40'ından sonra üniversite?

malesef haklısın
bu heves için ayıracağın 4 seneyi daha verimli kullanmanı öneriyorum
mevcut mezuniyetin düşünüldüğünde geç kalınmış bir tecrübesizlik sözkonusu
kurslarla seminerle aynı olmuyor malesef
iş işyerinde kazanılan tecrübe ile değerlendiriliyor
referans isteniyor
40 yaşında biri için ciddi bir referans göstermeni bekleyeceklerdir

Canm ben aslında evden çıkıp sosyalleşmek için burda da örgün eğitimi düşündüm ama çok pahalı.Şehre gitmiş bile olsam kampüste yaşayamayacağım için gene yol parası,yemek,çay,su...vb.Okumak çok masraflı ya....

hayalinizi çok begendim
düşünün ve başarın
evrene yapacagım kazanacagım mesajı yollayın bol bol
başarılar

2 yıllık mezunusunuz madem ygs ile değilde dgs ilede geçiş yapabilirsiniz,Türkiye'de uzaktan eğitim veren fakülteler var onlarıda araştırabilirsiniz.

Ben başka bir şirkette değilde,kendim web sayfasıı,e-ticaret sitesi ...vb gibi şeyler yapmayı düşünüyorum.Bunlar için bilg.müh.olmaya gerek yok ama işte ben kendimi ne kadar iyi yetiştirirsem o kadar rahat olurum.Yani çok büyük hedeflerim yok,burasıda küçük yer.Kendime güvenim gelse(bilgilendikçe)birşeyler yapabilirim diye umuyorum.

2 yıllık mezunusunuz madem ygs ile değilde dgs ilede geçiş yapabilirsiniz,Türkiye'de uzaktan eğitim veren fakülteler var onlarıda araştırabilirsiniz.
Bilgisayar Mühendisliğine benim mezun olduğum bölümden dikey geçilemiyor ama güzel bir hatırlatma canım sağol.

Anlıyorum en azından bir çevreniz olur diye düşünmüştüm.Hocalar olgun öğrencilere karşı daha anlayışlı.Bütçe olarak sizi zorlamayacak şehirler de olabilir.Zaten önlisans mezunuymuşsunuz iş de bulabilirsiniz üniversite dersleri çok yoğun değil ise.
Bahsettiginiz üniversiteyi ilk kez duydum bir fikrim yok sanırım karabük üniversitesinde endüstri müh. var uzaktan eğitim. iüde de uzaktan bilgisayar öğretmenliği açıldı diye biliyorum.
İnşallah dilediğiniz gibi olur her şey. :)

Bilgisayar Mühendisliğine benim mezun olduğum bölümden dikey geçilemiyor ama güzel bir hatırlatma canım sağol.
Prağramcılık mezunu değilmisiniz,geçiliyor diye biliyorum.

üniversite okumak güzel bir fikir. yalnız iş okulu bitirmekle bitmez. iş yeri açıp işletmeniz çok zor. çevreniz varsa neyse...

benim çevrem yoktu, bilgisayar programcısıydım. çok iyi program yazardım. bir kaç iş yapmayı denedim tek başıma olmadı. paramı alamadım vs...

sizin dediğiniz gibi bir mühendisin yanında işe girdim, ne o para kazandı ne benim paramı ödeyebildi.

ama yok program yazmam, tamir vs işleriyle uğraşırım diyorsanız da okul okumanıza gerek yok. internet kafe açıp o işyerinde yapabilirsiniz.

Bilgi yönetimi canım,programcılık değil.
Dgs sınavına girip bilgisayar mühendisliğine geçiş hakkınız var,gazi Üniversitesi bilgi yönetimi bölümünü inceleyin web sitesinden dgs ile gidebileceğiniz bölümler yazıyor.

Biliyorum canım.şimdi web sitesinde baktım 1 dönelik ücreti 1620 yazıyor,Türkiye'deki üniversiteleride araştırabilirsiniz uzaktan eğitim veren fakülteleri.
Evet ben kredi kartıdaa kullanmıyorum yani taksitlendirme imkanı yok ayrıca yıllık ücret 3000+KDV oluyor ama ne yapalım ondan-bundan kısıp para biriktirmem lazım:))Bir ara çok araştırıp bu üni.de karar kılmıştım.Bilg.Müh.uzaktan eğitim pek yok fiyatlarıda çok farkeder mi ki?Uzaktan eğitim pahalı bir seçenek ama örgün eğitim coğrafi konumum nedeni ile bana daha masraflı.

Seni çok iyi anlıyorum.Bende daha önce burda iş yapıp(web sayfası) paramı alamadığımı yazmıştım.Parayı ödeyecek profesyonel işyerleri zaten merkezi şehirde olan marka yerler ile çalışıyor sana bana iş verenlerde zaten ya parası olmayan yada bizim yaptıklarımızı değerlendirecek bilgisi olmayan insanlar oluyor.
Bana zaten bu yaştan sonra kim iş öğretecek ki beni kabul edip çay servisi yaptırmayı düşünürler burdaki zihniyet böyle.
tamir yapan bayan hiç görmedim çünkü sistem kurarken falan uzak yerlere gidip sabahlara kadar onca erkeğin içinde çalışmayı tercih etmiyorlardır heralde.
Param şu an olmadığı için ben ileriye dönük hayaller kuruyorum.
Yani bilgim olursa onu paraya çeviririm diye.
Ama bu durumlarda moral bozuyor.Ne yapmalı?

Dgs sınavına girip bilgisayar mühendisliğine geçiş hakkınız var,gazi Üniversitesi bilgi yönetimi bölümünü inceleyin web sitesinden dgs ile gidebileceğiniz bölümler yazıyor.
Bakıyorum canım inşallah söylediğin gibidir.

ben olsam girişmezdim..bunun için ileri bir yaş..mezun olunduğunda insanların yavaş yavaş emekli olduğu yaşlara gelinmiş olacak..

benim iki bayan arkadaşımda hayalindeki iş yerini kurdular. bir sürü borca girdiler. çok zorlandılar. kapattılar. çokta çevreleri vardı. ama olmadı....

hobi için okuyacaksanız olabilir. durumumda iyi değil diyorsunuz. okul için harcayacağınız parayı biriktirip küçük butik açsanız. çalışabilecek bir yerde. yada ucuz takı satan bir yer...

ben dgsyi de denedim. imkansız değil ama çok uçuktu puanlar. ben yapamamıştım.

Çok şaşaırdım gerçekten var ama ben uzun uzun incelemiştim bilgi yönetiminden geçiş yoktu bilg.müh.'e.Bu üniversiteler arasında farklılık gösteriyor desem buna ÖSYM karar veriyor ben en iyisi okulu bir arayayım bu çok önemli bir bilgi çünkü DGS ve LYS çok farklı sınavlar.Soğal canım.

Ben size,sizi kendime yakin goruyorum diye bosuna demedim.ben olsam ayni karari verirdim.sizi taktir ediyorum.meslegi bile secmissiniz biz daha ne diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…