Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

allah rahmet eylesin

günaydınlar tatlım ya arkadaşlar ensudan haber alan yokmu yavv çok merak ediyoruuum umarım bomba bir haberle döner inşalllaaah

Ensu test gününe kadar bilgisayar ve telefondan uzak durmaya çalışıyor. Test sonucuna kadar bekleyeceğiz yani. Kaçamak yapabilir bir selam verirse güzel olur tabi. Yanlış hesaplamadıysam salı ya da çarşamba test günü. İnşallah bu defa mutlu haberi verir...

arkadaşlar hepinizin mesajlarını ve topic genelini hızla bi çırpıda okudum.. acaba kime cevap versem hızla diye düşündüm sonra tek tek kaçırdığım mesaj olabilir ayıp olmasın toplu yazım dedim..
beni merak edenler olmuş zanork 2220 geçmişten tecrübeli olduğu için cevaplamış sağolsun..:))
nedense transferlerden sonra test süresine kadar pek nete cepe bakmıyorum aslında belkide hiç etkilemez ama uzak durmaya çalışıyorum birazda içimdende gelmiyor... ama sizleri özledim dayanamadım eşim derneğe gidince bi çırpı bakım dedim..
evde tek olduğum için tüm gün saatlerce deliler gibi ders çalışıyorum bebiş tutarsa tüm kanunları ezbere bilecek:) geri kalan zamandada tüm kadın proğramlarını izliyorum kafam dağılıyor:))
11 eylül test günü 11. günde yapılsın dediler banada uyar zaman hemen geçti..

adigee cnm Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun mekanı cennet olsun aileden bir bireyi kaybetmek çok üzücü bir şey bunu kv de yaşamıştım halen çok derin üzülürüz(

öptüm arkadaşlar hepinizi..

Ensucugum Allah hicbir emegini bosa cikarmasin. Opuyorum...

Hoşgeldin
Yine erken hesaplamışım test tarihini. Olsun, bir günden bir şey olmaz
Oyalanacak bir konunun olması çok güzel. İki dileğine de kavuşman için duacıyım. Güzel haberlerle gel inşallah...

canımcığım bu transferde gayet rahat gördüm seni yazılarından o elektriği aldım bence doru yoldasın canımcığım..İNŞ Allahın izniyle tutmuştur bebişin..canımc bende bu ay soğan kürü yapmıştım 15 gün adeti 2 geçince kan teti yaptırdım 1 küsüratlı rakam çıkmıştı acabamı ümitlendim nedense veeee adet günüm bugün 1 hafta geçti kan testi yaptırcam tekrar yarın bakalım canımcığım nedense içim kıpır kıpır sanki hamiş gibi hissediyorum kendimi sol kasığımda çok ağrılarım oldu bu ay 1 haftadan beri ağrılarım dindi nedense..canımcığım inş ikimizde bu ay hmişizdir..Allahtan ümit kesilmez ben nedense doğalından gelcek bebişim gibi hissediyorum...

Bugünün ümit verici haberi de senden geldi maşallah. İnşallah devamı gelir. Ne mutlu bir sonbahar olur

Bu da pazar terapisi

Hayatınızı Değiştirebilecek 10 Güçlü Olumlama Cümlesi

Olumlamalar veya olumlu cümlelerin tekrar tekrar söylenmesi ruh halinizi çok daha yüksek seviyelere çıkarabilir.

Eğer hissettiğiniz gibi olduğunuza inanıyorsanız, hayatınız gerçekten de düşüncelerinizden ve duygularınızdan filizlenir. Olumlamalar veya olumlu cümlelerin tekrar tekrar söylenmesi ruh halinizi çok daha yüksek seviyelere çıkarabilir. Düşüncelerimizi kelimelere dökerek ve daha sonra da niyete çevirerek istediğimiz şeylerin gerçek olmasını destekleyebiliriz. Olumlamalar kendini geliştirmenin kanıtlanmış bir yöntemidir çünkü beynimizin yeni bir şekilde çalışmasını sağlarlar ve insanların hayatını değiştirebilirler. Bilimsel kanıtlar da kendinle pozitif konuşmanın beyinde değişiklikler yarattığını doğrulamaktadır. Aşağıdaki 10 güçlü olumlama hayatınızı değiştirebilir:

1- Büyük Şeyler Başarabilirim
En ilham verici olumlamalardan biri günlük olarak kendinize hayatınızda büyük şeyler başarabileceğinizi söylemektir. Tüm vizyonunuza ve hayallerinize odaklanın ve daha sonra bu vizyona duyguları ekleyin. Kendinize söyleyerek ve büyük şeyler başarabileceğinize inanarak bu durumu gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

2- Bugün Enerji ve Neşeyle Doluyum
Neşe sizin içinizden gelir, dışarıdan değil. Ayrıca uyanır uyanmaz başlar. Dolayısıyla sabah kalktığınızda bu olumlamayı tekrarlamayı alışkanlık haline getirin.

3- Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyor ve Seviyorum
Kendini sevmek, sevmenin en saf ve yüksek şeklidir. Kendinizi sevdiğinizde otomatik olarak kendinizi kabullenmeye ve kendinize saygı duymaya başlarsınız. Eğer yaptığınız şeylere özgüven duyar ve bunlardan gururlanırsanız kendinizde yeni bir ışık göreceksiniz. Böylece daha büyük ve güzel şeyler yapmak için cesaretiniz olur ve ilham alırsınız.

4- Vücudum Sağlıklı, Zihnim Parlak ve Ruhum Sakin
Sağlıklı bir vücut sağlıklı bir zihin ve ruhla başlar. Bunlardan herhangi biri olumsuz duygulardan zarar görürse, diğerleri de etkilenir. Hastalığın ve sağlığın bir numaralı kaynağı sizsiniz. Dünyadaki tüm sorunlara bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde size gelmeleri için verdiğiniz izni geri alabilirsiniz Hastalıklarınızı ve kusurlarınızı fethedebilir, her gün yenmeye devam edebilirsiniz.

5- Her Şeyi Yapabileceğime İnanıyorum
Bunu her gün kendinize söylemeniz gerekir. Çünkü hevesli kalmanız için çok önemli bir cümledir. Bunu söyleyerek her şeyi yapabilme, başarabilme yetisine sahip olursunuz

6- Şu An Olan Her Şey Benim Nihai İyiliğim İçin Oluyor
Kurbanlar, kazalar, tesadüfler yoktur. Siz ve çevrenizdekiler parçası olduğunuz şeyleri çekersiniz. Her şeyin gerçekleşmek için bir nedeni olduğuna ve mükemmel bir senkronizasyonla aktığına inanın. Gerçekleşen ve gerçekleşecek her şeyle barış içinde olun. Böylece korkularınız eriyip gider.

7- Hayatımın Mimarı Benim, Temelini Ben Attım ve İçindekileri Ben Seçtim
Her gün uyandığınızda kendinize bu cümleyi söyleyin. Her yeni gün yeni bir başlangıç sunar ve etrafınızdakiler üzerinde bir etki bırakır. Bu günü istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz çünkü hayatınızın mimarı sizsiniz. Eğer gününüze olumlu bir düşünceyle başlarsanız gününüzü mükemmele dönüştürebilirsiniz.

8- Geçmişte Bana Zarar Verenleri Affettim ve Onlardan Sakince Uzaklaştım
Bu yapılanları unuttuğunuz anlamına gelmez ancak yaptıklarıyla ve aldığınız derslerle barışık halde olabilirsiniz. Affetme gücünüz hayatınıza devam etmenizi sağlar ve herhangi bir tecrübeye tepkiniz diğerlerinin sizin hakkında ne düşündüğünden bağımsızdır. 1000 kişiyi affetseniz ve hiçbiri sizi affetmese bile, onların aynı noktaya gelene kadar sahip olamayacağını bildiğiniz bir barış ve özgürlük hissi tadarsınız. Onları affetmek ayrıca size nasıl tepki verdiklerini de anında değiştirir.

9- Zorlukları Fethetme Yeteneğim Sınırsızdır, Başarma Potansiyelim Sonsuzdur
Basitçe şöyle söylenebilir: Kendinize koyduklarınız dışında hiçbir limitiniz yoktur. Nasıl bir hayat istiyorsunuz? Sizi durduran ne? Kendinize hangi engelleri zorluyorsunuz? Bu olumlama bütün sınırları fark etmenizi sağlar.

10- Bugün Eski Alışkanlıklarımı Bırakıyorum ve Yeni, Daha Olumlu Alışkanlıklar Ediniyorum
Zor zamanların hayatın geçici dönemleri olduğunu fark edin. Eski alışkanlıklarınızı bıraktıkça bunlar da geçecektir. İçinizde bulunan yaratıcı enerjiyle her şeye uyum gösterebilen bir varlık olmanız sizi sürekli yeni ve parlak fikirlere doğru götürüyor.

* Alıntı

Gunaydin guller .
Hepinize sevgiler
Bende bir haber yok henuz. Guzel haberlerinize sevindigimi; olumsuzlara icimin sizladigini bilmenizi isterim.

Sizleri unutmadim unutamam da. Selam mahiyetinde gireyim de ayrica merak edenleri cevaplayim istedim. En guzel gunler sizin olsun:)

Günaydın. Hoşgeldin.
İşlerin yolunda, keyfin yerindeyse biz de senin için mutlu oluruz. Güzel haberlerinle de gel, daha da mutlu olalım. Daha sık gel, biraz hasret giderelim

Günaydın Günaydın Günaydın. ... 3 kere tekrarlayın benim de günüm aydın olacak sandim kızlar Nasılsıniz.....
Ensu Cum dua ile güzel haberlerini bekliyoruz canım. .. hem sınavını kazan hem de bebişin gelsin canım. .. Bu arada benim kardeşime aynı sınava girecek dua edin kızlar. ...
adigecim başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin.. ben hala kayinpederimi özlüyorum. .. yapabileceğim başka şeyler varmıydı diye üzülüyorum... Allah tüm ölmüslerimizin mekanını cennet qetsin...

Alaracim sen nasılsın canım. Buluşmaya az kaldı. .. ilaçlara devam değil mi...
zonark canım sen nasılsın. Bu ay tedaviye başlıyor musun.
Mirandacim siz iyi misiniz. Arada bize ses ver....
bebeklerve celina Fatoş ısmihan hepinizi öpüyorum
Acmila tatilinde harika geçsin....
Alış hoş geldin....

Kızlar sevgi ve dua ile kalın hepinizi çoook öptum

Günaydınlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar. Ben 2 haftalık yıllık izine ayrıldım. Hafta içi 4 günlük bir tatile çıkacağım. Onun dışında hep buradayım.ensudan güzel haberi dört gözle bekliyorum. Sonra sıra bizde. Güzbahar inşallah önümüzdeki hafta Erbil bey de karşılaşırız. Zonark senin tedavinde belki bizimle aynı zamana denk gelir. Diğer tüm arkadaşlar hepinizin tüm istek ve duaları gerçek olur inşallah.kendinize iyi bakın

günaydın kızlar

ben cuma günü doktorla görüşmeye gittim ultrasonla baktı tüm tahlillerime baktı herşey güzel ama kilon fazla dedi fazla kilolu olmak şansı % 5 aşağı çeker dedi ee yaşda var buda % 5 aşağı çekse şansını dedi zaten bizim yaşlarımızda % 20 - 25 olan şansımızı % 10 - 15 lere düşürür dedi bu yüzden zaman sınırıda varken kilo vermeni beklemeyelim ama hem sen diyete başla spora başla hemde biz tedaviye başlayalım dedi bu ayki adetten sonra rahim ağzı genişliğini ölçecek ekim ayki adetlede tedaviye başlayacaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum doktorum çok olumlu konuştu çok pozitifti inşallah herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…