- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.601
canım bu tür şeyler afedilmez merkezini değiştir bence nasıl sana sormadan yapılabiliyor bu işlem..şu durumda merkeze güvemin kalmaz benim..istanbuldaysan memeoriali tercih edebilirisn canım..6 emriyo süper maşallah canım..bende yaş 35 yumoşlar tükendi tükenecek..Allah yardımcımız olsun..
kızlar merhaba
mesajlarınızı okudum tek tek yazmıyorum kusura bakmayın lütfen... biraz halsizim o yüzden toplu yazım dedim..
sonuç cumartesi 148 di şimdi 318 olmuş ama yavaş ilerliyor gibi.. Nur hanımla görüştük bu sabah, çarşamba tekrar test yaptıracağım oda olumlu olursa cuma ultrasona gidecekmişim ama kendiside yavaş ilerlediğini belirtti benimde içime doğmuştu zaten.. sanırım bu homozigot mutasyonu biraz sorun yaratıyor çünkü kan sulandırıcı iğne herkezde işe yaramayabiliyormuş onuda konuştuk..
hepinizi öptümm kendinize iyi bakın..
Sen bitanesinnn...keşke istanbulda olsaydın valla annemi boşver tut elimden gidelim hsg ye derdim o kadar istedim hani
Boşver hsgyi müsait olursan bana çaya corbaya gel ....Neyse ki bi taneyim
Yakında oralardayım, gelmişken götüreyim istersen
hayırlısı ama normalde iki gün geçince iki kat artması gerekmiyormu seninkiler iki kattan bile fazla artmış maşallah çarşambaya dahada coşarlar.kızlar merhaba
mesajlarınızı okudum tek tek yazmıyorum kusura bakmayın lütfen... biraz halsizim o yüzden toplu yazım dedim..
sonuç cumartesi 148 di şimdi 318 olmuş ama yavaş ilerliyor gibi.. Nur hanımla görüştük bu sabah, çarşamba tekrar test yaptıracağım oda olumlu olursa cuma ultrasona gidecekmişim ama kendiside yavaş ilerlediğini belirtti benimde içime doğmuştu zaten.. sanırım bu homozigot mutasyonu biraz sorun yaratıyor çünkü kan sulandırıcı iğne herkezde işe yaramayabiliyormuş onuda konuştuk..
Boşver hsgyi müsait olursan bana çaya corbaya gel ....
Çaya çorbaya da gelirim inşallah. Gelmişken şu filmi de çıkarsaydık aradan...
Umutsuzluk yok o bebis tutundu inşallah dualarım seninlekızlar merhaba
Neyse ki bi taneyim
Yakında oralardayım, gelmişken götüreyim istersen
Hayırlı uğurlu olsungünaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Çok çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almakda nasip olsungünaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Maşalllah arkadaşım değerin katlansın bebişin sımsıkı tutunsun hayırlı olsun canım....günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Canım hayırlısı olsun. Çok sevindim. Inşallah katlanarak artar ve bebişin seni hiç bırakmazzgünaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Fiziksel bir sorun yoksa, şükredecek çok şeyin var demektir. Boynun için doktorun gerekli şeyleri söylemiştir zaten. Ama hamilelik konusunda malesef artık inanmıyorum doktorlara. Yıllarca sadece basit bir iltihap dendi. Hatta birisi, ilaçlardan arınana kadar korun, her an hamile kalabilirsin dedi. Şimdi tüp sorunu ve hidrosalpenks için uğraşıyorum. İnşallah gerçekten başka bir şeyin yoktur. Yine de takibi bırakmamakta fayda var. Kilo tek başına engel değil. Hep konuşuyoruz. Kimler ne kilolarla hamile kalıyor. Ama kilo almanın ya da verememenin kaynağını araştır ,stersen. Belki orada bir bağlantı vardır...
günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
gözün aydın canım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..sende memeorialde yaptırmıştın tüp bebeği dimi canım..memoriali cidi cidi düşünmeye başladım bende..günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Gözün aydın arkadaşım. Çok mutlu oldum inan.günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Ensumm canım gözün aydın, girmeyince neler olmuş meğerse ..kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?