Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın hanımlar...
Bu sabah nihayet biraz uyudum. Uykumu aldım. Sanırım kendime gelirim artık.
Nurcanoz, senin test tarihin neydi? Yazdın ama unuttum ben

Günaydıııııııın

Bu da haber bekleyenlere gelsin. (Ensu ve Nurcanoz için torpil yaptım )

Bunlar çok güzeeeeel, kokusu geldi burnuma :)))

Nurcanoz Allah sana da sağlıklı bir bebiş versin inşallah

günaydın kızlaaaaar

bugün ensu için büyük gün inşallah o pozitif haberi alır bizede müjde verir bugünü kutlamayla geçiririz

Hadi ensu, Allahım güzel haberler kısmet etsin inşallah

Günaydın hanımlar...
Bu sabah nihayet biraz uyudum. Uykumu aldım. Sanırım kendime gelirim artık.
Nurcanoz, senin test tarihin neydi? Yazdın ama unuttum ben
Günaydın canimmm.. guzel bi gun seninle olsunn tarihimi yazmamis olabilirim sanirim. 16sinda olacak. Saliyi bekliyorum heyecanla :) inşallah bugun ensudan da guzel haberi alırız. Onu bekliyorum ben de:)

Günaydıııııııın

Bunlar çok güzeeeeel, kokusu geldi burnuma :)))

Nurcanoz Allah sana da sağlıklı bir bebiş versin inşallah

Hadi ensu, Allahım güzel haberler kısmet etsin inşallah

Amin canimm inşallah hayirlisiyla olur artık. Iki senedir buna odaklandik. Eşim de 'bu cocuk ozel okula gitme hakkini yitiriyo boyle gelmemekle' deyip dalga geciyo artik:)

günaydınlar herkese...

allah ensudan ve nurcandan alacağımız haberlerle günümüzü daha da aydınlatsın inşallah... hadi kızlar dualarımız sizinle......

selcanım bebişin olmuş farketmemişim canım... allah kzını sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım... müsait olunca bebişin fotosunu bize gösterirsen çoook mutlu olurum canım....

ve kızlar sizleri de çook öpüyorum.... zonark, bebeklerve, cedrus, celina, wishduygu,ismihan, nisanduru, alara, adige, yeter, sara, gulneva, ümmü, acmila.... ve diğer herkes.... sevgi ve dua ile kalın...

Günaydın canimmm.. guzel bi gun seninle olsunn tarihimi yazmamis olabilirim sanirim. 16sinda olacak. Saliyi bekliyorum heyecanla :) inşallah bugun ensudan da guzel haberi alırız. Onu bekliyorum ben de:)
İnşallah peşpeşe güzel haberler alacağımız bi ay olacak...salıya az kaldı hayırlı haberlerini bekliyor olacağız...

Nerelerdesin Güzbahar? Arada bir uğra, özletme bu kadar (Şiir yazdım bak sana )

Amin canimm inşallah hayirlisiyla olur artık. Iki senedir buna odaklandik. Eşim de 'bu cocuk ozel okula gitme hakkini yitiriyo boyle gelmemekle' deyip dalga geciyo artik:)

Gelecek inşallah canım :) Ne zaman test günü?

Canımm çok teşekkür ederim, ben de öpüyorum hepicinizi

İnşallah peşpeşe güzel haberler alacağımız bi ay olacak...salıya az kaldı hayırlı haberlerini bekliyor olacağız...

Güzel haberleriniz peşpeşe gelsin inşallah. Salıya kadar senin için de dua edelim

Teşekkürler hanimlar. Dualariniza ihtiyacimiz var. İnşallah sizlerin de guzel haberlerinizi aliriz biran once..
Bu arada ilk defa coklu alinti denedim inşallah olmustur :)

Kızlar ensu dan haber yok galiba merak içerisindeyim bu saate kadar birşey yazmaması da korkutuyor beni inşallah tam tersi olur

ensu tızıııııım nerelerdesin gelde müjde ver bize hepimiz merak ediyoruz

Kızlar ensu dan haber yok galiba merak içerisindeyim bu saate kadar birşey yazmaması da korkutuyor beni inşallah tam tersi olur

İnşallah sevinçten gözü birşey görmüyordur bizleride unutmuş eşiyle kutlama yapıyordur ...

İnşallah öyledir kızlar, ben de çok merak ediyorum

Zanorkcum senin kedişler ne oldu :)

Canavar oldular teyzesi. Sabah 05:30 ayaktayız, onların canı ne zaman isterse o zaman uyuyoruz, her şey oyun malzemesi. Zamanında kapalı yere kaldırmadığım her şey çöp oldu. Evde onlar tadına bakmadan bir şey yemek mümkün değil. Ama çok tatlılar. Dışarı çıkıp geliyorum, kapılarda karşılıyorlar. Uyurken yanımda yatıyorlar, birisi öpüşmeyi öğrendi, ne zaman kucağıma alsam patilerini yanaklarıma koyup yalıyor. Büyükler dışarı çıkmaya alışıyor bugünlerde. Hareketliyiz maşallah. Bunlar sakinleşsin biraz daha, bebek hareketlendirsin biraz da. Yoksa hayatım çok sıkıcı olacak

Evet sıra bebek sırası canım ona da az kaldı hele bir anlaşmaya var dr unla sonrası kendiliğinden gelecek inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…