- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.561
Günaydınnn herkeseeeeGünaydın hanımlar.
Bu sabah tesadüfi araştırmacı kimliğim tarafından ele geçirildim. Ve BENTONİT KİLİ diye bir şey buldum. Bilgileri kopyalamak istedim ama ya mouse bozuk ya da sayfa kopyalamaya kapalı. Kısaca vücuttaki toksinleriden arınmaya, selülitten ağız sağlığına, Otizmden sigaranın etkilerinden arınmaya kadar hatta AIDS tedavisinde kullanılan bir madde. Enfeksiyonların, iltihapların temizlenmesini, hücre yenilenmesini, romatizmada bile kullanılmasını gözönüne alınca doğrudan değilse bile dolaylı olarak Bize faydası olur mu diye düşündüm ve ilgililere mail gönderdim. Özellikle gördüğümüz tedavilerle etkileşimini sordum. Cevap gelir mi bilmiyorum ama onu da buradan paylaşırım.
Eeee, siz nasılsınız?
Günaydınnn herkeseeee
Araştırmacı arkadaşım birazdan bakacağım netten bende bentonit kili nedir merak ettim cok teşekkürler paylaşım için umarım bizlerede faydası dokunurr..
Aynen arkadaşım biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip kısmet...En azından detoks yapmış oluruz diye düşünüyorum. Anneliğin küçük te olsa bir kaç engeli ortadan kalksa fena mı olur? Di mi?
Gecmiş olsun canımm ctesi gününe kadar kafayı rahatlat pozitif ol vücut saati konusunda haklısın ama aynı duygular bendede var agustosta negatif aldım bi tane dondurulmuş var öncesinde hsg cektırmem gerek ama hiç hazır hissetmiyorum o yüzden saat ilerlesede ben hissedene kadar en azından transferi düşünmüyorum sen güzel haberler getir bizlere inşallahhh..günaydın kızlar
başım ağrıyor boyun fıtığım beni ele geçirdi sanırım ağrı kesici içtim banamısın demedi kafam karmakarışık düşüncelerim dağınık hiçbir işe yoğunlaşamıyorum sanırım tatile ihtiyacım var
adetimde iki gün gecikmelide olsa geldi cumartesi kontrol var bi dahaki aya tedavi var içimde korku var endişe var bi yanım doğru zaman şimdi değil derken diğer yanım peki ne zaman diye soruyo biyolojik takvim ilerliyor ooooof ben ne yapacam yaaaa
Gunaydin. Bentonit dolgu maddesi olarak kullaniliyor diye biliyordum. Bu saate kadar uyudum. Hic iyi degilim. Kullandigim bu hormonlar psikolojimi altust ediyor.Günaydın hanımlar.
Bu sabah tesadüfi araştırmacı kimliğim tarafından ele geçirildim. Ve BENTONİT KİLİ diye bir şey buldum. Bilgileri kopyalamak istedim ama ya mouse bozuk ya da sayfa kopyalamaya kapalı. Kısaca vücuttaki toksinleriden arınmaya, selülitten ağız sağlığına, Otizmden sigaranın etkilerinden arınmaya kadar hatta AIDS tedavisinde kullanılan bir madde. Enfeksiyonların, iltihapların temizlenmesini, hücre yenilenmesini, romatizmada bile kullanılmasını gözönüne alınca doğrudan değilse bile dolaylı olarak Bize faydası olur mu diye düşündüm ve ilgililere mail gönderdim. Özellikle gördüğümüz tedavilerle etkileşimini sordum. Cevap gelir mi bilmiyorum ama onu da buradan paylaşırım.
Eeee, siz nasılsınız?
Seni cok Iyi anliyorum. Hic bir seye odaklanamiyorum. Ben iyi degilim. Kullandigimiz hormonlardan olsa gerek.günaydın kızlar
başım ağrıyor boyun fıtığım beni ele geçirdi sanırım ağrı kesici içtim banamısın demedi kafam karmakarışık düşüncelerim dağınık hiçbir işe yoğunlaşamıyorum sanırım tatile ihtiyacım var
adetimde iki gün gecikmelide olsa geldi cumartesi kontrol var bi dahaki aya tedavi var içimde korku var endişe var bi yanım doğru zaman şimdi değil derken diğer yanım peki ne zaman diye soruyo biyolojik takvim ilerliyor ooooof ben ne yapacam yaaaa
günaydın kızlar
Gunaydin. Bentonit dolgu maddesi olarak kullaniliyor diye biliyordum. Bu saate kadar uyudum. Hic iyi degilim. Kullandigim bu hormonlar psikolojimi altust ediyor.
Boynuna sıcak soğuk kompres yapabilirsin ama en güzeli yatıp dinlenmek. Adetliysen o da bazen baş ağrısı yapabiliyor. Özellikle geciktiğinde. Takvimleri düşünme. Hiç üzerine yaprak eklenen takvim yok, hep kopuyor sayfalar...
İçindeki sese "neden" diye sordun mu hiç? Ne diyor? Neden korku ve endişe duyuyormuş?
arkadaşlar encu diğer topiği yazmış cumartesi kan sonucu ikiye katlamış maşallah diyelim..bugün tekrar kan testi yapar büyük bir ihtimale..inş sağlıklı bir şekilde kucağınada alır Allahın izniyle..
Merhaba merhaba merhabaaaaaa...
1920'li sayfalardaydım tatile çıktığımda...Hemen mesaj yazmak için fırsat yarattım... Umarım çok güzel haberler okurum bilahare geniş zamanımda... Sadece bu sayfaya bakabildim bir de bir öncekinde ensunun değerlerinden bahsediliyordu galiba, mutlu haber gelmiştir inşallah, umarım, gönülden dilerim... Çok güzel olsun haberleriniz.
Tam 20 gündür tatil modundaydım. Issız telaşsız sakin bol güneşli ve denizli bir tatil sonrası doğal olarak ofis kaotik... İpad sim-kartı bozulunca yeniletmiştim -meğer eş kartta bazen olabiliyormuş bu sorun- ne telefon ne pad vs hiç bir şey tatil boyunca çalışmadı... İş maillerim 1000 e gelmiş durumda o kadar vahimim yani :)
İlaçlarımı kullandım tatilde ve uzatmadan sizlerin kıymetli görüşlerinde dediği gibi dondurulmuşları deneyip sonra yola devam etmeye karar verdim uzun tatil zamanında... Yarın bu nedenle doktora gitmem lazım reglimi kaçırmadan nasıl olacak onu da bilmiyorum :)
Bir de gitmeden önce HSG çektirmem lazımdı kontrol amaçlı malum... Randevumu almıştım, o kadar yolu gittim, üstümü çıkarttım, muayene masasına da yattım ama yok sonra kalktım... Niye bilmiyorum ne oldu onu da bilmiyorum çektiremedim... Mümkün değil kimse ikna edemedi. Cevat Bey kırk dil döktü uzanın dinlenin sonra yapalım dedi yok.. Çektirmedim. Doktor elzem illa ki çektir derse yeniden gündeme alacağım...
Hepinizi çok özledim, güzel haberlerinizi okumayı sabırsızlıkla diliyorum...
Kocamannnn sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?