Canım benim çok sagol varol, hsg,cd 56 testi ve histereskopi de yapıldı hiçbirseyde sorun yok. Rahim kalinlıgı hepsi hepsi cok iyiydi ama işte %30 gri bölge var onu acıklayamıyorlar neden tutmuyor diye..mitoscre da bakıldı..
Bulent beyde benimle aynı zamanda baslayan arkadasım ilk denemede tutturdu solediği seyler alla alla ilginc demiştim o vakitler.. transfer esnasında kasılma için iğne, onun öncesinde bir kac defa gcsf - granulocyte colony stimulating factor uygulaması kanserli hastalara uygulanan bir ilaç, intralipid serum gibi uygulamalar.. hepsi bagısıklıgı baskılayıp embriyonun rahim tarafından yabancı madde gbi algılamasını onlemek için.. Bunları duyunca Bulent bey’e karar vermiştim.. ama bu seferde saglıklı embriyo bulamadık, sansıma

diğer opu işlemlerden farklı olarak humatrope yani buyume hormonu ve mikrocip kullanıldı.. içimde acaba yaa acaba bunlardan dolayı mı saglıklı embriyo olusmadı seklinde bir his var içimi yiyip bitiren..Şimdi 4. Opu baslıcam yine Bulent bey de( bu onlardaki 2.opu olacak.) acaba humatrope kullandırtmasam mı bilemedim.. bu arada beynimde tumorde var, bu buyume hormonu onun buyumesine neden olabilir mi.. yok dediler ama ilacın prospektusunde tumor hastaları kullanmamalı yazıyor... biryandan diger son alternatif yumurta donasyonunu da arastirmaya basladim, hersey kotu giderse diye