henüz görmedi. Duruma göre daha net bir ifadeye geçeriz
Canim cok sagol. Bende seni opuyorum. Guzel tatiller diliyorum. Allaha emanet ol....SARA28, ALARA14, ADIGEE1, CAPSLOCKED, FATOS4345, BEBEKLERVE, MIRANDA, ISMIHAN SULTAN, DUKA, YETEEEER, GUZBAHAR
Canlar hepinizi kucakluyorum tatilde takip etmeye calisicam ama yazamasamda dualarimda olcaksiniz hepiniz Allaha emanet olun herkese hayirli evlatlar versin Allah Öptüm hepinizi
unutugum biri varsaki sonuna kadar baktim sözde lütfen hatirlatsin beni unutun desin ceza vercem kendime...
Bütün topik öpülüp koklandi ohhhhh mis
Kizlar herkese tatli rüyalar bekledim esim yatsin herkese burdan sevgilerimi gondereyim istedim belki hemen yazamiya bilirim yarin son is günüm Persembe kismetse yola cikacaz simdiden soyleyeyim benden bir istegi olan varsa yasin birsekilde bulur ulastiririm gerci Türkiyede masallah hersey var ama yinede benden demesi kac gündür biberon aradim bir tanidik icin bul ,resim cek yola evetler hayirlar ammmaaaa sonunda buldum kacarmi benden cocugum yok ama bir canta bebek esasi siparisi var kimi popokremi istedi kimi sütü gelsin diye kahve kimi bebekarabasi, olsun seve seve hepsi Hazir sirada Türkiyeye gelmek var yani anliyacaginiz ben ve enerjim yerindeyken isteyin yaaa alip gelem hemen
ASKIM ZONAK böyle yazmak geldi icimden
canim bir yandan insan seviniyo neden bulundu diye yeni ümitler yeseriveriyo bir ,yandanda zamansizlik ve vücudumuzun bu yapilanlara karsi verecegi cevap ama öyle bir sabir varki hepsine katlaniyoruz ve senin mucadele anlayisinida buna arti yapip bu sinavdan basariyla ve bebkle cikmani yüce rabimden istiyorum Allah yar ve yardimcin olsun tedaviye devam etseydim mutkaka karsilasirdik ama bende halen bir kararsizlik
ASKIM ENSU bidanem hersey icin cokkk sagol biliyosun dieklerimiz dualarimiz hep bir nekadar tanimasamda seni sizleri benden bir parca olarak goruyorum ve gercekten cokk ama cokk seviyorum hepinizi insallah bir gün bir yerde bebekletimizle karsilasip bu günleri hatirlayip kahkahalarla gülelim Allah sana hayirli evlatlar nasip etsin
Gününüz aydın olsun Hanımlar, doğan gün hepinize tatlı sürprizler taşısın, yüreklerinizde kocaman gülücükler bıraksın...
Canım benimmm musmutlu süper bir tatil geçir temiz hava bol güneş hava değişimi şöyyllleee güzelcedinlen ..tedavi için ekim diyordum şimdi kararsızım zamana bıraktım anlayacağın biraz yoğun günler geçiriyorumm:)) en kocamanından optumm simdiden ıyı yolculuklarrSimdi sirada
ASKITOM CELIN canim neler yapiyosun suan inanki bu topik degisikligini hic sevmedim yaziyorum bazen hop siliniyo hadi bastan yazdo olmuyo biliyosun kocadan kac yaz yapiyorum ben oda bir dert.Tedavin nezaman vede ne dusunuyosun yine ayni programi ?
Herseyin hayirlisi tatlim Iyi bak kendine öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?