Anladim evet bu is biraz da Rahmani imkansiz dememek lazim hatta tamamen Rahmani. O yuzden Allah bilir sizin sureciniz yaptiklariniz size ozel biricik. Biz bilemeyiz. Herkes icin guzelini dilerim, sevgilerIlk baslarda bende sizin gibi dusunuyordum. Caresizce arastirma yapiyordum. Ilk basta esimide inandiramamistim ama yinede benim icin aldi biraz sor olsada biz yurtdisinda yasiyoruz buraya kargo gelmiyor ankarada yasayan kuzenimden rica ettim doktorun klinigine gitti bizzat birebir gordu Benimde cok umudum yoktu kullandiktan sonra amh degerimi gorunce şok olmustum. Benim normal yolla olmuyordu tuplerimde skinti vardi. Ben burada deneyimimi paylasiyorum ve bir nebzede olsa benim gibi care arayanlara belki bir faydam dokur diye. Tabiki sorgulamakta herkes ozgur.umarim isteyen herkes bebegine kavusur
Ben size kardes gibi fikir vereyim burda deneyimlerimizi yaziyoruz ama biseyi yaptiran otekinden geri kalmis eksik islem yapilmis hissediyor ister istemez nolur ona kapilmayin. Benim fsh im yuksek zaten bunu biliyoruz diye cebe attik dusurduk lucrin baskilayici bir igne adet dongusunun 21. Gunu oldum ben ve baskilama yumurtaliklari dinlendirme ignesiydi eski bir yontem doktorunuza kizmayin ilac metodlarindan biri yani:) lucrin den sonra extra fayda gorseydim sorun derdim ama sonucum degismedi yumurtam embiryo haline bile gelemedi. Neyse o igne baskilama ve yumurtaligi sessize alma ignesi. 25 sene once sureyi az vermis olabilirim tup bebegin ilk zamanlarindaki yontemlerden biri, denedik sadece bu yuzden suclamayin kendinizi ve tedavinizi. Benim fikrim bu. Bu sitede fsh yuksekligi ile gebe kalan kadin dolu. Hormonlar bizim isimiz degil bu yuzden doktora gidiyoruz:) ben fsh odakli degilim dogru zaman raslantisal sans yakalama olarak bakiyorum iyi geliyor banaŞu anda Fsh niz kaç ve yumurta kaç tane görüşüyor acaba sizde ? Bazı aylar görülmediği de oluyor mu ? Bana hiç o iğneden bahseden olmadı keşke bende de deneselerdi tam olarak Fsh mı baskılıuor düsürüuor
Gonal f bende ise yaramadi mesela meriofert kullaniyorum ben buyutme olacagi zaman. Opu oldum sali gunu bugun cuma adet olacak hissi ve asiri az lekelenmem var. Bir daha devam edecegim ben. Su mantikla ilerliyorum 5 ayda 3 kez yumurta toplatabildim ve 5 yumurta toplamda toplanabildi hepsinden. Yani normal insanin tek seferdeki yumurta sayisi bende az yorulmak benle alakali olur 5te 0 cektim ama 3 operasyon. Ben opu sayisi arttikca raslantisal dogruyu bulacagimiza inaniyorum doktorum da dirayetiniz oldukca deneyen kazanir vazgecem kaybeder zor ama imkansiz degil dedi. Bilgilerimi guncellenis olayimDüşük amh ve ileri yaş Şişli memorialde tedavi gören var mı arkadaşlar farklı bir tedavi denendi mi sizde bende iki tedavide de 150 gonalf kullanıldı
Ahhh transfer olacak embiryo bulamiyorum sali gunu olan opudan embiryo elde edemedik lucrin baskilama yumurtalik dinlendirme yapti tabi ama sonuc ayni bu yuzden bisey kaybetmediniz:) doktorunuz uygun gorse yapardi. Dongunun 21.gunu yapilan bir igne lucrin. Ben tekrar deneyecegim durmuyorum bir sure daha devamNe zaman transfer olcaksınız? Benm de fshım yüksek çıkıp iptalmolan tedavilerim oldu, değer aralığında çıkıp boş yumurta çıktığı da oldu gerçi tam bi gösterge mi bilmiyorum ama be hiç lucrin ya da Cyclo gibiilaçlar kullanmadım kullanmalı mıydım acaba? Bana niye vermedi ki doktor
Mfk kullandım ama hiçbir işe yaramıyor aksine yeni kist oluştu ve adet düzensizliğine neden oldu mfk ve türevleri inanın hikaye Akdeniz tarzı beslenme yeterli su tüketimi düzenli uyku yürüyüş bunlar bir tık faydalıDolandırıcı diye okudum burada
Benim bu ay yine aynı şeyler oldu katılıyorum. 1 yumurta gözüküyordu ilaçtan sonra 2 oldu bugün 4 ama toplamaya uygun 1 . Pazartesi 1 alıncak gerek görürse 2 gün sonra tekrar toplama yapılacak yine boş veya kalitesiz çıkmazsaMfk kullandım ama hiçbir işe yaramıyor aksine yeni kist oluştu ve adet düzensizliğine neden oldu mfk ve türevleri inanın hikaye Akdeniz tarzı beslenme yeterli su tüketimi düzenli uyku yürüyüş bunlar bir tık faydalı
Ya mumkun degil zaten yani dogalina biraktik kendiliginden oldu oykulerine varim evet ama degerler artti vs biraz utopik. Bir yumurtan varsa o kaliteli olur ama takviye kullandin diye 15 e cikmaz isin icine girince insan anliyor da ne demek istedigini cozmeye calistim
42 yaşındayım ve yurt dışında yaşıyorum. Uzun zamandır yumurtlama ile ilgili sıkıntılarım vardı. Türkiye’de bazı doktorlar doğal yolla (donor olmadan) hamile kalmanın çok zor olduğunu söylemişti, bu da beni açıkçası çok üzmüştü.Ya mumkun degil zaten yani dogalina biraktik kendiliginden oldu oykulerine varim evet ama degerler artti vs biraz utopik. Bir yumurtan varsa o kaliteli olur ama takviye kullandin diye 15 e cikmaz isin icine girince insan anliyor da ne demek istedigini cozmeye calistim
Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayin.calistogim hastanede kadın doktora gittim onun hocasida aksi suratsız idi.erkek olan hoca neyse de o kadın bana 70 yaşındaki kadın neyse sende öylesin hiç deneyip 60 70 bin zarar etme varmış işte bir çocuğun dedi.gereksiz Allah sorsun o kadından çoğu kişiye öyle diyor.bir sene sonra başka doktora gittim 4 yumurta toplandı 3 embriyo iki transfer edildi sonuç bekliyorumMerhaba bende 82 doğumluyum ve denemeye devam ediyorum dr gittiğimde 1 folikul vardi aşılama yaptılar boş geçmeyelim diye
Daha sonra dr gittim hic yoktu. 1 sonraki ay 2 tane vardı hocam erken catliyorlar dedim ama seni dinlemeyen dr olunca ve hep doğal döngü doğal döngü diye sana bir ilaç bile vermezse 15 mm olan 2 yumurtam çatladı
Bir sonraki ay 1 yumurta ve çatladı
Baska dr gittim kist olmuş yasmin verdi ve redostim bir tane daha ilaç plyh gibi bir şeydi adi 3 yumurta oluştu ilaçlara başladım opu gunu 2 yumurta çıktı 1 i oluymus digeride olgunlaşmamış ama 1 gun sonra olgunlaştı ama gelişimi durdu
Şimdi yine başladım dr yine belli belirsiz bir yumurta var takip ediyoruz süreç beni cok yordu affedersiniz ota boka ağlıyorum
Ne yapacağımı şaşırdım bir önceki dr um Kıbrısa git yumurta donasyonu ile cocuk sahibi olursun dedi ama ben devam ediyorum rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kolaylıkla saglikli uzun ömürlü nasip etsin
Merhaba ozelden de bunu yanitladim siz miydiniz bilmiyorum suan ama bana doktorum yardim etti eczanelerde bulmak istanbulda cok cok zor ben kendim gezmedik ilce birakmadim tup bebek merkezlerinin civar eczanlerine ozellikle gittim siparisle zor gelen ilac dediler sonra doktorumun araciligi ile buldum son anda son dakika ileydi o yuzden eczane bilgisi bende yok malesef doktorunuz yardimci olabilir belki onlardan destek istemek lazimMerhaba arkadaşlar, tedavilerinizde bol şans diliyorum Allah yardımcınız olsunyaşadığım bölgede Lucrin depot bulamıyorum acaba yakınlarda tedarik edebildiğiniz bir eczane varsa paylaşırsanız çok duacınız olacağım
Yaş çok önemli bir faktör, 2-3 ay deneyin en fazla. olmazsa direkt tüp bebek doktoruna gidin. kaybedilen zamanın telafisi olmuyor ne yazık kiArkadaşlar merhaba ben 40 yaşındayım amh 0,65 bana tüp bebek diyorlar doğal yolla olma durumu yok mu sizce benim gibi bu durumda olan varmı yardımcı olun lütfen
Kesinlikle direkt tüp bebek. Benim amh ilk öğrendiğimde 36_37 yaş 0.39 du şu an 40-41 içindeyim 0.05Arkadaşlar merhaba ben 40 yaşındayım amh 0,65 bana tüp bebek diyorlar doğal yolla olma durumu yok mu sizce benim gibi bu durumda olan varmı yardımcı olun lütfen
Benim kafam karıştı bu doktorun verdiği sadece takviye mi? Burda dolandırıcı ya da şikayet var sitesinde yazılanlar. Bugün canlı yayın açtı 2.kez izledim bana güvenilir geldi. Sonuçta bi defa diyelim ki 50 bin liraya takviye alsak fayda etmese ne kaybederim diye düşündüm mantıklı geldi tabii yan etkisi yoksaTesekurler, mfk sayedinde 15 tane cikti tavsiye ederim. Umarim sizde biran evvel bebeginizi kucaginiza alirdiniz.
Merhaba, 41 yaşındayım. Yaklaşık 1 yıl doğal yolla denedik ama olmadı. Doktor 3 ay takviye ilaç verdi yine olmadı. Sonra 2 kez yumurta toplama işlemi yapıldı. İlk yumurta toplama da sadece 1 tane kaliteli embriyo oluştu, ikinci de 5 tane kaliteli embriyo oluştu. 28 nisan da 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 8 mayıs ta test yaptırcam. Doktorun ilk muayeneden beri söylediği şey kadının yaşıArkadaşlar merhaba ben 40 yaşındayım amh 0,65 bana tüp bebek diyorlar doğal yolla olma durumu yok mu sizce benim gibi bu durumda olan varmı yardımcı olun lütfen
Sizin adiniza cok sevindim konuyu actigimdaki yazdigim gibi bu yasta guzel haberlere cok mutlu oluyorum buldugunuz sayilar cok guzel tamamina erdirsin Allahim. 41,5 yasindayim pespese opu oldum aralikta ocakta subat ve martta yumurta sakinlestirme nisanda tekrar opu iki gun once tekrar opu aralik ocak nisan ve mayis total pespese 4 opuMerhaba, 41 yaşındayım. Yaklaşık 1 yıl doğal yolla denedik ama olmadı. Doktor 3 ay takviye ilaç verdi yine olmadı. Sonra 2 kez yumurta toplama işlemi yapıldı. İlk yumurta toplama da sadece 1 tane kaliteli embriyo oluştu, ikinci de 5 tane kaliteli embriyo oluştu. 28 nisan da 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 8 mayıs ta test yaptırcam. Doktorun ilk muayeneden beri söylediği şey kadının yaşıbenm amh0.64. Eğer düşünüyorsanız bian evvel doktora gidin derim
Sizin adiniza cok sevindim konuyu actigimdaki yazdigim gibi bu yasta guzel haberlere cok mutlu oluyorum buldugunuz sayilar cok guzel tamamina erdirsin Allahim. 41,5 yasindayim pespese opu oldum aralikta ocakta subat ve martta yumurta sakinlestirme nisanda tekrar opu iki gun once tekrar opu aralik ocak nisan ve mayis total pespese 4 opu
Yumurtalarim kalitesiz dollenme olmadi birinde digerlerinde dollendi gelisimleri durdu erkek faktoru yok sorunsuz, ben durmadan devam etme kafasindaydim ama dunku opudan sonra tansiyonum cok dustu sanirim moralle birlesti surec yordu derken bugun doktorum aradi erken surecte kayiplar yasiyoruz dedi ben haziran temmuz dinlenme isteyecektim onu one cekelim istersen toparlanma maddi ve vucut bakimindan olsun dedik, adet olunca doktora gidicem ve dogal yolla denicez bikac ay bekleme vermek zorundayim yoruldum. Okuyan bnzer yas ve surecte olan herkesi okumak Benim ilk transferim 28 nisan da yapıldı. 8 mayıs ta da test olacak. Hem maddi hem de manevi gerçekten de çok zor süreç.
Sizin adiniza cok sevindim konuyu actigimdaki yazdigim gibi bu yasta guzel haberlere cok mutlu oluyorum buldugunuz sayilar cok guzel tamamina erdirsin Allahim. 41,5 yasindayim pespese opu oldum aralikta ocakta subat ve martta yumurta sakinlestirme nisanda tekrar opu iki gun once tekrar opu aralik ocak nisan ve mayis total pespese 4 opu
Yumurtalarim kalitesiz dollenme olmadi birinde digerlerinde dollendi gelisimleri durdu erkek faktoru yok sorunsuz, ben durmadan devam etme kafasindaydim ama dunku opudan sonra tansiyonum cok dustu sanirim moralle birlesti surec yordu derken bugun doktorum aradi erken surecte kayiplar yasiyoruz dedi ben haziran temmuz dinlenme isteyecektim onu one cekelim istersen toparlanma maddi ve vucut bakimindan olsun dedik, adet olunca doktora gidicem ve dogal yolla denicez bikac ay bekleme vermek zorundayim yoruldum. Okuyan bnzer yas ve surecte olan herkesi okumak isterim. Sevgiler