slm arkadaslar cok farkli bi konuda fikrinize desteginize ihtiyacim var nolur bana normal oldugumu soyleyin,yoksa kafayi yiycem,nir kizimvar ve birbucuk senedirde hamile kalamiyorum ve doktor tup bebek dedi ama esim ve taraftar degil nolur bana yardim edin onu nasil ikna ederim,kendisi cokk istiyor ama sabrte bek le diyor ama 40 yil da beklesem doktor kendiliginden kesinlikle hamile kalamiycami soyledi cok uzgunum nankorluk olmasin hic bebegi olmayanlara haksizlik etmis olmayim.bana bir fikir verin
merhaba canim
oncelikle allahim evladina uzun saglikli omurler versin,benimde senden farkim yok canim
benim esimde kesinlikle istemiyor,ve onun ilk evliliginden evladi var,benimse yok
bu konuda okadar cok aciyor ki icim,ne yapcagimi bilmiyorum,senin bu konuyu actigini gorunce kendimi aglamaktan alamadim
yarama tuz bastin
dua etki bi tane yavrun var,benimse kendi kanimdan canimdan bi yavrum bile yok
evliligimiz bile bu konu yuzunden sallantida
benimde senin gibi yardima ihtiyacim var
surekli tup bebek tedavileri topiiklerini okuyorum,kendimi orda gormek istiyorum ama esim bu konuda onumde engel
allahim yardimcimiz olsun
akil fikir versin eslerimize
keske sana yardimin olabilse ama kendime bile yardim edmiyorum ben
slm arkadaslar cok farkli bi konuda fikrinize desteginize ihtiyacim var nolur bana normal oldugumu soyleyin,yoksa kafayi yiycem,nir kizimvar ve birbucuk senedirde hamile kalamiyorum ve doktor tup bebek dedi ama esim ve taraftar degil nolur bana yardim edin onu nasil ikna ederim,kendisi cokk istiyor ama sabrte bek le diyor ama 40 yil da beklesem doktor kendiliginden kesinlikle hamile kalamiycami soyledi cok uzgunum nankorluk olmasin hic bebegi olmayanlara haksizlik etmis olmayim.bana bir fikir verin
tesekkur ederim canim rabbim insallah sana ve olmayanlara nasip etsin iclerinde banada,gunlerdir esimi guzellikle ikna etmeye calisiyorum ama olur diye karsi cikiyor malesef,hata bende ben doktora yalniz giitm o duymadi isin ciddiyetini,ve ben simdi cokkk iyi anliyorum hic hamile kalamayan arkadaslarimizi,hep insanin aklinda gece gunduz uykumda ruyamda cocugum olmasina ragmen,rabbime isyan etmemeye calisiyorumyine de allahim hayirliysa nasip etsin hayirsizsa nasip etmesin diyorumkurban oldugum allahim hepimize en guzelini hayirlisini versin bu arada yasim 33
hayatta olmaz diye hic birsey yokmus oluyormus ,kizima hap kullanirken hamile kaldim cok zamansiz bi zamanda ve istemedik o zaman nerdeyse aldiracaktim dusunuyorum allah cezami veriyor bize.simdi kizim 4 bucuk yasinda sukurler olsun ki rabbime aldirmadik,bazi sebeblerden dolayi aldirmak istemistikama son anda esim birakmadi iyikide birakmadi,ama simdi yok olmuyor yumurta gunleriymis suymus buymus hepsini denedim duzenli bi sekilde ama bos ,cunku her iki tup lerim tamamen kapaliymis laporoskopi oldum
hayatta olmaz diye hic birsey yokmus oluyormus ,kizima hap kullanirken hamile kaldim cok zamansiz bi zamanda ve istemedik o zaman nerdeyse aldiracaktim dusunuyorum allah cezami veriyor bize.simdi kizim 4 bucuk yasinda sukurler olsun ki rabbime aldirmadik,bazi sebeblerden dolayi aldirmak istemistikama son anda esim birakmadi iyikide birakmadi,ama simdi yok olmuyor yumurta gunleriymis suymus buymus hepsini denedim duzenli bi sekilde ama bos ,cunku her iki tup lerim tamamen kapaliymis laporoskopi oldum
merhaba canim
oncelikle allahim evladina uzun saglikli omurler versin,benimde senden farkim yok canim
benim esimde kesinlikle istemiyor,ve onun ilk evliliginden evladi var,benimse yok
bu konuda okadar cok aciyor ki icim,ne yapcagimi bilmiyorum,senin bu konuyu actigini gorunce kendimi aglamaktan alamadim
yarama tuz bastin
surekli tup bebek tedavileri topiiklerini okuyorum,kendimi orda gormek istiyorum ama esim bu konuda onumde engel
öncelikle mevlam kolaylık versin... eşin tüp bebeğin ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyor değilmi? yanlış anlama ama bu konuda çok yanlış fikre sahip insanlar var. dr birde birlikte gitmeye ikna etmeye çalış olayın nasıl olduğunu ve ciddiyetini kendi duysun. ve ikna etmeye çalışırken kızından dem vur, şu hayatta bi kardeşi olsun birbirlerine destek olurlar biz yaşlanınca bize destek olurlar gibilerinden. yaşınızın geçtiğini ilerde daha zor olacağını anlatmaya çalış. bilmiyorumki tatlım dedimya allah kolaylık versin dilerim tüpe gerek kalmadan bebişin kendi gelir...hayatta olmaz diye hic birsey yokmus oluyormus ,kizima hap kullanirken hamile kaldim cok zamansiz bi zamanda ve istemedik o zaman nerdeyse aldiracaktim dusunuyorum allah cezami veriyor bize.simdi kizim 4 bucuk yasinda sukurler olsun ki rabbime aldirmadik,bazi sebeblerden dolayi aldirmak istemistikama son anda esim birakmadi iyikide birakmadi,ama simdi yok olmuyor yumurta gunleriymis suymus buymus hepsini denedim duzenli bi sekilde ama bos ,cunku her iki tup lerim tamamen kapaliymis laporoskopi oldum
benim esim karsi cikmasinin sebebi ,eger allah isterse olur ona engel tanimaz sen ne yapsan da nasibi varsa dunyaya gelir diyorve beklemeyi tercih ediyoreşleriniz tüp bebek istememe sebebi nedir ?
esim ilk baslarda asla diyordu simdi kotu bisey olmadigini biliyor sadece bossssssssssss bi umitle hamile kalacagimi bekliyor,ve her ay gunum geldiginde benden daha cok uzuluyorve yuzu asliyor gunum geldiginde,kizimsa hergun kardes istiyor arkadaslarinin hepsinin kardesi var ama benim kizim yokkk ,ne yapalim saglik olsun diyorum ama ruyamda heppp kendimi hamile goruyorum cok seviniyorum birde bakiyorumki ruyaymissssöncelikle mevlam kolaylık versin... eşin tüp bebeğin ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyor değilmi? yanlış anlama ama bu konuda çok yanlış fikre sahip insanlar var. dr birde birlikte gitmeye ikna etmeye çalış olayın nasıl olduğunu ve ciddiyetini kendi duysun. ve ikna etmeye çalışırken kızından dem vur, şu hayatta bi kardeşi olsun birbirlerine destek olurlar biz yaşlanınca bize destek olurlar gibilerinden. yaşınızın geçtiğini ilerde daha zor olacağını anlatmaya çalış. bilmiyorumki tatlım dedimya allah kolaylık versin dilerim tüpe gerek kalmadan bebişin kendi gelir...
benim esim karsi cikmasinin sebebi ,eger allah isterse olur ona engel tanimaz sen ne yapsan da nasibi varsa dunyaya gelir diyorve beklemeyi tercih ediyor
rabbim ol derse elbetteki olur buna kimsenin itarazı olamaz ne mucizeler var bu dünyada.. ama tıbbın da bazı gerçekleri var zaten tüp bebeğin bi garantisi yok yine rabbim ol diyecekki olsun.. o zaman eşin başına bi hastalık geldiği zaman tedavi olmasın hatta ağrı kesici bile almasın nasibinde varsa iyileşmek iyileşecektir, rabbim ol derse o da iyi olur.. bunu aynen eşine ilet onun mantığı bu çünkü.
tesekkur edrim canim cokk guzel ve dogru soyledin aynen iletecem ve yine burda sizinle paylasacam bakalim ne olacak ikna edersem tup bebege basliycam ve burda sizlerle gelismeleri anlatirim.
benim esim karsi cikmasinin sebebi ,eger allah isterse olur ona engel tanimaz sen ne yapsan da nasibi varsa dunyaya gelir diyorve beklemeyi tercih ediyor
merhaba canim
yarama tuz bastin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?