- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.381
allah rahmet eylesinGünayd
günaydın arkadaşlar. Uzun süredir işler çok yoğun olduğu için girmemiyordum.inşallah hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Bu arada Adigee nin kayınpederi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun.allah geride kalanlara sabır versin. Hepiniz Allah'a emanet olunnn
günaydınlar tatlımya arkadaşlar ensudan haber alan yokmu yavv çok merak ediyoruuum umarım bomba bir haberle döner inşalllaaah
Gunaydin arkadaslar.Yavrularimizin bizleri uyandirdigi sabahlara uyanmak dilegiyle......
Ensucugum Allah hicbir emegini bosa cikarmasin. Opuyorum...arkadaşlar hepinizin mesajlarını ve topic genelini hızla bi çırpıda okudum.. acaba kime cevap versem hızla diye düşündüm sonra tek tek kaçırdığım mesaj olabilir ayıp olmasın toplu yazım dedim..
beni merak edenler olmuş zanork 2220 geçmişten tecrübeli olduğu için cevaplamış sağolsun..:))
nedense transferlerden sonra test süresine kadar pek nete cepe bakmıyorum aslında belkide hiç etkilemez ama uzak durmaya çalışıyorum birazda içimdende gelmiyor... ama sizleri özledim dayanamadım eşim derneğe gidince bi çırpı bakım dedim..
evde tek olduğum için tüm gün saatlerce deliler gibi ders çalışıyorum bebiş tutarsa tüm kanunları ezbere bilecek:) geri kalan zamandada tüm kadın proğramlarını izliyorum kafam dağılıyor:))
11 eylül test günü 11. günde yapılsın dediler banada uyar zaman hemen geçti..
adigee cnm Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun mekanı cennet olsun aileden bir bireyi kaybetmek çok üzücü bir şey bunu kv de yaşamıştım halen çok derin üzülürüz(
öptüm arkadaşlar hepinizi..
arkadaşlar hepinizin mesajlarını ve topic genelini hızla bi çırpıda okudum.. acaba kime cevap versem hızla diye düşündüm sonra tek tek kaçırdığım mesaj olabilir ayıp olmasın toplu yazım dedim..
beni merak edenler olmuş zanork 2220 geçmişten tecrübeli olduğu için cevaplamış sağolsun..:))
nedense transferlerden sonra test süresine kadar pek nete cepe bakmıyorum aslında belkide hiç etkilemez ama uzak durmaya çalışıyorum birazda içimdende gelmiyor... ama sizleri özledim dayanamadım eşim derneğe gidince bi çırpı bakım dedim..
evde tek olduğum için tüm gün saatlerce deliler gibi ders çalışıyorum bebiş tutarsa tüm kanunları ezbere bilecek:) geri kalan zamandada tüm kadın proğramlarını izliyorum kafam dağılıyor:))
adigee cnm Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun mekanı cennet olsun aileden bir bireyi kaybetmek çok üzücü bir şey bunu kv de yaşamıştım halen çok derin üzülürüz(
canımcığım bu transferde gayet rahat gördüm seni yazılarından o elektriği aldım bence doru yoldasın canımcığım..İNŞ Allahın izniyle tutmuştur bebişin..canımc bende bu ay soğan kürü yapmıştım 15 gün adeti 2 geçince kan teti yaptırdım 1 küsüratlı rakam çıkmıştı acabamı ümitlendim nedense veeee adet günüm bugün 1 hafta geçti kan testi yaptırcam tekrar yarın bakalım canımcığım nedense içim kıpır kıpır sanki hamiş gibi hissediyorum kendimi sol kasığımda çok ağrılarım oldu bu ay 1 haftadan beri ağrılarım dindi nedense..canımcığım inş ikimizde bu ay hmişizdir..Allahtan ümit kesilmez ben nedense doğalından gelcek bebişim gibi hissediyorum...arkadaşlar hepinizin mesajlarını ve topic genelini hızla bi çırpıda okudum.. acaba kime cevap versem hızla diye düşündüm sonra tek tek kaçırdığım mesaj olabilir ayıp olmasın toplu yazım dedim..
canımcığım bu transferde gayet rahat gördüm seni yazılarından o elektriği aldım bence doru yoldasın canımcığım..İNŞ Allahın izniyle tutmuştur bebişin..canımc bende bu ay soğan kürü yapmıştım 15 gün adeti 2 geçince kan teti yaptırdım 1 küsüratlı rakam çıkmıştı acabamı ümitlendim nedense veeee adet günüm bugün 1 hafta geçti kan testi yaptırcam tekrar yarın bakalım canımcığım nedense içim kıpır kıpır sanki hamiş gibi hissediyorum kendimi sol kasığımda çok ağrılarım oldu bu ay 1 haftadan beri ağrılarım dindi nedense..canımcığım inş ikimizde bu ay hmişizdir..Allahtan ümit kesilmez ben nedense doğalından gelcek bebişim gibi hissediyorum...
Iste gercek ask bu......Bugün, kendi kendime konuşuyorum yine. Neyse, görünce paylaşayım dedim.
Gunaydin guller.
Hepinize sevgiler
Bende bir haber yok henuz. Guzel haberlerinize sevindigimi; olumsuzlara icimin sizladigini bilmenizi isterim.
Sizleri unutmadim unutamam da. Selam mahiyetinde gireyim de ayrica merak edenleri cevaplayim istedim. En guzel gunler sizin olsun:)
Günaydınlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar. Ben 2 haftalık yıllık izine ayrıldım. Hafta içi 4 günlük bir tatile çıkacağım. Onun dışında hep buradayım.ensudan güzel haberi dört gözle bekliyorum. Sonra sıra bizde. Güzbahar inşallah önümüzdeki hafta Erbil bey de karşılaşırız. Zonark senin tedavinde belki bizimle aynı zamana denk gelir. Diğer tüm arkadaşlar hepinizin tüm istek ve duaları gerçek olur inşallah.kendinize iyi bakınGünaydın Günaydın Günaydın. ... 3 kere tekrarlayın benim de günüm aydın olacak sandim kızlar Nasılsıniz.....
Ensu Cum dua ile güzel haberlerini bekliyoruz canım. .. hem sınavını kazan hem de bebişin gelsin canım. .. Bu arada benim kardeşime aynı sınava girecek dua edin kızlar. ...
adigecim başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin.. ben hala kayinpederimi özlüyorum. .. yapabileceğim başka şeyler varmıydı diye üzülüyorum... Allah tüm ölmüslerimizin mekanını cennet qetsin...
Alaracim sen nasılsın canım. Buluşmaya az kaldı. .. ilaçlara devam değil mi...
zonark canım sen nasılsın. Bu ay tedaviye başlıyor musun.
Mirandacim siz iyi misiniz. Arada bize ses ver....
bebeklerve celina Fatoş ısmihan hepinizi öpüyorum
Acmila tatilinde harika geçsin....
Alış hoş geldin....
Kızlar sevgi ve dua ile kalın hepinizi çoook öptum
Bugün, kendi kendime konuşuyorum yine. Neyse, görünce paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?