Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım sonraki yazılara baktım ama tekrar mesajını göremedim.. son durumun bellimi.. ne olduu bebiş varmıı
canımcığım az kalmış sonucuna inş pozitif çıkar sonucun benim adetim 9 gecikti 1 hafta önce test yaptırdım 1 küsüratlı çıktı 3 gün önce tekrar yaptırdım yin 1 küsüratlı çıktı sonucum büyük bir ihitmale yok soğan kürü yapmam ramen adetim yinede gecikti..yarında adet gelmese söktürücü kullanıcam..içimde hiç umut yok artık nedense canımcığım ya..

:)) canım perşembe sabah test günüm.. kısmet bakalım bekliyorum bende..
ilk transfer günü akşam üzeri transfer yapıldı o günü saymazsak 10. günde test yapacağım..

yok canım perşembe günü:)) sen nasılsın iyimisin hayatım..

Günaydııııın :)

Ensucum hadi inşallah yarın çook güzel haberler alırız

Bu gece rüyamda sizleri gördüm, gülmeyin ama buradaki yazışmaları gördüm.

Biliyorsunuz ben de çook istiyorum bir kızım olsun. Ama gece kendimi size dua ederken buldum. Allahım benim oğlum var, onun şansı bahtı güzel olsun, sağlıklı olsun, benden önce evlat hasretiyle yananlara hayırlısıyla evlat ver, sonra eğer kısmet olacaksa hayırlısıyla bana bir kız çocuğu ver dedim.

Dukan amcayla tanışma fırsatım da oldu benim :) Onun bugünlerde migroslarda satılmaya başlayan ürünleri var sadece, onun dışında başka bir ürünü yok canım. Ben de bu günlerde karatayı okuyorum. Tiroidden dolayı aldığım 5 kilodan kurtulmam lazım, zumbaya başladım 2 hafta önce. Dediğin gibi iç sesime soruyorum, bana söylediği şu:

Yulaf kepeği ve tam buğday ya da çavdar unu ile ekmek yap, sabahları sadece 1 dilim ye, onun dışında karatay gibi beslen. Onda tatlandırıcı da yasak ya, arada da kendime kepekle kekler, pudingler yaparım yaşlı teyzem görmez :)

5 kilo fazla değil, verirsin. Aslında Karatay' ı 15 gün tam uygula, sonra yavaş yavaş kaçamak yapmaya başla, çok uzun sürmez. 5 ayda 20 kilo veren tanıdığım var. Ama o hiç kaçamak yapmadı. Başka rahatsızlıkları da vardı, bir çoğu geriledi. Bir de yan taktikleri vardı onun. Zayıf zamanlarından kalma kıyafetleri hemen ele gelecek şekilde asmış. Dolabı her açışında "ben kilolu değilim, şu anda taşıdığım kilolar bende emanet, ben aslında sağlıklı ve fit bir insanım. Bu geçici durum benim kendime bakışımı değiştirmiyor. Kendimi seviyorum" diye yüksek sesle tekrarlıyordu. Hangisi daha etkili oldu bilmiyorum ama 20 kilo gitti. Spora da 7- 8 kilo verdikten sonra başladı...

kısmet canım yaa soğan kürü çok faydalı deniliyor hiç sorunu olmayan bayanlar bile senede 2 kez yaparsa adeti düzene girer menapozdan uzaklaşılır diyordu saraçoğlu tv de pazartesi günü.. ben hiç yapmadım inşallah sana faydası olacak..

canım dualarını Allah kabul etsin.. bu arada bir oğluşun olduğunu bilmiyordum ne güzel canım inşallah gönlünden geçtiğince bir kızında olur bakarsın ikiz bile olur kızların:))

canım dualarını Allah kabul etsin.. bu arada bir oğluşun olduğunu bilmiyordum ne güzel canım inşallah gönlünden geçtiğince bir kızında olur bakarsın ikiz bile olur kızların:))

Ensucum evet var oğlum, 16 yaşında. Öncelik sizlerin olmak kaydıyla Allahım hayırlı ise bana da nasip etsin inşallah

Bir üstteki mesaj arkadaşımın :) az önce cevap verirken onunki açık kalmış, yeniden düzenledim :)

İnşallah sürpriz olacak canım beklenmeyen misafir olacak ...yarına az kaldı yarının güzel bir gün olması dileğiyle öpüyorum kocaman...

Teşekkür ederim canimm. İnşallah ikimize de hayırlı olur ve alırız kucaklarimiza bebeklerimizi. Ben de gecen transferde hava soguk ve yagisli diye cikmamistim. Bu sefer de boyle deniyim dedim. Çok zorlamadan sitenin çevresinde 15-20 dakika yuruyorum. Ama kasıktaki ara ara gelen sancilar beni tirstiriyo..gecende hic boyle olmamisti. Bir de benim jel bu sefer sari sari geri geliyo. Hemsireyi aradim koku köpüklenme ve kasinti varsa kalcadan igneye gecelim dedi. Cok sukur o kadar ileri bisey degil simdilik bi de Igneyi her sabah aksam nereye yaptiririm diye düşünüp vazgectim. Kötüye de yormak istemiyorum bu sefer tuttu diye telkinde bulunuyorum kendime :) senin haberini de heyecanla bekliyorum yarin. İnşallah sevinc cigliklarini duyarız burdan :)

Merhaba cnm. Sogan kuru yapıldığı ay hamile kalmak biraz zormus. Söktürücü bi etkisi olduğunu öğrenmiştim ben de yaptıktan sonra. Bir de incir kurunu dene yeni adetinle birlikte. Yumurtaya iyi geken kalitesini artiran etkisi var.

canım sende transfer olmuşsun hayırlı olsun , bebişini en sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş. bu sefer gözyaşın mutluluktan aksın tanrım yardımcın olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…