40 yaşından sonra sadece doğal yolla gebe kalanlar

Masallah iyiki olmus
Tüp bebek yapıcam bende bu ay.
Ama insan korkuyor ya olur mu dıyerekten.
Neye dikkat ettnz tup bebek surecınde
hayırlı olsun tedaviniz, sağlıkla geçsin..
valla ben her şeye dikkat ettim: ) sağlıksız şeyler yemedim, arı sütü ve vitaminler kullandım.. arı sütünün yumurtalara faydası olduğunu düşünüyorum, her ne kadar yumurta kalitesi değişmez deseler de..

Bende oyle dusunuyorum kesinlikle 2 embrıyo mu transfer edildi tek mi

Post eski ancak yazmak istedim. 45 yaşındayım. Kilo problemi ile uğraşıp durdum hep. Geçen yıl karar verdim ve tüp mide ameliyatı oldum. Tüm sağlık problemlerim düzeldi.. bebek umudumu artık tamamen yitirmişken, ameliyattan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. ilk gebeliğim, 31.haftadayım şimdi.. benim için de bebeğim için de herşey yolunda şimdilik.. herkes tüp bebek mi diye soruyor, spontan gebelik olduğunu söylediğimde doktorlar bile şaşırıyor..

39 yaşındayken doğurmuş annem beni. Eski dönemde ya bu kadar iyi tedavi yöntemleri yoktu ya da ulaşım zordu bilmiyorum tüp bebek vs konusu olmamış hiç. 20 yaşını geçmeden evlenmiş yaklaşık 20 sene beklemişler yani. Çamurdan da olsa bi çocuğum olsun derdim hep kara kuru sen geldin der hep :) Sorularınıza cevabım yok, soru da eski gerçi ama şans dilemek için geldim, kusura bakmayın :)

merhaba eski yazınız ama belki cevap verirsınız dogurmussunuzdur suan allah analı babalı buyutsun bende 45 yasındayım esımde sperm hareketlerı az tup bebek denedık tutmadı 5 aydır fitoterapi tedavısındeyım ama olmuyor benim degerlerım normal kilomda 75 aldım takfıyelerden nasıl gebe kaldınız ben kalamıyorum belki bana umut olursunuz

Merhaba 43 yaşındayım. Doğal yolla hamile kaldım ama 8 haftalıkken düşük yaptım. Hamile kaldığımı bilmiyordum. Biz artık iki kişi olarak yaşamımızı surdurecegimize inanmıştık. Bebek supriz oldu. 15 gün önce düşük yaptım çok zordu. Hamile kalmak için extra bir sey yapmamıştık. Ama şimdi tekrar olur mu bilmiyorum. 13 temmuzda Dr. Randevum var. Bakalım Dr. Ne diyecek. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…