- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.261
Zanork cum sen hsg yi fındıkzade de cektirmiştin nasıl memnun kaldın mı
ensucum unutun bizleri miniklerden haber varmı inş iyi durumdalardır..sağol canım inşallah herşey hepimiz için güzel olacak:)
ensucum güzel haberlerini bekliyoruz...inş güzel bölünmüştür emriyoların...
Ensu senı merak ettım durumlar ıyı mı
Bız kpederın yanındayız hala yoğun bakımda bekliyoruz hastanede
Burda da kimsecikler yok selam bütün topiğe
ensucum unutun bizleri miniklerden haber varmı inş iyi durumdalardır..
Yaa ensucum sen kendini sartladin sanki bu ay, o yuzden bu ruyalar. Lutfen icini ferah tutup oyle gir transfere. Tutmazsa cok uzulmeyeyim diye düşünüp umutlanmayayim diyorum ben de ama olumsuzu cagirmak olmasin sakın diye dusunup bi silkiniyorum :) ben de yarin sabah erkenden opu oncesi son kan tahlilime gelecegim. Senin icin dua edecegim cnm. Lutfen bebislerine inan ki onlar da annelerine sıkı sıkı tutunsunlar. Bol şanslar tatlimmcanım dün gece bi rüya gördüm her transferden önce rüya görüyorum.. biliyorsun işyerim beni bir yıla kadar geri bekliyor bebek olunca tekrar geri döneceğim ama rüyam kabus gibiydi.. şirketteki en yakın arkadaşım geçen ay doğum yaptı rüyamda onu görüyorum arkadaşımın 1 aylık bebeği aradan yıllar geçmiş büyümüş 5 yaşına gelmiş ve arkadaşım 5 yaşındaki oğlu ile işyerine gidiyor herkez onu alkışlıyor içeri alıyor, bende kapıda bekliyorum şirket sahibi bana sen içeri giremezsin bebeğin halen olmadı diyor.. ben kapıda tek başıma kalıyordum..(
Yaa ensucum sen kendini sartladin sanki bu ay, o yuzden bu ruyalar. Lutfen icini ferah tutup oyle gir transfere. Tutmazsa cok uzulmeyeyim diye düşünüp umutlanmayayim diyorum ben de ama olumsuzu cagirmak olmasin sakın diye dusunup bi silkiniyorum :) ben de yarin sabah erkenden opu oncesi son kan tahlilime gelecegim. Senin icin dua edecegim cnm. Lutfen bebislerine inan ki onlar da annelerine sıkı sıkı tutunsunlar. Bol şanslar tatlimm
Ensu senı merak ettım durumlar ıyı mı
Bız kpederın yanındayız hala yoğun bakımda bekliyoruz hastanede
Burda da kimsecikler yok selam bütün topiğe
canım yarın 4. gün morula transferi yapılacak.. transferi Semra hn yapacakmış.. saati henüz belli değil yarın belli olacak:)
canım dün gece bi rüya gördüm her transferden önce rüya görüyorum.. biliyorsun işyerim beni bir yıla kadar geri bekliyor bebek olunca tekrar geri döneceğim ama rüyam kabus gibiydi.. şirketteki en yakın arkadaşım geçen ay doğum yaptı rüyamda onu görüyorum arkadaşımın 1 aylık bebeği aradan yıllar geçmiş büyümüş 5 yaşına gelmiş ve arkadaşım 5 yaşındaki oğlu ile işyerine gidiyor herkez onu alkışlıyor içeri alıyor, bende kapıda bekliyorum şirket sahibi bana sen içeri giremezsin bebeğin halen olmadı diyor.. ben kapıda tek başıma kalıyordum..(
Ensucugum bende senin gibi her tedavi doneminde boyle ruyalar goruyorum. Ruyan korku ve endise nedeniyle gorulmus ruya canim. Hayrolsun.... Son tedavimi olurken ruyamda erkek bebek gordum kaliteli embriyolar elde ettik donduruldu. Bence senin tedavinden guzel sonuc alacaksiniz...Yani kuzucugun gelecek insallah..canım dün gece bi rüya gördüm her transferden önce rüya görüyorum.. biliydöneceğim ama rüyam kabus gibiydi.. şirketteki en yakın arkadaşım geçen ay doğum yaptı rüyamda onu görüyorum arkadaşımın 1 aylık bebeği aradan yıllar geçmiş büyümüş 5 yaşına gelmiş ve arkadaşım 5 yaşındaki oğlu ile işyerine gidiyor herkez onu alkışlıyor içeri alıyor, bende kapıda bekliyorum şirket sahibi bana sen içeri giremezsin bebeğin halen olmadı diyor.. ben kapıda tek başıma kalıyordum..(
ensucum rüyalar tersine çıkar bilirsin..inş çok sağlıklı bebeğin olucak ve sen bir sene içinde tekrar işine dönersin yada bebişine bakıcı bulamayıp işine geri dönemesin..bende yarın ilk iş günüm canım işe başlıyorum tedavilerim için para kazanmam gerek..canımcığım senin aşamalarına gelemeyen birsürü bayan varr hata ben bir yumoş için inan nelerimi verirdim..bırak benim emriyolar 4 hücreli olsunlar sevinçten havalara uçucam...bütün olumsuzluklara ramen yinede umudumu yitirmiyorum..ben inanıyorumki biraz daha pozitif düşünürsen bebişin seni üzmiycek gelicek Allahın iizniyle..Allahın yar ve yardımcın olsun canımcığım..canım dün gece bi rüya gördüm her transferden önce rüya görüyorum.. biliyorsun işyerim beni bir yıla kadar geri bekliyor bebek olunca tekrar geri döneceğim ama rüyam kabus gibiydi.. şirketteki en yakın arkadaşım geçen ay doğum yaptı rüyamda onu görüyorum arkadaşımın 1 aylık bebeği aradan yıllar geçmiş büyümüş 5 yaşına gelmiş ve arkadaşım 5 yaşındaki oğlu ile işyerine gidiyor herkez onu alkışlıyor içeri alıyor, bende kapıda bekliyorum şirket sahibi bana sen içeri giremezsin bebeğin halen olmadı diyor.. ben kapıda tek başıma kalıyordum..(
Merhaba,
Ben yeni aranıza katılmış biriyim. Ben yıllardır PCOS hastasıyım devamlı kontrol altındayım. Şimdi tam 40 yaşımda buldum hayat arkadaşımı. Çocuk istiyoruz ama eşim de azospermi çıktı. Şimdi tüp bebek yapacağız. Size sormak istiyorum, erkek infertilesi konusunda en iyi hekim ve tüp bebek merkezi neresi? Lütfen yardım .. Malum yaş 40 olunca vakit sınırlı.
Teşekkür ederim
Iyi aksamlar Topik
bütün arkafaslarim herkese öpücükler canlarim biz sagsaglim geldik Türkiyeye seviyorum buralari yaa
Ensu canim hersey güzel olcak sadece güzel dusun hayal kur canim hayallerinde bebeginleyasa ben inaniyorum canim olacak nolur pozitif ruyani hayra yor canim hayirlusi gelip seni bulsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?