40 yasindan sonra tüp bebek yaptıranlar buraya

Fsh düşüyor amü amh artmazmış. Bir doktor var instagramda takip ettiğim. 0.01 amh ile tüp bebekte gebe kalan hastaları var. Yaşları da ileri üstelik. Yumurta varsa adet görüyorsan ümit vardır her zaman. Ama dediğim gibi bebek düşünüyorsan elini çabuk tut canım.
 
 
Merhaba bende 39 yaşındayım banada doktor tüp bebek önerdi ama çok düşük bir şansımın olduğunu soyledi yıkılmış durumdayım ne yapacagimi bilemiyorum
Ne demek çok düşük bir şans?bende 39 yaşındayım ve 2.denememle hamile kaldım.Kendinizi hiç üzmeyin siz kendinize bakın başka kimseyi dinlemeyin.ALLAH çok büyük.
 
Arkadaşlar merhaba,

Ben öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 39 yaşına yeni girmiş ve 11 yıllık evliyim. 1 oğlum var Allah bağışlasın 7,5 yaşında.
Yaklaşık 4 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz 2 yıl önce bir kayıp yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Son iki yıldır gebelik oluşmadı. Tabi ub süreçte sürekli doktorlara da gittik geldik. Bir kaç operasyon falan da geçirdim.

Şimdi tüp bebek tedavisine karar verdik. Sebepsiz iffetlide tanısı konuldu. Asıl sorum şu . Şuan tüp bebek tedaisine başlasam mı? Neden bu şekilde düşünüyorum onu anlatayım sizlere;

Benim annem 72 yaşında ve Parkinson Plus sendromu hastası 10 yıldır. Şuan da benden uzakta memlekette babam, bakıcı ablamız ve annem. Annem yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatmakta. Bundan 3 ay önce bir yoğun bakım dönemi daha olmuştu. Apar topar kalktık gittik 2 hafta falan kaldım orda ama iş güç çocuk tabi geri dönmek zorunda kaldık.

Demem o ki şuan doktorlar çok iyi konuşmuyorlar annemin durumu hakkında. Belki de kaybedeceğiz Allah bilir. Ben bu süreçte tüp bebek tedavisine başlasam nasıl olur, yani öyle kötü bir durumla karşılaşırsak tedavim yarım kalır mı? Ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bekleyelim dedik bir ay. Bekledik te geldi geçti. Nereye kadar bekleyeceğiz? Bir muamma...

Sizler olsanız ne yapardınız.... Bir de anket bıraktım fikirlerinize ihtiyacım var.
 
X