Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doğal beklerken her ay adet oluyoruz ya. İşte onlar da negatif aslında. Tedavinin negatifiyle teknik olarak bir farkı yok. Belki normalde de yumurtan dölleniyor, bölünüyor ama tutunamıyor, bilmiyoruz ki. Tedavi olunca, aşamaları bildiğimiz için daha çok üzülüyoruz sadece. "Çok yaklaşmıştım, neden olmadı ki?" sorgusuna giriyoruz. Bir de bolca ümit ekiyoruz tabi. Belki anne olamamaktan çok, kayıp giden ümitlerimize ağlıyoruz.
Senin yaşadığın fiziksel yoğunluğu, ben de ilk negatifimde yaşadım. Tam 30 gün boyunca her aklıma gelişinde, komşular duyacak diye utanmadan, böğüre böğüre ağladım. İlk gece yüreğimi söküyorlar sandım. O kadar haykırmışım ki, eşim bizimkileri aramış "gelin" demiş. Apar topar geldiler. Tek bildiğim, tedavi öncesinde de karnımda kocaman bir top varmış gibi hissettiğim. Her duygu durum değişikliğinde varlığını ağırlığıyla hissettiğim ve tedavi sırasında daha da büyüyen, kocaman bir top. Mayıs başındaki bioenerji uygulamasından sonra hızla küçüldü. Şimdi yine var biraz. Ama ben kendimi onun varlığına rağmen daha güçlü hissediyorum. En önemli gelişmeyi de tekrar tedavi için koşturmaya başlayınca yaşadım. O bir tecrübeydi, geride kaldı. Beni bağlamasına izin verirsem, özlemime kavuşmam belki de imkansız hale gelecek. O yüzden yeni tedaviye odaklanmalı, geçmişte yaptığımı farkettiğim hatalarımdan ders alıp, yeni yoldan yürümeliyim...
İstersen tedaviden önce bir kardiyologla görüşüp fikrini al, için rahat etsin. Ama lütfen unutma, hissettiğimiz acının çok önemli bir kısmı, ilaçlardan ve hayallerimizden kaynaklanıyor...

Aslında her ay negatifi görüyoruz ne kadar doğru yazmışsın arkadaşım banada bu aralar bi vazgeçiş geldi sorma gtsin dondurulmuş öncesi hsg filan istedi dr o kadar gözümde büyüyorki off off o yüzden şimdilik bu duyguyu yenmeye çalışıyorum bi de gerekirse tüpünü alalım dedi hsg sonucuna göre ,e zaten tek tüplüyüm ...doğal olma şansının elimden alınacağı korkusu sardı valla diyeceksinizki doğal olsa olurdu zati ama ne biliyim ...yinede her ay acaba mı diyebilmeyi seviyorum....

İnşallah sorun yoktur, ama tüpü almak yerine sadece bağlayarak ta tedavi edebilir. Hiç değilse istediğinde tekrar açtırma şansın olur. Aynı endişeyi ben de yaşıyorum bir süredir, biliyorsun. Bir de eşimle kararımız var, başka tüp tedavisi denemeyeceğiz. Sağlığın da evladın da pazarlığı olmaz ama bu konuda doktorla pazarlık yapıyorum resmen. Bakalım kim kazanacak.
Yalnız şu vazgeçiş kısmını sevmedim. Ben en önemli zamanımı onunla geçirmişim. Öyle kızıyorum ki şimdi kendime. Rezerv sorunum yokken, menapozun adı bile geçmiyorken yattım, şimdi aranıyorum. Ceremesini de yine ben çekiyorum. O yüzden lütfen silkelen. Bizim artık atalete düşecek lüksümüz yok malesef...

kızlar merhaba
mesajlarınızı okudum tek tek yazmıyorum kusura bakmayın lütfen... biraz halsizim o yüzden toplu yazım dedim..
sonuç cumartesi 148 di şimdi 318 olmuş ama yavaş ilerliyor gibi.. Nur hanımla görüştük bu sabah, çarşamba tekrar test yaptıracağım oda olumlu olursa cuma ultrasona gidecekmişim ama kendiside yavaş ilerlediğini belirtti benimde içime doğmuştu zaten.. sanırım bu homozigot mutasyonu biraz sorun yaratıyor çünkü kan sulandırıcı iğne herkezde işe yaramayabiliyormuş onuda konuştuk..
hepinizi öptümm kendinize iyi bakın..

Biliyorum canım maalesef ruh halim ben üç jere denedim bundan sonra olursa olur olmazsa yapacak bişey yok şekline dönüştü memnunmusun dersen yarı yarıya diyebilirim.çünkü her tedavi sonrası ailede ümitler eşimde beklentiler artıyor ve ben bunlara cevap veremediğimden dolayı suçluluk hissediyorum sanki onların hayallerini yıkıyorum onların kesinlikle ne bir negatif lafı ne de hareketi oluyor aksine o kadar destek oluyorlar ki ama benim içim içimi yiyor nu duyguları tekrar tekrar yaşamaktan artık sıkıldım ve bir daha yaşamak istemiyorum diye düşünüyorum o yüzden ne kadar vaktimiz olmasada ben ara verdim kendimce daha az önce annem aradı hadı şu hsg yi çektirelim işlerimize bakalım diye.nasıl istekli ..içim acıdı yaaa...ben sana randevu alınca haber vericem dedim ..amannn iştee böyle amma kararttım topiği heee siz bana bakmayın kızlarrrr ben de bi zaman sonra kurtulacağım inşallah böyle düşünmekten bir buçuk yılda iki aşılama üç tüp fazla geldi bünyeye:)))

o kadar doğru yazmışsınki biliyomusun kaç kere kardiyoloğa gittim ama şükür kalbimde bir sorun çıkmadı doktor bu kadar evham yapma ne olur dedi ama ben o ağrıları gerçekten hissediyorum kalbim yerinden çıkacaktı sanki hemde acıyarak ondan sonra bi daha öyle bir şey yaşamadım şimdide ara ara göğsüm ağrıyo ama boyun fıtığından kaynaklı deyip geçiştiriyorum artık doktora gitmektende bıktım bide beni acaba kendiliğinden olurmu diye düşünemeye sevk eden ne biliyomusun her muayenede doktorların senin doğal yolla hamile kalmana hiçbir engel yok demeleri ve Allah Allah nasıl olurda doğal kalamıyosun diye şaşırıyolar ardından direk kiloma takılıyolar bi sebeb bulmayınca .................... başım kazan gibi ağrıyo desem ağrımıyo ama sessiz bir ortamda bütün düşüncelerden uzaklaşmak istiyorum çok fazla stres yüklendim sanırım akşama tuzlu suyla banyo yapacam

Senn lütfen olumsuz düşünme canımcımmm çarşamba inşallahhh700 800 gibi değerlere fırlar kızımız nazlı annesi sen pozitif düşün lütfen ona yardımcı ol ...öperim

topiği senmi benmi kararttım ama ne yapayım buraya yazınca rahatlıyorum desteğiniz o kadar önemliki insanın bazen kendi bildiği şeyleri başkasından duymak o kadar iyi geliyorki

ensucum ne güzel değerin katlamış artık olumsuzluğu bırak iyi düşün bu sefer inşallah bebeğini kucağına alacaksın canım

canım gayet güzel yükseliyor kan değerlerin ne yavaş gidiyor anlamadım iki günde bir yüzde 60 yükselmesi yeterli bence...için rahat olsun canım dur daha bir hafta olmadı test tarihinden hemen yükselmezki bence değerler gayet iyi güzel düşünüyoruz kötü düşünmek yook...encu hamişsin işte canım ya bırak artık bu korkuları bebeğin sana tutndu annesi inş 9 ay hiç seni bırakmasın..yaşasın bir hamişimiz daha oldu bizler içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş..

Maşallah. Devamı da gelecek inşallah. Gönlümüz de dualarımız da seninle...

canımcığım biz inançlı insanlarız her şerde vardır bir hayır belki bebişin tutnsaydı sağlıksız olucaktı..ben doktorunu dinlemeni istiyorum ne gerekirse yap canımcığım bizim bekliycek zamnımız yokk madi yönden el verdiği sürece tüp bebek denemelerine devam..bak senin buz bebişlerin var en azından fazla dölenme olyuor yumoşlarda bizde oda yok canım kötünün kötüsü var ALLAHIM dermansız dert vermesin..bak encu tek tüpü alındı ve şimdi hamiş belkide tüpteki sorun bebeğin tutnmasını engeliyor..burdan neten araştır senin durumundakileri canım..ben araştırnca net bir bilgi ve fikir alabiliyorum..

canım sen tedavinin hangi aşamasındasın..ben memeoriali düşünmeye başladım..iş bulabilirsem çalışıcam tüp için para biriktirmem gerek..inş beklemeden doğalından gelsin bebeişler..

Bunlar sadece seni yolundan döndürmeye çalışan çakıl taşları. Ümitlerin odak noktası olsan da sebebi sen değilsin. Herkes kendi hayalinden sorumlu. Sen kendi hayaline kavuşmak için çabalıyorsun. Dolayısıyla sen yıkmıyorsun o hayalleri. Kendini suçlayıp acını katlamaya çalışma.
Annenin ellerinden öperim. Ben geleyim, tutayım elinden, gidip çektirelim HSG yi
Tedavi için bekle yine istersen. Hiç değilse durumun netleşsin, ona göre üzül. ( Ne kadar kötüyüm di mi? )

canım benim dondurulmuşlarım yok önceki ilk tedavimde altı tane dondurulmuşum vardı ikinci tüp bebek tedavimde onları kullandık iki tane transfer edeceklerid ama aştısınıda çözdürdüler bize sormadan dört tanesi ziyan oldu anlayacağın şimdi sil baştan tedaviye başlayacam Allah yardımcımız olsun inşallah

canım bu tür şeyler afedilmez merkezini değiştir bence nasıl sana sormadan yapılabiliyor bu işlem..şu durumda merkeze güvemin kalmaz benim..istanbuldaysan memeoriali tercih edebilirisn canım..6 emriyo süper maşallah canım..bende yaş 35 yumoşlar tükendi tükenecek..Allah yardımcımız olsun..

Fiziksel bir sorun yoksa, şükredecek çok şeyin var demektir. Boynun için doktorun gerekli şeyleri söylemiştir zaten. Ama hamilelik konusunda malesef artık inanmıyorum doktorlara. Yıllarca sadece basit bir iltihap dendi. Hatta birisi, ilaçlardan arınana kadar korun, her an hamile kalabilirsin dedi. Şimdi tüp sorunu ve hidrosalpenks için uğraşıyorum. İnşallah gerçekten başka bir şeyin yoktur. Yine de takibi bırakmamakta fayda var. Kilo tek başına engel değil. Hep konuşuyoruz. Kimler ne kilolarla hamile kalıyor. Ama kilo almanın ya da verememenin kaynağını araştır ,stersen. Belki orada bir bağlantı vardır...

canım sen tedavinin hangi aşamasındasın..ben memeoriali düşünmeye başladım..iş bulabilirsem çalışıcam tüp için para biriktirmem gerek..inş beklemeden doğalından gelsin bebeişler..

Ben pazarlık aşamasındayım şimdi
Hidrosalpenks oluşmuş. Doktor iki tüpü de bağlayalım diyor, ben son tüp tedavi, doğal yolumu kapatma diyorum. Mücadelemiz devam ediyor

topiği senmi benmi kararttım ama ne yapayım buraya yazınca rahatlıyorum desteğiniz o kadar önemliki insanın bazen kendi bildiği şeyleri başkasından duymak o kadar iyi geliyorki
Ahahahahahha canım yaa sadece arkadaşlara negatif bi hava y.ansıtmak istemedim enerjimiz yüksek olsun ama sorunlarımızı dediğin gibi burda paylaşmak inanılmaz iyi geliyor bizi en iyi biz anlıyoruz ..

Sen bitanesinnn...keşke istanbulda olsaydın valla annemi boşver tut elimden gidelim hsg ye derdim o kadar istedim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…