400cc high profile

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
sonunda bugun ameliyatimi oldum ve rahatladim kizlar ne zamandir erteleniyordu olmadik sebepler yuzunden bugun sonunda memislere kavustum. 400cc high profilr kas alti zarina takti Hasan Findik. ameliyattan 4 saat sonra hastaneden ciktim agrilarim var ama kendim oturup kalkabiliyorum yuruyebiliyorum darisi isteyenlerin basinaaaa :))))

sonunda bugun ameliyatimi oldum ve rahatladim kizlar ne zamandir erteleniyordu olmadik sebepler yuzunden bugun sonunda memislere kavustum. 400cc high profilr kas alti zarina takti Hasan Findik. ameliyattan 4 saat sonra hastaneden ciktim agrilarim var ama kendim oturup kalkabiliyorum yuruyebiliyorum darisi isteyenlerin basinaaaa :))))
Resim koydun mu canım?

canım çoooooooookkk geçmiş olsun hayırlı olsun yeni memişlerin. bugün ameliyat olup hemen yorum yapabilmen ne kadar güzel çabuk toparlanıyorsun demek :KK73: en kısa zamanda foto bekliyoruz senden :KK5:

bu arada ne kadara yaptırdın kesi yeri neresi

Cok geçmiş olsun 400 cc merakla foto bekliyoruz :KK66:

tesekkurler kizlarrr :)) darisi isteyenlere amin :) kesi yeri meme alti meme ucu istemistim ama dokor meme alti daha iyi dedi daha bugun ameliyat oldum malesef foto yok ciplak halde before fotosu var ciplak halde siyah sporcu sutyenine benzer onu fermuarli ic camasiri giydirmisler bana persembe kontrole gidicem uzerimi cikarirsa cekerim haftaya sporcu sutyenine gecis yapicam olmazsa o zaman cekerim before after fotosunu :))

gecmis olsun canım acısız süreçlerin olsun güle güle kullan :KK66:

Cok gecmis olsun masallah 4 saat sonra yuruyup cikmissiniz nazar deymesin iyiki yapmissiniz mutlulugunuz daim olsun memislerinizle darisi isteyenlere insallah :)

cok tesekkurler kizlar darisi isteyenlere bir an once :)) su ana kadar sorun yoktu gunduz agrilar hafifti ama gece agrilarim cok artti nefes almaya calisinca gogus kafesime basinc uygulaniyor asiri siddette umarim cok uzun surmez bu agrili donem :KK43:((

tesekkurler kizlarrr :)) darisi isteyenlere amin :) kesi yeri meme alti meme ucu istemistim ama dokor meme alti daha iyi dedi daha bugun ameliyat oldum malesef foto yok ciplak halde before fotosu var ciplak halde siyah sporcu sutyenine benzer onu fermuarli ic camasiri giydirmisler bana persembe kontrole gidicem uzerimi cikarirsa cekerim haftaya sporcu sutyenine gecis yapicam olmazsa o zaman cekerim before after fotosunu :))
SABIRLAR DILIYORUM BUYUK GECMIS OLSUN :) CICILER HAYIRLI OLSUNNN SEKER :)

cok tesekkurler kizlar darisi isteyenlere bir an once :)) su ana kadar sorun yoktu gunduz agrilar hafifti ama gece agrilarim cok artti nefes almaya calisinca gogus kafesime basinc uygulaniyor asiri siddette umarim cok uzun surmez bu agrili donem :KK43:((
Ilaclarini aksatma benimde gece cok gergin oluyor patliyacak gibi oluyor canim cataflam ic hem agri kesici hemde antalgik dir

kolumu bile kasiyamiyorum o kadar cok agriyor acaba buyuk protezin de agriya etkisi olur mu :KK43:((( agri kesici de ise yaramiyor valla bende :KK43:((

Canim cok gecmis olsun.Seninle ayni seyi istiyoduk olduk bitti
En kisa zamanda iyilesiriz insallah.OZelden de yazdim.5inci gun rahatlicaksin.SAbir cnm.
EVe gidince bende konu acicam :)
protez buyuklunden degil cnm benimki daha buyuk hemde kas alti ama oyle dayanilmicak agri cekmedim.BIraz yurumeye calis hep yatma.ve vitaminli yemek ye cabuk toparlanirsin.SEnin icinde cok mutlu oldum:KK31:.

gordum canim mesaj attim sana :))) sana da gecmis olsun evet ikimiz de buyuk istiyorduk sonunda kocaman memislerimlz oldu :)))))

X