- 28 Ağustos 2013
- 266
- 104
- 73
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.401
Günaydın Günaydın Günaydın. ... 3 kere tekrarlayın benim de günüm aydın olacak sandim kızlar Nasılsıniz.....
Ensu Cum dua ile güzel haberlerini bekliyoruz canım. .. hem sınavını kazan hem de bebişin gelsin canım. .. Bu arada benim kardeşime aynı sınava girecek dua edin kızlar. ...
adigecim başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin.. ben hala kayinpederimi özlüyorum. .. yapabileceğim başka şeyler varmıydı diye üzülüyorum... Allah tüm ölmüslerimizin mekanını cennet qetsin...
Alaracim sen nasılsın canım. Buluşmaya az kaldı. .. ilaçlara devam değil mi...
zonark canım sen nasılsın. Bu ay tedaviye başlıyor musun.
Mirandacim siz iyi misiniz. Arada bize ses ver....
bebeklerve celina Fatoş ısmihan hepinizi öpüyorum
Acmila tatilinde harika geçsin....
Alış hoş geldin....
Kızlar sevgi ve dua ile kalın hepinizi çoook öptum
Günaydınlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar. Ben 2 haftalık yıllık izine ayrıldım. Hafta içi 4 günlük bir tatile çıkacağım. Onun dışında hep buradayım.ensudan güzel haberi dört gözle bekliyorum. Sonra sıra bizde. Güzbahar inşallah önümüzdeki hafta Erbil bey de karşılaşırız. Zonark senin tedavinde belki bizimle aynı zamana denk gelir. Diğer tüm arkadaşlar hepinizin tüm istek ve duaları gerçek olur inşallah.kendinize iyi bakın
günaydın kızlar
ben cuma günü doktorla görüşmeye gittim ultrasonla baktı tüm tahlillerime baktı herşey güzel ama kilon fazla dedi fazla kilolu olmak şansı % 5 aşağı çeker dedi ee yaşda var buda % 5 aşağı çekse şansını dedi zaten bizim yaşlarımızda % 20 - 25 olan şansımızı % 10 - 15 lere düşürür dedi bu yüzden zaman sınırıda varken kilo vermeni beklemeyelim ama hem sen diyete başla spora başla hemde biz tedaviye başlayalım dedi bu ayki adetten sonra rahim ağzı genişliğini ölçecek ekim ayki adetlede tedaviye başlayacaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum doktorum çok olumlu konuştu çok pozitifti inşallah herşey güzel olacak
günaydın hanımlar...transferden sonra ara ara kasığa giren sancı neden olabilir? doktorlar yatmanıza gerek yok, günlük rutininize dönün, böylece düşünmezsiniz diyorlar ama ara sıra da olsa sancı insanı korkutuyor. bugün işten izin aldım, bakalım yarın nasıl olacak
Ne güzel gelişmeler bunlar. Hadi hayırlısı... Şu karbonatlı suyu yap arkadaşım. Ya da 10-15 dal maydonoz, bir limonun suyu ve bir bardak suyu mikserden geçir, sabah aç karna iç. Bir de günde iki defa tarçın kaynatıp iç, insülini düşürüyor, daha hızlı kilo verirsin. Ekmeği kes. Doymazsın gibi geliyor ama inan doyuyor insan. Gerekirse çok açlık hissettiğinde haşlanmış yumurta ya da peynir yiyebilirsin. Çerez tercih edersen kavrulmamış olsun. Salatalık ta yardımcı oluyor. Kısa sürede alışıyorsun ekmeksiz yaşamaya. Hem daha hafif, hem daha akıllı hissetmiştim ben
Diğer şeyleri ayarlarsın zaten. Bana da kilolusun dediler son gidişimde. Basenimle güldüm, görmediler. Bilmiyorlar ki kullandıkları ilaçlarla şiştim bu kadar...
Neyse, yine çok konuştum. Bebeğinin karnında olduğu haberini almak için sabırsızlanıyorum. Ve gerekeni en iyi şekilde yapacağın konusunda da sana güveniyorum. Bana kalan, dua etmek ve seninle birlikte mutlu olmak
Ensu' dan haber var mı kızlar sanırım test tarihi 11 eylül inşallah bu kez vakti zamanı gelmiştir
Aslinda doktorlar dogru diyo. Ise gitmis olsam bu kadar dinlemezdim kendimi belki de. Insallah hayirlara alamettir.. en uzun bekleyis sanki :)Bazılarında hamilelik belirtisi o kasık sancısı. İlaçlardan da olabiliyor tabi. Her iki durumda da endişelenecek bir şey değil, geçecek...
İnşallah bebeğin yola koyulmuş, seni unutulmaz ve güzelliği anlatılmaz bir maceraya davet ediyordur
çok sağol canım tavsiyelerine uyacam desteğini hissetmek çok güzel inan bana
başlayacam mademki sorunum kilolu olmak o halde ben bu kiloları veririm keşke daha önce başlayıpta yarım bırakmasaydım diyet işini ama demekki doğru zaman şimdiymiş
inşallah sende bu tedavinle hamile kalırsın beraber doğururuz
Aslinda doktorlar dogru diyo. Ise gitmis olsam bu kadar dinlemezdim kendimi belki de. Insallah hayirlara alamettir.. en uzun bekleyis sanki :)
Bende de tarif ettigin sanci oluyordu. Tamamen crinone jelin marifeti......Seni cok iyi anliyorum ama korkacak birsey yok. Dinlenmene bak...günaydın hanımlar...transferden sonra ara ara kasığa giren sancı neden olabilir? doktorlar yatmanıza gerek yok, günlük rutininize dönün, böylece düşünmezsiniz diyorlar ama ara sıra da olsa sancı insanı korkutuyor. bugün işten izin aldım, bakalım yarın nasıl olacak
Elbette destek olurum arkadaşım, her zaman. Hepimiz hamile kalalım, hepimizin sevinci, sevgisi katlansın. Bir taktik daha deniyorum şimdi. Her zaman gözümün önüne getiremiyorum diye kendi yüzümü hamile bir bedene montajlama çabasındayım. Motivasyon kaçmasın di mi ama?
Gunaydin...Elbette destek olurum arkadaşım, her zaman. Hepimiz hamile kalalım, hepimizin sevinci, sevgisi katlansın. Bir taktik daha deniyorum şimdi. Her zaman gözümün önüne getiremiyorum diye kendi yüzümü hamile bir bedene montajlama çabasındayım. Motivasyon kaçmasın di mi ama?
Sara ne kilona ne yasina takili kalma. Benim babaannem babami 44 yasinda kizlari erkek kardes Istedigi icin dogurmus.Kiloya gelince ne kilolular var ilk seferde hamile kalan.Kilo vermek istiyorsan kendin icin yani fit gorunmek icin ver.çok sağol canım tavsiyelerine uyacam desteğini hissetmek çok güzel inan bana
başlayacam mademki sorunum kilolu olmak o halde ben bu kiloları veririm keşke daha önce başlayıpta yarım bırakmasaydım diyet işini ama demekki doğru zaman şimdiymiş
inşallah sende bu tedavinle hamile kalırsın beraber doğururuz
Gunaydin...
Motivasyon her zaman iyidir, devam... Bende ruyalarimda hep bebek goruyorum. Bu bebek senin diye kucagima veriyorlar bende itirazsiz aliyorum.
Alamayacaklari senin olan bebeklerle kucaklarin dolar Insallah....Sende kacacak yer ararsin......AMINnnnnnnnnKucağımaverdikten sonra geri almayacakları her bebek kabulümdür
Alamayacaklari senin olan bebeklerle kucaklarin dolar Insallah....Sende kacacak yer ararsin......AMINnnnnnnnn
Canım doğum sezaryen olacağı için bayramın son günü 7 ekimde 28 gün kaldıGeçen gün uğramış topiğe. İnşallah onun da doğuma gün saydığı günlerini görürüz...
Senin de az kalmış maşallah. Yine yanlış hesaplamadıysam 20 Ekim civarında kavuşacaksın sanırım prensesine. O tatlı özlem içine gelmiş oturmuştur. Her aklına geldiğinde için kıpır kıpır... Allah bir avazda kurtarsın. Sağlıkla al kucağına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?