Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben sadece seni istiyorum :)) bulusmak görüşmek umidiyle

C
canım çok teşekkürler. Sana iyi tatiller. Eşinle güzelce gezip, eğlenin mutlu olun ülkemizde. Özlemişsindir buraları.sevdiklerinle, ailenle özlediklerinle güzelce bir tatil geçir.mutlu günler seninle eşinin olsun. Kafan rahat dönüncede tedavine başlarsın. Belki buralarda bebişin olur kendiliğinden. Allah'a emanet ol. Iti yolculuklar şimdiden

Geçmiş olsun. Allah şifa versin kayınpederine. İnşallah kısa sürede iyileşir.
Eşimden sperm testi istedi. Onun sonucuna göre belki bir iki test daha isteyebilirmiş. İlaç kullanıyor çünkü. Sebebin bulunması, hiç değilse bir olumsuz ihtimalin önünün kesilmesi iyi bir şey aslında. Endişem, daha önce apandisit ameliyatı geçirdim, açık ameliyatı tercih edebilirler o açıdan. Doğal olarak zaman kaybı da olacak. Bir de zaten rezerv düşük, ameliyat olumsuz etkilerse ne olur... gibi gibi. Haftaya netleşecek inşallah. Ben de rahatlarım ondan sonra.

Canımıniçiii nasılsın ?

Canıımm ben seni öperim, iyi tatiller diliyorum. Gez -dolaş keyfini çıkar, zinde bir şekilde hamile kal e mi !

Amin, inşallah. Tüpün birisinde malesef hidrosalpenks tespit edildi. Bu durumda tüp bağlanacak. Muayeneye giderken yol boyunca hayır istedim Rabbim' den. Bunda da vardır bir hayır...
Kuşumm hem üzüldüm- hem sevindim senin adına. şükür ki biri sağlam ve şükür ki sebep bulundu. RABBİM'in hazibesi bol, inşallah o hazineden sana ve buradaki tüm arkadaşlarım bolca dağıtır.
Hepiniz çook seviyor ve öpüyorum...

sağolasın .Haftaya da inşallah her şey güzel olur güzel gelişmeler ummadığın anda seni bulur .Seni ve hepimizi ..

Cmasdan haberi olan var mı ya .Bir tatil dedi gidiş o gidiş :)

sağolasın .Haftaya da inşallah her şey güzel olur güzel gelişmeler ummadığın anda seni bulur .Seni ve hepimizi ..

Cmasdan haberi olan var mı ya .Bir tatil dedi gidiş o gidiş :)

İnşallah. Tatili çok sevdi, gelemedi sanırım. Belki güzel haberlerle gelir

İyiyim arkadaşım. Şaşkınlık, kızgınlık, merak ve endişeden az bir şey kaldı. Onları da attım mı, harikayım çok şükür :)
Sen nasılsın, nerelerdesin?
Canım okul açılmak üzere yaa, işler yoğunlaştı. Ayrıca sınavım var 13 Eylül'de ona çalışmaya çalışıyorum. Arada açıp okuyorum ama üye girişi yapmadan, sitenin bu halini hiç sevmedim çünkü.

canımm iyi tatillerr :)) kocaman öptümmm

cnm yarin opum var.. tedavi cok uzun surdu 3 gun baskilama tedavisi 14 gunde tup tedavisi bunyem cok yoruldu ama simdilik herseyden memnunum umarim sonuda oyle gelir cnm.. sen nasilsin hayatim..
Canim hayirli olsun...Yarin yavruna bir adim daha yaklasiyorsun demek. Cok sevindim gozun aydin. Ben iyiyim yarin bir doktor kontrolum olacak onun icin biraz gerginim. Onun disinda hersey yolunda..

cnm yarin opum var.. tedavi cok uzun surdu 3 gun baskilama tedavisi 14 gunde tup tedavisi bunyem cok yoruldu ama simdilik herseyden memnunum umarim sonuda oyle gelir cnm.. sen nasilsin hayatim..
cznımcığım yarın için Allaha emanet ol RAbim yar ve yadımcın olsun..inş bütün yumoşlar çook güzel dölenip bölünüp birinci kaliteli olsunlar..yarın güzel habelerle gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…