Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bizim ülkemizde bıraksan hepimiz hergün ultrasona gireriz gibi:))
yurtdışından yazan arkadaşlar bazen belirtiyorlar ya burada yasak 3 aydan önce diye.
aslında tıpta ileri bir ülkeyiz ama ultrason muayenelerini kısıtlayamıyor mu birim dr. lar.

Doktorlar açısından "alet işler, el övünür" durumu. Kulağı kepçe mi sorusuna cevap arayan anneler için de "bulmuş ta buluyor" deyimi aklıma geldi. Bir tane daha var da ayıp.
Bazen var yaa öyle anneler görüyorum ki, çekip çocuğu elinden alıveresim var " sen hak etmiyorsun O'nu" diye bağırarak............. Hatta saçlarını yolma fantazileri bile gözümün önünden geçmiyor değil...
RABBİM'in vardır bildiği, lakin insan dayanamıyor işte.

Boşver sen AMH-FSH vs.yi
Bul hepimiz için eski bir EBE, topikçe muayene olalım, seneye varmaz hepimiz alırız bebişleri kucağımıza.

Boşver sen AMH-FSH vs.yi
Bul hepimiz için eski bir EBE, topikçe muayene olalım, seneye varmaz hepimiz alırız bebişleri kucağımıza.

Ah o ebeyi bi bulsam, maaşla iş vereceğim :)
Senin varsa bildiğin birisi, hemen gidelim. Komşumun birisi kupa çekiyor burada. Faydası olur mu bilmiyorum ama bu defa da tutmazsa deneyeceğim bir kere. Aklım kalmasın hiç değilse.

bende denıyorum arkadaslar 6 ay oldu ama henuz tutan bısı yok,doktor mu degıtırsem acaba...

Kelin merhemi olsa............
Bulsam EBE'yi hepinizle paylaşırımda, senden medet umdum ben canımıniçi

İyiyim, sen nasılsın? Site değişince tadı kaçtı, eskisi gibi giremiyorum. Ufaklıklar da ayaklandı, peşlerine koşmaktan helak oluyorum
Site konusunda aynı fikirdeyim, hiç giresim gelmiyor.
Ömrünü yedi bu kediler, yeter artık evlatlık ver birilerine , çocuğuna enerjin kalmayacak bu gidişle.

canım bende amh için hatayda kan verdim ankaraya gitti geldi dediğin gibi ne kadar sağlıklı oluyor bilemeğiz kendimizi bu doktorların eline atmışız sürükleniyoruz işte başka çaremizde yok ki

çok şekersin yaaa gülmekten kırıldım hele o saç yolma fantezisi

Canlarımm
Gününüz aydın olsun !
herkes iyidir umarım, bolca öpüldünüz

günaydın canım nasılsın

Boşver sen AMH-FSH vs.yi

ah o ebe nerdeyse bulsakta topikçe gitsek

İyiyim, sen nasılsın? Site değişince tadı kaçtı, eskisi gibi giremiyorum. Ufaklıklar da ayaklandı, peşlerine koşmaktan helak oluyorum

ama sensiz buraların tadı yok biliyomusun hem site her geçen gün dahada iyiye gidiyor alışınca çokda zor değil

Günaydın hanımlar. Site, mesajımı yemiş
Bugün müjdelerle dolu, unutulmayacak bir gün olsun...

günaydın canım müjdelere ihtiyacımız var hepimize güzel hayırlı müjdeler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…