Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm bende biraz karışığım o konuda..
hande hanımla gidip tanıştım ve şimdilik çok iyi anlaştık biz oldukça güleryüzlü açıkça herşeyi konuştuğum bi doktor oldu.. onun şu yanı kötü gibi geldi bana tüm hastaları çok bekletilmekten şikâyetçi sanırım proğramı çok yoğun araya ameliyatlar falanda giriyormuş... handeyle başlarım olmazsa kahramana geçerim.. çok doktor var nede olsa.. biliyorsun ben geçen tedavimde 2 tane doktor değiştirmiştim:) orada semra dışındaki hiçkimseyi çok dikkate almıyorum..

Özellikle bildir ben Semra hanımla tedavi olmak istiyorum diye o zamn ona uyduruyorlar :KK15:
Hayırlısı olsun kusummm ınsallah bu sefer o bebek buraya gelecek:)

Kızım sen bulunmaz hint kumaşı türündensin ben sana diyeyimm..
Dilerimm rabbim artık anne olmanı nasıp eder de biraz aydınlanırsın..

amin canım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

canımmmm eve gelen misafire hiç bunlar yapılırmı:))) herşeyden öte kapına gelmişş tanrı misafiri
her konuda pozitiftin hayırdır bugünn o enerjin yokk... sen sen değilsin:))

ailemizden aldığımız aile terbiyesi bunları yapmamıza zaten izin vermez ama onlar insanlıktan nasip almadıkları için bende sadece Allaha havale ediyorum ensucum

Kızlarr sürekli bişi yüyüp içiyorsunuz ben neden bunları atlayıp kendime dahil etmedım acaba ahahahah..
Şurda yumurta toplamaya bişi kalmadı.. Ne yiyim şimdi.. Söyleyin bakemmm
Nara opiden sonra başlayacagım.. Transfer 4. gününe kadar devam.. bide Ananas dilimi yiyecegim.. Başka... ne yiyim bayılırım bir şey yiyim yeter ki :KK72::KK72::KK72:

kızlar bugün mutsuzluğumla negatifliğimle sizleride üzdüm hakkınızı helal edin ama paylaşınca insan rahatlıyor sağolun

Arkadaşım helal olsun. Biz burada her şeyimizi birlikte yaşıyoruz. Anne olmanın önündeki her türlü engeli birlikte aşmaya çalışıyoruz. Bizi düşünme şimdi. Senin keyfin yerine gelsin, biz sana uyarız.

sevgi sözcükleri konusunda çok iyidir kocam kişisi:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: beni gerçekten sevdiğinide biliyorum ailesi bu kadar üstüne düşmese oda bu kadar anacı olmasa tadından yenmez ama işte öyle

O zaman sen de çok takma kafana. Telefonun ses kaydı yapıyorsa, bir iki konuşmayı kaydet, dinlet eşine. "Sevdiğin kadına bunu reva görüyorsan daha bir şey demeyeceğim sana" de. Sen üzüleceğine onlar üzülsün. Karşına alıp anlatsan eşin onlara inanmaya meyilli. Ama şahit olmak başka bir şey. Bırak kendi gerçeğini kendisi bulsun. Çünkü iş lafa geldi mi hiç bir kaynana, kaynanalık yapıyorum, eziyet etmeyi seviyorum demiyor. Görmesi lazım eşinin...

Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içimden bağırmak geldi :) Sarılmak da... :) Seviyoruz seni lütfen mutsuz olma :)

Sen benim yazdıklarımı oku ama istersen ciddiye alma çünkü malum ben sultanım diye sevdiğim bir 2. anneye kayınvalideye sahibim... Kayınvalide derken bile hicap duyacak kadar... Bu yüzden dengeli yorum yapamayabilirim ama mevzu haksızlık, had bilmemezlik olunca eski insanlar onlar desem de çoğu zaman durmuyor içimdeki arızalı kadın.

Canım benim öncelikle misafir gelmişler hoş gelmişler misafirin en fazla 3 günlüğü makbul... Gitmek istemiyorlarsa yapabileceğin çok şey yok gibi.. Mecburiyetlerin dışında sal çayıra...

Meyvesiz ağaç konusuna gelince daha önce konusu geçmişti eşin seni bu konuda destekliyordu.
Eşinin ailesi olduğu için, anlayışları da kıt olduğu için tepki versen de işe yaramayacak, üzüldüğünü anlatsan da...
O yüzden eşinin de daha önce sana bu konuda verdiği açık kartı kullanarak "ajite" yap.

Ahh anne ah üzülüyorsun haklısın. Elinde değil ben de istiyorum ama kısmet, hayırlısı Allah'tan. Bu yüzden sakın ama sakın ........... (eşin kişisinin adı) yanında böyle deme. Oğlun da olsa kaldıramaz çok üzülür... Zaten çok üzülüyor sorunu olmasından, allahtan ümit kesilmez tedavilerimiz işe yarayacak, oğlun meyve verecek inşallah, sen de çok dua et anaların çocuklarına duaları kabul olur.

de :) Sorunu sana adreslememesi için ne söylemen ne kadar sık söylemen gerekiyorsa söyle. Daha az yıpranırsın..

maalesef herşey yolunda değil canım dört günlük tatilde eşim kişisi annesigili bize davet ederek tatilimi mahvetti üstüne görümcemlerde ailecek gelince dört günlük tatil hiç bitmedi yorgunluktan bittim resmen boyun fıtığım zorladı geceler huzurlu uyumayı bırak ağrılarımdan yatakta dönüp durmaktan mahvoldum diyet miyet yapmadım ben sinirlenince yiyen grubundanım eşimde bunu bilir ama onun için varsa yoksa anası bacıları onlar rahat etsin yeter spora gelince zaten bütün gün ayaktayım mutfaktan çıkamadım yemek yap pişir yıka temizle derken sporun dik alasını yaptım zaten anlıyacağın iyi değilim canım çünkü kaynanamlar halen bizdeler ve ne zaman gidecekler bilmiyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

onlar değişmez canım onlara göre misafir ne yaparsa haklıdır benim en ufak bir tavrımda eşimle aramın açılmasını sağlarla çünkü eşim haddinden fazla anacı her seferinde insan karısını bulur ama anasını bacısını bulamaz diye telkin yaparlar eşime oda dünden hazır zaten oooof oooof bu streste benim çocuğum olurmu sizce

eşimle konuşmuyormuyum sanıyosun canım ama ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okur beni mtercih yapmaya mecbur bırakma tercihim ailemden yana olur diyen birine ne diyeyim

bugün çok mutsuzum.............................................

hedefi göremiyorumki uzun zamandır çarpıntım yoktu tam geçti diye sevinirken bu sabah yine başladı

bu sefer gerçekten ağladım iyiki odada kimse yok şu anda

bide bana eşin eşime nezaket öğretsin diyodun ya bir erkek ne kadar nazik kibar olursa olsun anacıysa geçinmek çok zor oluyor canım seninkide öyleyse beni anlarsın

tek erkek evlat oluşunu babasının olmayışını kaynanam ve evdeki görümcelerim çok güzel kullanıyolar eşimde kendini bunlara fazlasıyla mecbur hissediyor bazen ailen bu kadar önemliydiyse evlenmeseydin diyorum ama seni çok seviyorum sensizde yaşayamam diyor

kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi

sinirlerim neden laçka neden mutsuzum anladınmı beni şimdi

eşimin haberi yok henüz ama diyecem ama bu tür durumlarda eşim hep kim ne derse desin sen bana bak kimseyi duyma diyor

kızlar bugün mutsuzluğumla negatifliğimle sizleride üzdüm hakkınızı helal edin ama paylaşınca insan rahatlıyor sağolun

sevgi sözcükleri konusunda çok iyidir kocam kişisi:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: beni gerçekten sevdiğinide biliyorum ailesi bu kadar üstüne düşmese oda bu kadar anacı olmasa tadından yenmez ama işte öyle

canımm bende biraz karışığım o konuda..
hande hanımla gidip tanıştım ve şimdilik çok iyi anlaştık biz oldukça güleryüzlü açıkça herşeyi konuştuğum bi doktor oldu.. onun şu yanı kötü gibi geldi bana tüm hastaları çok bekletilmekten şikâyetçi sanırım proğramı çok yoğun araya ameliyatlar falanda giriyormuş... handeyle başlarım olmazsa kahramana geçerim.. çok doktor var nede olsa.. biliyorsun ben geçen tedavimde 2 tane doktor değiştirmiştim:) orada semra dışındaki hiçkimseyi çok dikkate almıyorum..
Aynen canım semra hnm önemli olan kahraman bey hakkında pek fikrim yok hande hnm belki hatırlatsın transferimi yapmıştı benim konuşkan ve donanımlı geldi bana ama tespıtın dogru cok yogun ben transfer için kıvranırken mesanem patladı patlayacak hatun kişiyi bekledim ha geldi ga gelecek diye ..hatta hemşire kıyamadı halime kaçamak yapmama izin verdi
O zaman sen de çok takma kafana. Telefonun ses kaydı yapıyorsa, bir iki konuşmayı kaydet, dinlet eşine. "Sevdiğin kadına bunu reva görüyorsan daha bir şey demeyeceğim sana" de. Sen üzüleceğine onlar üzülsün. Karşına alıp anlatsan eşin onlara inanmaya meyilli. Ama şahit olmak başka bir şey. Bırak kendi gerçeğini kendisi bulsun. Çünkü iş lafa geldi mi hiç bir kaynana, kaynanalık yapıyorum, eziyet etmeyi seviyorum demiyor. Görmesi lazım eşinin...
Vayyy süper bi yöntem ses kaydı korkun bizdennnnn

Takvim Güncellemesi: 05 Ocak 2015

OCAK 2015 TAKVİMİ :nazar:
01 Ocak 2015 Perşembe
02 Ocak 2015 Cuma @yadigaryadi Kontrol / 2220 2220 Kontrol / Eua Eua Transfer :nazar:

03 Ocak 2015 Cumartesi Lulinda Lulinda 9. hafta Kontrol / kuddus kuddus Transfer :nazar:
04 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
05 Ocak 2015 Pazartesi portakales portakales Tedavi Sureci Rutin Kontrol / A Alara14 Genel Kontrol / CapsLocked CapsLocked OPU :nazar:
06 Ocak 2015 Salı @yadigaryadi OPU :nazar: / 2220 2220 Kist Kontrol
07 Ocak 2015 Çarşamba
08 Ocak 2015 Perşembe
09 Ocak 2015 Cuma portakales portakales OPU :nazar:/ WishhDuygu WishhDuygu ya tutarsa testi :KK76:
10 Ocak 2015 Cumartesi
11 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 Ocak 2015 Pazartesi
13 Ocak 2015 Salı kuddus kuddus TEST günü :nazar:
14 Ocak 2015 Çarşamba Eua Eua TEST günü :nazar:
15 Ocak 2015 Perşembe
16 Ocak 2015 Cuma
17 Ocak 2015 Cumartesi
18 Ocak 2015 Pazar
19 Ocak 2015 Pazartesi
20 Ocak 2015 Salı
21 Ocak 2015 Çarşamba
22 Ocak 2015 Perşembe
23 Ocak 2015 Cuma
24 Ocak 2015 Cumartesi
25 Ocak 2015 Pazar

26 Ocak 2015 Pazartesi
27 Ocak 2015 Salı
28 Ocak 2015 Çarşamba
29 Ocak 2015 Perşembe
30 Ocak 2015 Cuma
31 Ocak 2015 Cumartesi

Kızlarr sürekli bişi yüyüp içiyorsunuz ben neden bunları atlayıp kendime dahil etmedım acaba ahahahah..
Şurda yumurta toplamaya bişi kalmadı.. Ne yiyim şimdi.. Söyleyin bakemmm
Nara opiden sonra başlayacagım.. Transfer 4. gününe kadar devam.. bide Ananas dilimi yiyecegim.. Başka... ne yiyim bayılırım bir şey yiyim yeter ki :KK72::KK72::KK72:

Ananas ta 4 gün. Sonrasında baharatlara ve yeşilliklere dikkat ediyorsun. Onun dışında canın ne isterse yiyebilirsin.

Bizim Tablo Güncellemesi: 05 Ocak 2015
ANNE OLANLAR :nazar:
73798-1401799406-6b04e3edddda1451fc6a3a5de102acdc.gif
70710-1394096658-ad171dd86c6959482874eddfb1940b15.gif
P Puffy68 ALYA DOĞDU 1968 İstanbul FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- ALYA DÜNYAYA GELDİ sebepsiz Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim

@leejena DEFNE DOĞDU /1970 İstanbul FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

B breezey ELİF DOĞDU /1971 İstanbul FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ

D Deti KIZI DOĞDU / 1970 İstanbul FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras

E elvinnur İKİZLERİ DOĞDU (Nisan 2014) / FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler

A ays73 AYZEN DOĞDU (Nisan 2014) / 1974 İstanbul FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer

@SelcanKerem İKLİMYA DOĞDU (2014) / 1972 Hollanda FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız olacak SORUN YOK )

cedrus cedrus BETÜL DOĞDU (Eylül 2014) / 1980 Konya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz olacak Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M

A alfabe MEHMET ATALAY 17 Kasım 2014/ 1976 Denizli FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversitesi

U unbelivable Oğlu Doğdu. 24 Aralık 2014 / Yurtdışı FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

magnesya magnesya ASYA doğdu Aralık 2014/ :KK48: başkasına doğurtumuşuz

HAMİLE OLANLAR :nazar:
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
K kumarika HAMİLE
1972 İzmir FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK

N nashi HAMİLE
FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

hope73 hope73 HAMİLE
1974 Almanya FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı

NevSer NevSer HAMİLE
1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: 2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite

Miranda Miranda HAMİLE
1982 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin

NURCANOZ NURCANOZ HAMİLE

F Fatos4345
HAMİLE. DONMUŞ TRANSFERİ YAPILDI. İstanbul

Lulinda Lulinda HAMİLE
1977-İstanbul / TSH: 1,21 1.deneme Sorun: Eh işte çalışan tek tüp, yumurta kalitesi sorunu, ileri hareketli sperm sorunu / Dondurulmuşları var. Doktor Fulya Bahçeci Güvenç Karlıkaya

NukteK NukteK HAMİLE
1973-istanbul / Gayrettepe Florence Nightingale Prof Dr. Cemil Akgul. Tum degerleri normal. Sebepsiz inferitilite. 7 tane dondurulmuş embriyo elde edildi. Birinci transferde iki embriyo kimyasal gebelik. İkinci transfer 09 Aralik 2014 2 tane embriyo Yilbasindan bir gun once kese görüldü. 6 haftalık 1 bebekle hamile.
TEDAVİDE OLANLAR-DONDURANLAR-BEKLEYENLER :nazar:
73797-1401799406-bad63a1dac80a2e64818cb06e0387946.gif
74454-1403264671-08a7f1e0d0b6b2b11c401073e3326067.gif
71740-1396948226-bf41c677bcce537a64116c0fe37cdefc.gif
ummuseleme ummuseleme Tedavide.
1972 Adana FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya

ALISALIS ALISALIS Transfer Bekliyor.
1970 İzmir FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.

B bebeklerve Beklemede...
1969 Antakya FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı, pozitif sonuç aldı. MEMORİAL Şişli

ensu ensu Ocak sonu Şubat başı Tedaviye başlayacak.
1977 İstanbul FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 9. tedaviye başlayacak. AMH: 1.2 (bir önceki) – Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman

G guzbahar Yumurta biriktiriyor, donduruyor.Tedavide.
1973 Sakarya FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

acmila acmila Trioid ile ilgili tedavisi başlıyor.
1971 Almanya FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - - Yurtdışında devam ediyor. Dondurulmuşu var.

monkey monkey Beklemede.
1973 İzmir FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi

@duova Beklemede.
1972 İsvicre FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek

A Alara14 Durmak yok yola devam, yeniden başlayacak.
1972 Bolu FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast. Dondurulmuş ile pozitif haber alınmıştı, yeniden sağlıkla başlayacak.

2220 2220 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR
1973 Edirne FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif yeni tedaviyle dondurulmuşu var. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.

WishhDuygu WishhDuygu Beklemede... Beklerken boş durmayacak :)
1973 Istanbul FSH: 6.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 2.08E2:88 CD56:16.8 2 taze-2 dondurulmuş negatif (Medicana İnt.) Yapışıklık ve iltihap Endometris için tedavi oldu.Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Tüpler açıldı. Donmuşu kalmadı. Merkezi kendisi şimdilik :)

ismihan_sultan ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :)
1972 Hatay /FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite

gulneva77 gulneva77 Yeni tedavisi başladı.
1979 Tekirdağ / FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP/Yeni tedavisi başladı Dr. Erbil Bey

celina1 celina1 Beklemede...
1974 İstanbul/ FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL Aralık 2014 de doğal hamileliği oldu :) rahim çalışıyor iyi haber...

CapsLocked CapsLocked Tedavide.

Yurtdışı DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR./ Yeni denemesi İstanbul Memorial Şişli OPU ile yumurtaları toplanacak.

adigee1 adigee1 Tedavide.
1977 - İstanbul / 3 tüp negativ .4 tüp için yeniden başlayacak.
Rezerv azlığından başka sorun görünmüyor. Doktoru Bahçeçi Fulya Erbil Yağmur hastası. Hiç donmuşu kalmadı

sara_28 sara_28 Dondurulmuşlar için beklemede. Trioidleriyle ilgili tedavide, diyette.
1974 - Giresun / 3 tüp bebek tedavisi negatif 4.için şubat mart aylarında buz bebeklerinin transferini düşünüyor görünürde bi sebep yok sadece PKO Doktor İstanbul Amerikan Hastanesi Doç. Dr Kayhan YAKIN

@sudemlik Aralık'taTedavi hazırlığında.
1973- Ankara / amh 0.1 fsh en son 13 / 2 tüp denemesi negatif. üçüncü Aralık 2014. Ankara Medicana

alpcemre alpcemre Tüp tedavisi için bekleme ve hazırlık sürecinde.
1974 / AMH:0,73 2 doğal gebelik ve 2 si De düşük. :KK43: Testleri yaptırıp bekleme sürecine göre tüp bebek tedavisi düşünülüyor.

gullugullu gullugullu Transfere hazırlanıyor.
1970 Mugla FSH: 10.39 LH: 2.65 TSH:1,36 AMH: 0,65 E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. 2.tup irenbe kaan bozkurtta 4 donmusum var transfer bekliyor...

pembe_umut pembe_umut İyileşme sürecinde...
Tedavisi devam ederken rahim ile ilgili bir sorun yaşadı. Ameliyat oldu. Tedavi görüyor. Kalbimiz hep onunla. İnşallah iyi sonuçları olacak.

@yadigaryadi OPU için bekliyor..
Miyom ameliyatı gerçekleşti. Son kontrollere göre ilerleyecek.OPU sonrası dondurulacak. Miyom ameliyatı yeniden yapılacak :(

kuddus kuddus Transfer yapıldı gün sayıyor.
OPU yapıldı. Embriyo takibinde, gelişmelere göre tedavisi ilerleyecek. Ankara Ankalife... Transferi yapılacak. 2 embriyo transfer edildi. Test günü bekleniyor.

portakales portakales Tedavide. Önce OPU sonra Transfer heyecanı umudu mutluluğu ve bir sürü şeyle dolu :)
İğneleri ve ilaçları devam ediyor. 3.deneme / Anadolu Sağlık Merkezi Aydın Arıcı

Eua Eua Transfer yapıldı gün sayıyor.
2 embriyo transfer edildi, test günü bekliyor.

D dnzdry Tedavide
1971 İstanbul FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci 1 negatif sonuç alındı. 2 buz bebişi var Şubat'ta transfer bekleniyor.

Medusa23 Medusa23 Transfer için Beklemede.
1 negatif. Dondurulmuş embriyoları için transfer bekliyor. İst. Medicana.

esnacan esnacan Tedavide.
37 yaşında, 1 çocuğu var. Kardeş için tedavisi devam ediyor.

Meer7 Meer7
Feronia_Hera Feronia_Hera
Herseyguzelolcak Herseyguzelolcak

------------------------------------------------------------------------------------------------
T TUTKU34
1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -

A alarahan
1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -

C cmas1
1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak

Z zeytun
1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -

E Elifoo
1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim

A arnavut1973
1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -

S simay72
1972 İstanbul FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ

R resignation
1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel

V volin
1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -

B bebekistiyoruzbiz
1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu

nisanduru nisanduru
1974 FSH: LH: TSH: AMH: E2:

O omayra34
1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi

S seldan70
1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.

@Bcemre3
1969 FSH: 12.6 LH: TSH: AMH: E2: 6 Tüp negatif, 2 Kimyasal gebelik 1 gebelik Spontan 7.Tüpe hazirlik Sperm DNA hasari, Yasa bagli rezerv azligi

A aryaekim
1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci

minervametis minervametis
1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis

F fadi75
1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA

Y yasminefe
1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül

En Büyük TÜRKİYE: Güncelleme veya eklemeler için 40Asistani 40Asistani 'ni etiketleyip mutlaka özel mesaj ile göndermek önemli.

Back
X