Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ensuuuu canım benim ya ne güzel bir haber bu bugün işyerindeki sorunlardan dolayı bir türlü nete giremedim meraktan çatlayacaktım allahım sana şükürler olsun kimyasalı aklından geçirme inşallah bu sefer bebişin göbüşünde ve aneciğine sımsıkı tutunmuştur hadi sıradi gelsiiiiiinn :)

Ensu hayirli olsun isallah minigin seni birakmasin cook guzel bi haber allah tamamina erdirsin..ins.

Ensucugum sevincimi sana tarif edemem...Kimyasal gebelik olmasi konusunda endiseni cok iyi anliyorum cunku bende kimyasal yasadim. Ancak sana sunu hatirlatmak istiyorum kimyasal gebelik yasamana neden olan tupun alindi.. Lutfen yat tuvalet disinda kalkma benimde dusugumde cok sancilaniyordum rapor alip yatmak yerine kilometrelerce yol katederek ise gidip geldim simdi cokkkk pismanim. Ne olur yat ve mumkun mertebe stres yapmamaya calis biliyorsun ki kortizon hormonu embriyolarin bas dusmani. Dualarim seninle....

Bence bir muddet daha doktorunun verdigi I

Var aslında ama bugünlerde pek görünmüyorlar. Senin dondurulmuş mu olacak? İnşallah güzel ve rahat bir tedavinin ardından kavuşursun özlediğine
Evet dondurulmus olacak. AMA olamadi yumurtlamayi baskilayamadik 15 gun estorfem kullandim banamisin demediler. 1 hafta sonra lucrinle tedaviye devam edecegiz. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum. Insallah hepimiz biran once bebeklerimize kavusuruz. Su bizi bekleten gelmeyen bebekler ne kadar cok sevileceklerini bilseler bekletmezler bu kadar ama bilmiyorlar.

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum. Umarim en kisa zamanda hepimiz meleklerimize kavusuruz..

Sena2434 mesaj yazarken internet gitti kusuruma bakma. Bir muddet daha ilac kullanma istersen...Ya bebek varsa..
ne demek canım estagfurullah... Keşke hiç içmeseydim ilacı diyorum ama olan oldu. Sadece 3 tane ilaç kaldı onları da içmeyeceğim. İnşallah bebek vardır Rabbim onu korur inşallah. Çok teşekkür ederim önerileriniz için görüşmek üzere

kızlar ID Dıscoveriyde bi proğram izledim ve çok şaşırdım sizlerle paylaşmak istedim..
DHEA haplarını belli bir süre devamlı kullanan insanların kalp ritmi bozuluyormuş ve ilerleyen dönemlerde kalp krizi geçirip ölüyormuş bu insanların bir çoğu ve bu ilerleyen dönemde olduğu için hiç kimse Dhea dan olduğunu ilk başta anlayamıyormuş..
özellikle bayanlarda aynı sebepten yaşanan bu vakalardan sonra yoğun araştırmalar yapılmış ve hepsinin ortak kullandığı tek ilaç varmış Dheanın uzun dönem kullanımı.. ayrıca faydaları üzerine internetlerde yazılanların hiçbiri kesin kanıtlanmış değil hepsi varsayım kesinlikle kullanmayınız diyordu.. yine genç bir kadının kalp kriziyle ani ölümü üzerine bir saati sadece bu ilacın yan etkilkerini anlatıma ayırmışlardı.. özelliklede Dheanın yan etkisi ne yazıkki vitamin ve hormon ilacı alan insanlarda daha çok ortaya çıkıyormuş..
bende aylarca kullandım hatta her tedavi öncesinde aylarca kullandığımı sayarsak belkide toplamda 1-2 yıl kullanmış bile sayılırım..
son tedavimde Memorial kesinlikle kullanma demişti bu tedavide kullanmamıştım.. iyiki kullanmamışım evdeki bekleyen kutuyuda çöpe atacağım..
bir çok ilacın yan etkisi var ama bukadar kesin kanıtlanmış ilaçlardan uzak durmak en iyisi olacak sanırım..

[QUOTE"ensu, post: 36899547, member: 537340"]kızlar ID Dıscoveriyde bi proğram izledim ve çok şaşırdım sizlerle paylaşmak istedim..
DHEA haplarını belli bir süre devamlı kullanan insanların kalp ritmi bozuluyormuş ve ilerleyen dönemlerde kalp krizi geçirip ölüyormuş bu insanların bir çoğu ve bu ilerleyen dönemde olduğu için hiç kimse Dhea dan olduğunu ilk başta anlayamıyormuş..
özellikle bayanlarda aynı sebepten yaşanan bu vakalardan sonra yoğun araştırmalar yapılmış ve hepsinin ortak kullandığı tek ilaç varmış Dheanın uzun dönem kullanımı.. ayrıca faydaları üzerine internetlerde yazılanların hiçbiri kesin kanıtlanmış değil hepsi varsayım kesinlikle kullanmayınız diyordu.. yine genç bir kadının kalp kriziyle ani ölümü üzerine bir saati sadece bu ilacın yan etkilkerini anlatıma ayırmışlardı.. özelliklede Dheanın yan etkisi ne yazıkki vitamin ve hormon ilacı alan insanlarda daha çok ortaya çıkıyormuş..
bende aylarca kullandım hatta her tedavi öncesinde aylarca kullandığımı sayarsak belkide toplamda 1-2 yıl kullanmış bile sayılırım..
son tedavimde Memorial kesinlikle kullanma demişti bu tedavide kullanmamıştım.. iyiki kullanmamışım evdeki bekleyen kutuyuda çöpe atacağım..
bir çok ilacın yan etkisi var ama bukadar kesin kanıtlanmış ilaçlardan uzak durmak en iyisi olacak sanırım..[/QUOTE]
Bilgi Icin cok tesekkkurler ensu bende 3.5 ay kullandim ve ilacin son donemlerinde inanilmaz aritmim vardi......

Şu bazı doktorların pek sevdiği Biosteron ve muadilleri. Benim psikologum bırakmamı istemişti. Psikolojimi bozduğu için. DHEA seviyesi ölçülmeden kullanılması sakıncalı demişti...
evet bizede önermişdi tüp bebek dr ama ünvrt tüp bebek dr dhea seviyesi ölçülmeden kulanılmaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…