Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dukan diyetini denedim bir ara. Çok fazla stres yaptı bende. 10 gün kullandım ve sonra çöpe attım. Set olarak hazır satılanlarından almıştım ben. Tek fayda gördüğüm konu, şeker tüketimim azaldı...

Ensu transfer aşamasını başarıyla atlattı, gün sayıyor şu anda. Biz de elimiz yüreğimizde, vereceği sevinçli haberi bekliyoruz. Sabrederse Perşembe günü sonuç alacak.

Ahh hadi inşallah yarabbim, ona ve isteyen herkese

Set olarak aldığın ne canım? Anlamadım ben?

Dukan diyetini toz haline getirmişler. Sütle ya da yoğurtla karıştırıp tüketiyorsun. Listedeki her yemeği yapmakla uğraşmıyorsun.

Canım, toz haline getirilen sadece yulaf kepeği. O da zaten diyetin olmazsa olmazı. Bir de yulaf kepeği karışımı var. Sen kitabını okudun mu? Sanırım yanlış anlaşılan bişeyler var ya da sen sahte birşey satan birine denk geldin. Diyet sadece tozla asla yapılmıyor, karbonhidrat yerine yulaf kepeği yiyorsun ya da ondan yaptığın ekmek, tatlı vs. tolere gıdalar var sınırlı yediğin light kola, bitkisel tatlandırıcı kullanabiliyorsun, günlük 1 kaşık nişasta ile muhallebi, puding yapabiliyorsun vs. Yeptığın yemeği 1 kaşık zeytinyağı ile yapıyorsun.

canım sonraki yazılara baktım ama tekrar mesajını göremedim.. son durumun bellimi.. ne olduu bebiş varmıı

kızlarrr 1 gün kaldı :)) perşembe sabah belli olacakkk mesajlarınızı okudum hepinizi çok öpüyorum ayrı ayrı..
ensu hep aklımdasın çok az kalmış canım yaaa yüce rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah, yürekten dualarım seninle tatlım allah yardımcın olsun çokkk öptüm

canım mesajını yeni gördüm güzel dileklerine katılıyorum inşallah ensunun güzel haberlerini alacaz sonrada sıra bize gelsin :)

Yulaf kepeğini eşim kullanıyor. Aslına bakarsan krep falan yapıyoruz onunla, bir de çavdar unuyla. Daha lezzetli oluyor bize göre
Benim bahsettiğim ürün farklı. Belki dediğin gibi sahtedir. Ama kitabı alıp diyeti uygulayanlarda da aynı yorumları okudum. Bazı bünyelerde stres seviyesini depresyona neden olacak kadar artırıyor. Ve ben aslında stresimin kullandığım ürüne bağlı olabileceğini, yorumları okuyunca farkettim. Bıraktıktan sonra da kendimi daha iyi hissettim. Karatay' ın kitaplarını da aldım bu arada. Ama açıkçası okumadım. Göz attıklarımdan aklımda kalan ekmek ve şekeri bırak ifadesine uydum sadece. Ekmeksiz beslenmeyi gençliğimde de uygulamıştım, o yüzden yadırgamadım. Şekeri de Dukan tozu kullanırken azaltmıştım. Artırmadım. Neyse, nihayetinde hepsini de bıraktım. Normalde, bedenimi dinler, ne yemek istiyorsa onu veririm. Pek kasmam yemek konusunda. Geçen tedavide 20 kilo alınca kendimden korktum ve bulduğum en kuvvetli yolları denedim.
Yine de Dukan diyeti mi Karatay mı deseler, iç sesini dinle derim. Vücut neye ihtiyacı olduğunu söylüyor zaten :)

Allah gönlüne göre verecek inşallah canımmm cok az kalmışşş hep birlikte sevineceğiz inşallahhhh

inşallah canım ya biraz umutsuzum ama kısmet artık.. bu dönemde hamiş kalsam planlarım için iyi olacak ama artık olmazsada bir dahakine diyorum.. eşim bile hep tutacak derdi öncekilerde artık kararsızım tutmamış olabilir diyor:)))

canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin.. :)) çok yorma kendini.. ben evden hiç çıkmadım tamamen evde geçirdim zamanımı nedense.. yürüyüşleride evde yaptım.. aslında bunun hiç faydası olmuyor geçmişten biliyorum ama nedense içimden hiç çıkmakta gelmedi..

Ensucugum dualarimdasin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…