Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

istanbulda değilim canım ama bu tedavimde istanbula gelecem Amerikan hastanesi seçeneklerim arasında hakkımızda hayırlısı olsun o merkezi de çoktan eledim zaten bi daha oraya gidermiyim sende ümitsizliğe kapılma Rabbim büyük yeterki Ol desin inşallah bizim için doğru zaman şimdidir.

canım inşallah bebişin sonuna kadar sımsıkı tutunacaktır ve sonunda kucağına alacaksın allah büyük sonunda mücadelenin mükafatını verecektir , belkide o gün bugündür işte hakkında hayırlısı neyse o olsun olumsuzu hiç düşünme lütfen, bak ne zamandır ilk defa bebişine bu kadar yaklaştın içinde hisset ve sende ona güç ver hiç bir şekilde kendini yorma yazsanda yazmasanda her daim aklımızdasın unutma dualarım yürekten seninle allah yardımcın olsun çook öptüm

hayırlısı ama normalde iki gün geçince iki kat artması gerekmiyormu seninkiler iki kattan bile fazla artmış maşallah çarşambaya dahada coşarlar.

Umutsuzluk yok o bebis tutundu inşallah dualarım seninle

Neyse ki bi taneyim
Yakında oralardayım, gelmişken götüreyim istersen

Heyoooo heyoooo bugün geliyor canimm isteyen dileyen gelsin bizde olacagizz

günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)

Çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum senin adına

günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Çok çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almakda nasip olsun

Maşalllah arkadaşım değerin katlansın bebişin sımsıkı tutunsun hayırlı olsun canım....

bende bunu araştıracam canım haklısın belkide

çok sevindim canım inanki inşallah sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşar bebeğini kucağına alırsın

gözün aydın canım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..sende memeorialde yaptırmıştın tüp bebeği dimi canım..memoriali cidi cidi düşünmeye başladım bende..

Gözün aydın arkadaşım. Çok mutlu oldum inan.

Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah !

Ensumm canım gözün aydın, girmeyince neler olmuş meğerse ..
Ensunaz yola çıkmış çok şükür
ALLAH'ım doğum haberlerini de duymayı nasip eder inşallah !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…