Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben bu ay çok düzenli yaptım bende hamişmi kaldım soğan kürü sayesinde..burda bir arkadaşımız hamiş kalmıştı soğan kürüyle umut dünyası işte canım kırmızılar gelmeden acabamı diyorum..biliyorum herzamanki giibi haya kırıklığına uruycam ama elimde değil acabalar..hadi encu nerdesin olumlu olumsuz sonucu yaz bizede canım..kötü düşünmüyorum Allahım inş encu hamişşşşşş olsunnn aminnnnnnnnnnnn...

Çok tatlılar yaa :) Öpüşkenler demek :) Oyy oyyy, artık en kısa zamanda bebiş gelsin de onunla uykusuz kalın inşallah

Canımm inşallah

Senin regl ne zamandı canım?

Oyy canııım, hadi hayırlısı be tatlım, soğan kürü söker diyorlar ama bu kadar geçiyor muydu ki adetin
daha önce 1 ay geciktiğini bilirim canım o yüzden çokta umutlu değilim kistlerim var 3 ay doğum kontrol hapı kullandım düzene girmişti adetim bu ay bıraktırdı doktorum hapı bebek tedavi olanlar fazla kulanması sakıncalıymış d.kontrol hapı..bende kistlerim gitmediği için soğan kürü yaptım bu ay ilk defa..bakalım canım hayırlısı..

Arkadaslar aranizda dondurulmus embriyo icin tedavi olan varmi
Benim bir tane embriyo dondurulmuş olarak bekliyor ama öncesinde hsg istedi dr son duruma bakmak için ve hsg sonucu gerekirse kalan tek tüpümü almayı önerdi çünkü görünen hiç bir problem yok pgt yapılmış embriyo tutunmama sebebi bulunamıyor bu yüzden transfer aşamasına henüz gelemedim ...

Soruma cevap veren Sara28 2220 ve Celina 1 cok tesekkurler. Coklu alinti yapmaya calistim ama basarabildimmi bilmiyorum. Donmuslarim icin 15 gundur estorfem kullaniyordum bugun yumurtlamayi baskilayamadigimiz ve kistlerim olustu diye tedavim iptal edildi.... Haftaya persembe Lucrin depot 3.74 kullanarak (adetimin 24. Gunu olacak) tedaviye yeniden baslayacagiz. Ne dusunecegimi sasirdim. Lucrin depot kullandiniz mi?

Var aslında ama bugünlerde pek görünmüyorlar. Senin dondurulmuş mu olacak? İnşallah güzel ve rahat bir tedavinin ardından kavuşursun özlediğine

Ben dondurulmuş tedavisi oldum canım ama kimyasal gebelik oldu sonuç malesef
Alinti yapmayi basaramamisim. Deneme 1 2.....

Hayır canım ben kullanmadım ben sadece estrofem kullandım haftada bir kontrole gittim yaklaşık 15 gun icinde transfer oldum

Hayır canım ben kullanmadım ben sadece estrofem kullandım haftada bir kontrole gittim
Ilaclardan sisiyorum. Sislikte sinirlerimi bozuyor. Bir hafta sonra hop.....baska bir hormon.....Neyse gereksiz yere basinizi agritmayim. Doktorum ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapiyor. Soz dinlemeyen benim yumurtalarim ve kistlerim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…