- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.441
Kızlaaaaar,
Ensu da son durum ne söyleyin ne olurrr, takip edemedim
Günaydın canım,
O zaman öncelikle bir diyetisyen kontrolünde rejime başlamanı tavsiye ederim. diyetisyen dememin nedeni sürekli gitmek zorunda olduğundan kendini frenlemen ve kaçamak yapmaman. Ya da dukan diyeti.
Ben 20 yıldır sürekli rejimle yaşayan ve hipotiroidli biri olarak sadece dukan diyetiyle kilo verdim. 2 yıl önce 2,5 ayda 12 kilo. Kararını vermelisin, araştır hangisi kolay gelirse, ama lütfen başla :)
Ensu transfer aşamasını başarıyla atlattı, gün sayıyor şu anda. Biz de elimiz yüreğimizde, vereceği sevinçli haberi bekliyoruz. Sabrederse Perşembe günü sonuç alacak.
Dukan diyetini denedim bir ara. Çok fazla stres yaptı bende. 10 gün kullandım ve sonra çöpe attım. Set olarak hazır satılanlarından almıştım ben. Tek fayda gördüğüm konu, şeker tüketimim azaldı...
Ahh hadi inşallah yarabbim, ona ve isteyen herkese
Set olarak aldığın ne canım? Anlamadım ben?
Dukan diyetini toz haline getirmişler. Sütle ya da yoğurtla karıştırıp tüketiyorsun. Listedeki her yemeği yapmakla uğraşmıyorsun.
Kızlaaaaar,
Ensu da son durum ne söyleyin ne olurrr, takip edemedim
canımcığım bu transferde gayet rahat gördüm seni yazılarından o elektriği aldım bence doru yoldasın canımcığım..İNŞ Allahın izniyle tutmuştur bebişin..canımc bende bu ay soğan kürü yapmıştım 15 gün adeti 2 geçince kan teti yaptırdım 1 küsüratlı rakam çıkmıştı acabamı ümitlendim nedense veeee adet günüm bugün 1 hafta geçti kan testi yaptırcam tekrar yarın bakalım canımcığım nedense içim kıpır kıpır sanki hamiş gibi hissediyorum kendimi sol kasığımda çok ağrılarım oldu bu ay 1 haftadan beri ağrılarım dindi nedense..canımcığım inş ikimizde bu ay hmişizdir..Allahtan ümit kesilmez ben nedense doğalından gelcek bebişim gibi hissediyorum...
ensu hep aklımdasın çok az kalmış canım yaaa yüce rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah, yürekten dualarım seninle tatlım allah yardımcın olsun çokkk öptümkızlarrr 1 gün kaldı :)) perşembe sabah belli olacakkk mesajlarınızı okudum hepinizi çok öpüyorum ayrı ayrı..
Ensu test gününe kadar bilgisayar ve telefondan uzak durmaya çalışıyor. Test sonucuna kadar bekleyeceğiz yani. Kaçamak yapabilir bir selam verirse güzel olur tabi. Yanlış hesaplamadıysam salı ya da çarşamba test günü. İnşallah bu defa mutlu haberi verir...
Enerjine şüphe yok birtanem, kilometrelerce uzaktayken bize bile geçiyor enerjin. Seviliyorsun unutmaaaa...
Bana eşlik etmek istermisin iki yandan yolsak kadını
kesinlikle sana eşlik ederim gözlerinide patlatalım dişlerinide dökeriz cadılar gibi üstüne çullanırız
Allah gönlüne göre verecek inşallah canımmm cok az kalmışşş hep birlikte sevineceğiz inşallahhhhkızlarrr 1 gün kaldı :)) perşembe sabah belli olacakkk mesajlarınızı okudum hepinizi çok öpüyorum ayrı ayrı..
Canım, toz haline getirilen sadece yulaf kepeği. O da zaten diyetin olmazsa olmazı. Bir de yulaf kepeği karışımı var. Sen kitabını okudun mu? Sanırım yanlış anlaşılan bişeyler var ya da sen sahte birşey satan birine denk geldin. Diyet sadece tozla asla yapılmıyor, karbonhidrat yerine yulaf kepeği yiyorsun ya da ondan yaptığın ekmek, tatlı vs. tolere gıdalar var sınırlı yediğin light kola, bitkisel tatlandırıcı kullanabiliyorsun, günlük 1 kaşık nişasta ile muhallebi, puding yapabiliyorsun vs. Yeptığın yemeği 1 kaşık zeytinyağı ile yapıyorsun.
Canıııım, özledim sizi
Sende son durum ne çok merak ediyorummmm, bugün mü yoksa test günü
Allah gönlüne göre verecek inşallah canımmm cok az kalmışşş hep birlikte sevineceğiz inşallahhhh
canım mesajını yeni gördüm güzel dileklerine katılıyorum inşallah ensunun güzel haberlerini alacaz sonrada sıra bize gelsin :)
günaydın hanımlar...transferden sonra ara ara kasığa giren sancı neden olabilir? doktorlar yatmanıza gerek yok, günlük rutininize dönün, böylece düşünmezsiniz diyorlar ama ara sıra da olsa sancı insanı korkutuyor. bugün işten izin aldım, bakalım yarın nasıl olacak
Ensucugum dualarimdasin canim...canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin.. :)) çok yorma kendini.. ben evden hiç çıkmadım tamamen evde geçirdim zamanımı nedense.. yürüyüşleride evde yaptım.. aslında bunun hiç faydası olmuyor geçmişten biliyorum ama nedense içimden hiç çıkmakta gelmedi..
Tesekkurler Iyiyiz. Bebeklerimizin gelecegi gunu bekliyoruz. Sende iyisindir Insallah.arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?