- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.301
Canım muhtemelen şu saatlerde bebişlerin seninledir tüm kalbimle diliyorum ki inşallah vakti saati gelmiştir inşallah Rabbim bu kez sana bu mutluluğu yaşatır tüm kalbimle dua ediyorum rabbim yar ve yardımcın olsun sımısıkı tutunsunlar ve 40 hafta boyunca seni hiç bırakmasınlararkadaşlar toplu kısa bi mesaj yazım, bir kaç gün sonra biraz toparlanınca tabi birde eşim kişisi evde olmayınca nete gelmeye çalışacağım.. transfer bugün akşam olacak daha olmadı.. güzel dilekleriniz için sağolunn görüşmek üzere tedavide olan arkadaşlara bol şanslar.. öptümm
Canım muhtemelen şu saatlerde bebişlerin seninledir tüm kalbimle diliyorum ki inşallah vakti saati gelmiştir inşallah Rabbim bu kez sana bu mutluluğu yaşatır tüm kalbimle dua ediyorum rabbim yar ve yardımcın olsun sımısıkı tutunsunlar ve 40 hafta boyunca seni hiç bırakmasınlar
ama ben bunu yerim tatlı şey bende kızım olsun böyle bilmiş bilmiş konuşsun istiyorum
güllere hele pembe güllere bayılırım bu topiğin nadide güllerinden biride sensin canım menim
Böyle tatlı olsun ama bilmiş olmasın yaw. Çocuk gibi olsun işte. Arada yaramaz, bolca meraklı, kıpır kıpır, sevgi dolu... Tamam azıcık bilmiş te olsun, kırılma hemen
Hmm, seçme şansım varsa kadife gül olabilir miyim? Koyu kırmızısından şöyle. Hem de yediveren cinsinden?
Canım muhtemelen şu saatlerde bebişlerin seninledir tüm kalbimle diliyorum ki inşallah vakti saati gelmiştir inşallah Rabbim bu kez sana bu mutluluğu yaşatır tüm kalbimle dua ediyorum rabbim yar ve yardımcın olsun sımısıkı tutunsunlar ve 40 hafta boyunca seni hiç bırakmasınlar
Böyle tatlı olsun ama bilmiş olmasın yaw. Çocuk gibi olsun işte. Arada yaramaz, bolca meraklı, kıpır kıpır, sevgi dolu... Tamam azıcık bilmiş te olsun, kırılma hemen
arkadaşlar toplu kısa bi mesaj yazım, bir kaç gün sonra biraz toparlanınca tabi birde eşim kişisi evde olmayınca nete gelmeye çalışacağım.. transfer bugün akşam olacak daha olmadı.. güzel dilekleriniz için sağolunn görüşmek üzere tedavide olan arkadaşlara bol şanslar.. öptümm
arkadaşlar bugün adetimin 2. günü test sonuçlarım Fsh 8,89 Lh 6,74 E2 22,08 prolaktin 16,81 halbuki nette yaptığım araştırmalarda fsh hiç düşmez diyor benimki önce 13 sonra 11,75 şimdide 8,89 bunun anlamını bilen varsa lütfen yazarmısınız şaşkın ördek gibiğim
arkadaşlar bugün adetimin 2. günü test sonuçlarım Fsh 8,89 Lh 6,74 E2 22,08 prolaktin 16,81 halbuki nette yaptığım araştırmalarda fsh hiç düşmez diyor benimki önce 13 sonra 11,75 şimdide 8,89 bunun anlamını bilen varsa lütfen yazarmısınız şaşkın ördek gibiğim
merhaba, bildiğim kadarıyla fsh her ay değişebilen bir değer. benim de bir önceki ay 13 iken bu ay 11,85 oldu. fsh'ın düşmesi iyidir iyi. yükselmesi kaliteyi bozuyor..arkadaşlar bugün adetimin 2. günü test sonuçlarım Fsh 8,89 Lh 6,74 E2 22,08 prolaktin 16,81 halbuki nette yaptığım araştırmalarda fsh hiç düşmez diyor benimki önce 13 sonra 11,75 şimdide 8,89 bunun anlamını bilen varsa lütfen yazarmısınız şaşkın ördek gibiğim
Degerlerin super masallah fsh dusuk e2 guzel tedaviye basliyormusun.
ğaslında moral olarak bu ay hakketen iyiydim 2 ay önce aldığım negatifi kafamdan atmıştım belkide buda etkendir diye düşünüyorummerhaba, bildiğim kadarıyla fsh her ay değişebilen bir değer. benim de bir önceki ay 13 iken bu ay 11,85 oldu. fsh'ın düşmesi iyidir iyi. yükselmesi kaliteyi bozuyor..
FSH nin düştüğünü daha önce de çok kişide gördük. En çok ruh halimizden etkileniyor. Beslenme, bol oksijen, bol negatif iyon (ormanlık alanlar, deniz kenarları ve akarsu kenarları bol bulunduğu yerler), bol su, vücudun kendini yenileme hızının artması FSH yi düşürüyor. Her ne yaptıysan, tadını çıkar. Hamile kalman artık daha kolay, hazırsın demek.
Test sonuç belgende problem olarak işaretlenmemiş hiç bir şey için endişelenme. Bazı testlerin bir kaç farklı yöntemle yapıldığını, bu yüzden sonuç karşılaştırmanın aynı şekilde yapılmış testler üzerinden yapılması gerektiğini öğrendim geçen gün. O yüzden şöyledir dersem yanıltabilirim.
Dilerim bebeğin kısa zamanda hayatına gelir. Ve sen onun sevinciyle ayakların yerden kesilirken tüm bu test, tedavi, doktor sıkıntılarını unutursun
günaydınlar olsun sevgi huzur dolu bir gün olsun sanadagünaydın kızlar hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum
Canım gunaydın lab lar arası oynamalar oluyor degerlerde mesela benim amh 0.99 cıkmıştı gecen sene bu sene farklı bi lab da yaptırdım 1.31 olmuş fsh ın düşük olması şahane bi haber inşallah dahada güzel haberlerle topiği şenlendirirsin öpüyorum.,.doğrusu bende test laboratuvarlarında farklılık varmıdır diye düşündüm mesela son iki aydır devlet doğomevinde testleri yaptırdım hep düşük çıktı yani çok güzeldi sonuçlar özel merkezlerde yaptırsak sonuç değişirmi acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?