41-42 YAŞ FSH YÜKSEK YUMURTASI AZ PGT YAPTİRACAK TUP BEBEK YAPTİRAN HANİMLARDAN TECRUBE YORUMU DESTEK BEKLİYORUM

Merhaba yeniden durumumu bir guncellemek istiyorum. Aralik Ocak yumurta toplama Subat yumurta baskilama dinlendirme Mart yumurta sekil bozulmasi dinlenme Nisan yumurta toplama Mayis yumurta toplama derken tum bu surecler yumurta kalitesine bagli basarisiz oldu 1.gun dollenmeyen 2.gunu gormeyen yumurtalarim oldu her toplamada da 1-2 yumurtam toplandi. Suanda bu ay dogal yola biraktik,tahminen haziran da dogal yola birakacagim. Bir genetik test icin artik uygun oldugumuz soylendi testin ismi wes. Pahali bir test ben hastanede yaptirdim. Cozum olunan seyler degil yol gosterici seyler cikarmis daha once yaptiran var mi? Bir de karyotip test esle beraber kan verilen. Onu henuz yaptirmadim. Ve en onemlisi 2025 dogal gebeliklerim ve tup bebek denemelerim hepsi olumsuz olunca uzulmeden yoluma devam ettim aglamam bile cok az cok kisa surmustur. Sonuc; suan panik kaygi anksiyete bir haftadir korkunc geciriyorum yarin psikiatr a gidecegim. Bu surecte bunlari da yasayanlar var mi? Hayatimin en gucsuz gunleri gb hissediyorum

Bu konu hakkinda dertlesebilecegimiz arkadasim var mi?

bu arada ben de Şişli memorildeyim ama dediğim gibi yumırta gördükleri halde fsh yüksek diye başlamadılar şimdi onu da görmüyorlar artık ben de umudumu kaybettim gibi
Merhaba bende de aynı durum var bende yüksek Fsh ile denedim yumurtalar büyümedi ne yazık ki bende umudunu yitirmek üzereyim şu an cyclo prognova ile adet oluyorum en son yumurta yok dediler gönderdiler varkende büyümedi fakat bazı doktorlar Fsh önemli değil diyor mesela Tolga aralık var o önemsemiyor Fsh yi. Benzer bi kaç doktor daha var şu an güncel durumunuz nedir ? Amh kaç

Merhaba nerde tedavi oldunuz acaba ve Amh niz kaç ? Ben 34 yaşındayım amh 003-001 çıktı iki ayrı testte 1 ay ara ile bi daha da baktırmadım toplamda 3,5 sene oldu gebe kalamadım 2 kere tüp bebek denedim ikisinde de tedavi iptal yumurtalar büyümedi şu an hala doğal denesem de olmuuor Fsh de yüksek

Merhabalar bende 41 yaşındayım, bir çocuğum var, uzun süre dusunmedik, 2023 ten itibaren düşündük, 2024 2 aylık gebelik kürtajla alındı, AMH im çok düşük,tüpbebek önerildi, acibademde 3 toplama yapildi toplamda 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi, Şubat 2026 da sonuç negatif, Mayıs'ta bahceciye gittik tek yumurta toplandı gelişmiyor denildi dollnemeden durdu, artık maddi ve manevi yiprandik, çok ümitsizliğe düştük, gittikçe kötüleşti durum napacgimizi bilmiyoruz

Merhaba Amh değeriniz kaç acaba ? Bende 34 yaşındayım bir çocuğum var 11 yasında bizde uzun yıllar düşünmedik 3,5 senedir de istiyoruz olmuyor tüp bebekte denedik 2 defa olmadı bizimde maddi manevi çok yorulduk bende de yumurtalar büyümedi bile toplamaya dahi gidemedim prp de yapıldı nokta kadar ise yaramadı şaştım kaldım ne yapacam bilmiyorum 30 yaşımın sonlarından beri istiyorum 34 oldum hala tık yok

Sizin Amh kaç Fsh kaç acaba

0,07 maalesef

Sizin amh kaç, banada prp yapıldı hiç etkisi olmadı maalesef,

Benimde 003 makesef. Fsh de yüksek ilaçla adet oluyorum en son yumurtada görülmedi sizin durum nedir ? Fsh kaç yumurta gözüküyor mu yasınız kaç ? Ben 34 yaşındayım 3,5 senedir gebe kalamadım hiç

Adetim düzensiz maalesef bazı ay tek yumurta oluyor, bazı ay olmuyor, iki aydır adette olmadım, fshimda yüksek maalesef

Memorial bahcelievlerde tedavi goruyorum ben istanbul. Fsh im baskilanabiliyor ilac ile onda sorun yok ama yumurta kalitesi bende de sorun besinci gune ulasmadi embiryolarim araliktan mayisa kadar ara vermeden denedim haziran ve suan temmuz adetini goruyorum tekrar doktora gidecegim bir ay daha ara vermek istiyorum doktorum ne derse artik uzuluyorum cok kendime

`