Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım yarın 4. gün morula transferi yapılacak.. transferi Semra hn yapacakmış.. saati henüz belli değil yarın belli olacak:)
canım hayırlı uğurlu bir transfer olsun inşallah bütün çektiklerini unutturacak dünyalar güzeli bebişler versin sana allah yardımcın olsun :)

canım hayırlı bir opun olsun inşallah devamında güzel sonuçlar alır tanrım bebişini kucağına almayı nasip etsin bol şans

hadi inşallah sıra bizede gelir canım benim başımın belası miyomlarım var bunlar benim için büyük sıkıntı bugün adet oldum 2. yada 3. gün yine hormon testleri yaptıracam adet bitimindede miyomlar ne boyutta iyi bir muayene olmam lazım ameliyat gerekirse ikinci tüp denemem 6 ay daha sarkacak o zamanda nasıl bir şansım olur düşünemiyorum anlayacağın umutsuz vakayım hayırlısı olsun artık

canım hayırlı bir opun olsun inşallah devamında güzel sonuçlar alır tanrım bebişini kucağına almayı nasip etsin bol şans
Cok tesekkur ederim canim.. ben de dune kadar umutsuzdum. E2 düşük seyrediyo diye. 2 yumurta oldu ama sanki 1 tanesi dolu gibiydi deger. Dunku tahlilde arttigini gördüm. Umut doldum yeminle :) allah tum isteyenlerin kucağıni bos birakmasin inşallah. Sen nasılsın, keyfin yerinde mi :)

inşallah umutların gerçek olur altın yumurtan bebişini kucağına versin inş. canım ben beklemedeğim ne yapacağımı bilmiyorum halletmem gereken miyomlarım var iyi bir muayene olup çaplarını öğrenecez ona göre ameliyat yada tedavi karar verilecek depresyondayım inşallah kafayı yemem

Sakın sakın.. bunlarin hepsi cocuguna kavusmak icin bi aşama. Yeter ki sebebi bulunsun rahatsizliklarmizin. Bazen belirsizlikler de bizi depresyona sokuyor. Muayene olup kesinleşince yapilacaklar bu durumun gecer merak etme :)

cnm sana özel mesaj atmıştım kutunmu dolu görmedin galiba.. öptüm kendine iyi bak..

arkadaşlar toplu kısa bi mesaj yazım, bir kaç gün sonra biraz toparlanınca tabi birde eşim kişisi evde olmayınca nete gelmeye çalışacağım.. transfer bugün akşam olacak daha olmadı.. güzel dilekleriniz için sağolunn görüşmek üzere tedavide olan arkadaşlara bol şanslar.. öptümm

2220 çok teşekkür ederim. Inşallah :)
Burada yazan, yazıları okuyan herkese Allah istediğini versin. Sana da inşallah

bol şanslar tatlım hadi hayırlısı olsun inşallah tanrım yardımcın olsun çokkk öptüm

Ensucum kalbim seninle. G
uzel haberlerinle donecegin ani sabirsizlikla bekliyorum. Allahim yaninda olsun, umut ol bize...

Celalettin Peru'dan randevu aldık. Ama kararsızım gitsek mi gitmesek mi? Direk tüp bebekte mi başlasak?

güzel haberlerle gel canım Allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…