- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.281
O güzel gün geldi Ensucumm inşallah devamıda gelecek...öpüyorummcanım yarın 4. gün morula transferi yapılacak.. transferi Semra hn yapacakmış.. saati henüz belli değil yarın belli olacak:)
canım hayırlı uğurlu bir transfer olsun inşallah bütün çektiklerini unutturacak dünyalar güzeli bebişler versin sana allah yardımcın olsun :)canım yarın 4. gün morula transferi yapılacak.. transferi Semra hn yapacakmış.. saati henüz belli değil yarın belli olacak:)
canım hayırlı bir opun olsun inşallah devamında güzel sonuçlar alır tanrım bebişini kucağına almayı nasip etsin bol şansYaa ensucum sen kendini sartladin sanki bu ay, o yuzden bu ruyalar. Lutfen icini ferah tutup oyle gir transfere. Tutmazsa cok uzulmeyeyim diye düşünüp umutlanmayayim diyorum ben de ama olumsuzu cagirmak olmasin sakın diye dusunup bi silkiniyorum :) ben de yarin sabah erkenden opu oncesi son kan tahlilime gelecegim. Senin icin dua edecegim cnm. Lutfen bebislerine inan ki onlar da annelerine sıkı sıkı tutunsunlar. Bol şanslar tatlimm
Ensu senı merak ettım durumlar ıyı mı
Bız kpederın yanındayız hala yoğun bakımda bekliyoruz hastanede
Burda da kimsecikler yok selam bütün topiğe
sağol canım benimm moralim dün nedense iyi değildi baş ağrısı ve yorgunluk anestezinin gerginliği vardı ama bugün şükür iyiyim.. bakalım ne olacak göreceğiz.. tutar umarım ama şimdiden şu 12 gün nasıl geçecek diye düşünüyorum.. sen nasılsın iyisin dimi cnm..
bu arada memorialin sayfasınıda takip ediyorum orada konuştuklarımın ve hastanede tanıştıklarımın hepsi Memorialda 2. veya 3. demelerinde hamiş kalmışlar.. çok fazla hamile var..
O güzel gün geldi Ensucumm inşallah devamıda gelecek...öpüyorumm
Cok tesekkur ederim canim.. ben de dune kadar umutsuzdum. E2 düşük seyrediyo diye. 2 yumurta oldu ama sanki 1 tanesi dolu gibiydi deger. Dunku tahlilde arttigini gördüm. Umut doldum yeminle :) allah tum isteyenlerin kucağıni bos birakmasin inşallah. Sen nasılsın, keyfin yerinde mi :)canım hayırlı bir opun olsun inşallah devamında güzel sonuçlar alır tanrım bebişini kucağına almayı nasip etsin bol şans
Cok tesekkur ederim canim.. ben de dune kadar umutsuzdum. E2 düşük seyrediyo diye. 2 yumurta oldu ama sanki 1 tanesi dolu gibiydi deger. Dunku tahlilde arttigini gördüm. Umut doldum yeminle :) allah tum isteyenlerin kucağıni bos birakmasin inşallah. Sen nasılsın, keyfin yerinde mi :)
Sakın sakın.. bunlarin hepsi cocuguna kavusmak icin bi aşama. Yeter ki sebebi bulunsun rahatsizliklarmizin. Bazen belirsizlikler de bizi depresyona sokuyor. Muayene olup kesinleşince yapilacaklar bu durumun gecer merak etme :)inşallah umutların gerçek olur altın yumurtan bebişini kucağına versin inş. canım ben beklemedeğim ne yapacağımı bilmiyorum halletmem gereken miyomlarım var iyi bir muayene olup çaplarını öğrenecez ona göre ameliyat yada tedavi karar verilecek depresyondayım inşallah kafayı yemem
ensucum rüyalar tersine çıkar bilirsin..inş çok sağlıklı bebeğin olucak ve sen bir sene içinde tekrar işine dönersin yada bebişine bakıcı bulamayıp işine geri dönemesin..bende yarın ilk iş günüm canım işe başlıyorum tedavilerim için para kazanmam gerek..canımcığım senin aşamalarına gelemeyen birsürü bayan varr hata ben bir yumoş için inan nelerimi verirdim..bırak benim emriyolar 4 hücreli olsunlar sevinçten havalara uçucam...bütün olumsuzluklara ramen yinede umudumu yitirmiyorum..ben inanıyorumki biraz daha pozitif düşünürsen bebişin seni üzmiycek gelicek Allahın iizniyle..Allahın yar ve yardımcın olsun canımcığım..
bol şanslar tatlım hadi hayırlısı olsun inşallah tanrım yardımcın olsun çokkk öptümarkadaşlar toplu kısa bi mesaj yazım, bir kaç gün sonra biraz toparlanınca tabi birde eşim kişisi evde olmayınca nete gelmeye çalışacağım.. transfer bugün akşam olacak daha olmadı.. güzel dilekleriniz için sağolunn görüşmek üzere tedavide olan arkadaşlara bol şanslar.. öptümm
uzel haberlerinle donecegin ani sabirsizlikla bekliyorum. Allahim yaninda olsun, umut ol bize...arkadaşlar toplu kısa bi mesaj yazım, bir kaç gün sonra biraz toparlanınca tabi birde eşim kişisi evde olmayınca nete gelmeye çalışacağım.. transfer bugün akşam olacak daha olmadı.. güzel dilekleriniz için sağolunn görüşmek üzere tedavide olan arkadaşlara bol şanslar.. öptümm
arkadaşlar toplu kısa bi mesaj yazım, bir kaç gün sonra biraz toparlanınca tabi birde eşim kişisi evde olmayınca nete gelmeye çalışacağım.. transfer bugün akşam olacak daha olmadı.. güzel dilekleriniz için sağolunn görüşmek üzere tedavide olan arkadaşlara bol şanslar.. öptümm
Paylaşmasam çatlardım
Bu da topiğin güllerine gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?