- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.541
günaydın arkadaşlar..
dün yazmadım kusura bakmayın hem eşim evdeydi sıkı denetim altına aldı, hemde daha önceden çok fazla yüksek rakamlı kimyasal gebeliklerim olduğu için değeri çok önemsemedim bugün tekrar test yapıp öyle yazmak istedim..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
buda kimyasal gebelik olabilir o yüzden tedirginim biraz bu arada çok ağır şiddetli ağrılarım var devamlı yatıyorum..
hepinizi öptüm:)
günaydın arkadaşlar..
dün yazmadım kusura bakmayın hem eşim evdeydi sıkı denetim altına aldı, hemde daha önceden çok fazla yüksek rakamlı kimyasal gebeliklerim olduğu için değeri çok önemsemedim bugün tekrar test yapıp öyle yazmak istedim..
buda kimyasal gebelik olabilir o yüzden tedirginim biraz bu arada çok ağır şiddetli ağrılarım var devamlı yatıyorum..
Ensucugum sevincimi sana tarif edemem...Kimyasal gebelik olmasi konusunda endiseni cok iyi anliyorum cunku bende kimyasal yasadim. Ancak sana sunu hatirlatmak istiyorum kimyasal gebelik yasamana neden olan tupun alindi.. Lutfen yat tuvalet disinda kalkma benimde dusugumde cok sancilaniyordum rapor alip yatmak yerine kilometrelerce yol katederek ise gidip geldim simdi cokkkk pismanim. Ne olur yat ve mumkun mertebe stres yapmamaya calis biliyorsun ki kortizon hormonu embriyolarin bas dusmani. Dualarim seninle....günaydın arkadaşlar..
Bence bir muddet daha doktorunun verdigi Igünaydınlar.. Ben size bir şey sormak istiyordum. Ben 11 temmuzdan beri adet olamadım. yaşım 41. 3 senedir bebek düşünüyoruz ama olmadı. bütün testlerimiz normal çıktı. geçen sene tüp bebek de denedik ama iyi kalite embriyolar olmasına rağmen tutunamadı. Benim adetlerim çok düzenlidir normalde. Gecikme en fazla 3-4 gün olmuştur şimdiye kadar. 1 aydır hem kan hem idrar testi yapıyorum hepsi negatif. en son pazar günü doktora gittim muayenede birşey göremedi. hormon testleri ve kanda beta hcg istedi. hormonlar normal beta negatif. menopoz gibi bişey yokmuş. ama adet de yok. tarlusal verdi şimdi onu kullanıyorum. Benim kafama takılan şu: ben bu süre zarfında yabancı internet sitelerini de araştırdım. gebeliğinin 4-5.inci ayına kadar bütün testleri negatif çıkıp sonradan ultrasonla gebe olduğunu öğrenenler varmış. hem de baya fazla sayıda... şimdi tarlusal de kullanıyorum eğer bişey varsa zarar vermiş olucam içim hiç rahat değil.. Son bir aydır neler çektiğimi bir ben bir de Allah bilir... Kusura bakmayın biraz uzun yazdım... Sizce ne yapmalıyım bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim... Cümleten hayırlı cumalar. Dualarımız kabul olur inşallah...
Evet dondurulmus olacak. AMA olamadi yumurtlamayi baskilayamadik 15 gun estorfem kullandim banamisin demediler. 1 hafta sonra lucrinle tedaviye devam edecegiz. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum. Insallah hepimiz biran once bebeklerimize kavusuruz. Su bizi bekleten gelmeyen bebekler ne kadar cok sevileceklerini bilseler bekletmezler bu kadar ama bilmiyorlar.Var aslında ama bugünlerde pek görünmüyorlar. Senin dondurulmuş mu olacak? İnşallah güzel ve rahat bir tedavinin ardından kavuşursun özlediğine
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum. Umarim en kisa zamanda hepimiz meleklerimize kavusuruz..baş ağrıtması ne demek canım yaa burada birbirimize destek olmak sevincimizide üzüntümüzüde paylaşmak bilgilerimizden faydalanmak için varız bizi bizden iyi kim anlarki sormak istediğin ne varsa sor hepimiz bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz biliyosun ve bundan hiç gocunmayız
inşallah yumoşların söz dinler ve bebeğin gelir bugünleri tatlı birer anı olarak hatırlarsın
ne demek canım estagfurullah... Keşke hiç içmeseydim ilacı diyorum ama olan oldu. Sadece 3 tane ilaç kaldı onları da içmeyeceğim. İnşallah bebek vardır Rabbim onu korur inşallah. Çok teşekkür ederim önerileriniz için görüşmek üzereSena2434 mesaj yazarken internet gitti kusuruma bakma. Bir muddet daha ilac kullanma istersen...Ya bebek varsa..
Cahilligimi mazur görün kızlar ama DHEA ilaclari neler
evet bizede önermişdi tüp bebek dr ama ünvrt tüp bebek dr dhea seviyesi ölçülmeden kulanılmaz demiştiŞu bazı doktorların pek sevdiği Biosteron ve muadilleri. Benim psikologum bırakmamı istemişti. Psikolojimi bozduğu için. DHEA seviyesi ölçülmeden kullanılması sakıncalı demişti...
sağol canımm inşallah devam ederr bende merakla beklemedeyim..ensu gözün aydın canımmmm değerin katlamış
Şu bazı doktorların pek sevdiği Biosteron ve muadilleri. Benim psikologum bırakmamı istemişti. Psikolojimi bozduğu için. DHEA seviyesi ölçülmeden kullanılması sakıncalı demişti...
Inanamiyorum yaa ben de 2 ay kullandim. Bu dhea seviyesine bakmadan nasil verebiliyorlar şak diye aklim almıyorevet bizede önermişdi tüp bebek dr ama ünvrt tüp bebek dr dhea seviyesi ölçülmeden kulanılmaz demişti
Ensu agrilarim var diyordun nasilsin?sağol canımm inşallah devam ederr bende merakla beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?