- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.361
Günaydın arkadaşlagünaydın canım nasılsın
ah o ebe nerdeyse bulsakta topikçe gitsek
ama sensiz buraların tadı yok biliyomusun hem site her geçen gün dahada iyiye gidiyor alışınca çokda zor değil
günaydın canım müjdelere ihtiyacımız var hepimize güzel hayırlı müjdeler diliyorum
Enerjine şüphe yok birtanem, kilometrelerce uzaktayken bize bile geçiyor enerjin. Seviliyorsun unutmaaaa...İkiz doğurmak istiyorum. Düşün bendeki enerjiyi
Bana eşlik etmek istermisin iki yandan yolsak kadınıcanım bende amh için hatayda kan verdim ankaraya gitti geldi dediğin gibi ne kadar sağlıklı oluyor bilemeğiz kendimizi bu doktorların eline atmışız sürükleniyoruz işte başka çaremizde yok ki
çok şekersin yaaa gülmekten kırıldım hele o saç yolma fantezisi
Günaydın güzellikGünaydın hanımlar. Site, mesajımı yemiş
Bugün müjdelerle dolu, unutulmayacak bir gün olsun...
İnşallah Ensu'dan alacağız ilk müjdeyigünaydın canım nasılsın
ah o ebe nerdeyse bulsakta topikçe gitsekEbe Kadını köşe ederiz vallahi....Hep tüp bebek merkezleri kazanacak değil yaa, ebemiz alsın paracıklarıçç
ama sensiz buraların tadı yok biliyomusun hem site her geçen gün dahada iyiye gidiyor alışınca çokda zor değil
günaydın canım müjdelere ihtiyacımız var hepimize güzel hayırlı müjdeler diliyorum
Günaydın Alara'cığım nasılsın ?Günaydın arkadaşla
Enerjine şüphe yok birtanem, kilometrelerce uzaktayken bize bile geçiyor enerjin. Seviliyorsun unutmaaaa...
Bana eşlik etmek istermisin iki yandan yolsak kadını
Günaydın güzellik
İnşallah Ensu'dan alacağız ilk müjdeyi
Günaydın Alara'cığım nasılsın ?
İnşallah tutacak canım.inşallah canım önden ensu arkadan biz bu sene hamile olacaz işte o kadar
evrene mesaj yolluyom ya tutarsa diyerekten
42,5 oldum bencok streslı bır durum her ay dumura ugramaktan bıkıyo ınsan sızın yas kac ısmıhan sultan
günaydın arkadaşlar. Uzun süredir işler çok yoğun olduğu için girmemiyordum.inşallah hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Bu arada Adigee nin kayınpederi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun.allah geride kalanlara sabır versin. Hepiniz Allah'a emanet olunnnİnşallah tutacak canım.
Bugün mübarek Cuma günü RABBİM'in kapıları açık. isteyin isteyebildiklerinizi, hayırlısı ne ise onu verir inşallah !
İnşallah tutacak canım.
Bugün mübarek Cuma günü RABBİM'in kapıları açık. isteyin isteyebildiklerinizi, hayırlısı ne ise onu verir inşallah !
ALLAH rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun !Günayd
günaydın arkadaşlar. Uzun süredir işler çok yoğun olduğu için girmemiyordum.inşallah hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Bu arada Adigee nin kayınpederi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun.allah geride kalanlara sabır versin. Hepiniz Allah'a emanet olunnn
günaydın canım nasılsın
ah o ebe nerdeyse bulsakta topikçe gitsek
Zor geldiğinden değil, sevemedim son halini.[/Q
Bende sitenin son halinin beğenen bir ALLAH'ın kuluna rastlamadım, hala editörler neden değiştirmiyorlar anlamışta değilim açıkçası.
Günayd
günaydın arkadaşlar. Uzun süredir işler çok yoğun olduğu için girmemiyordum.inşallah hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Bu arada Adigee nin kayınpederi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun.allah geride kalanlara sabır versin. Hepiniz Allah'a emanet olunnn
Super.....Azıcık gülümseyelim bari...
süperrrAzıcık gülümseyelim bari...
günaydınlar tatlımGünaydın güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?