- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
Bence bu kadar icerlenmeyin Allah evladiniza omur versin. Bir cocugumuz olsun diye cirpiniyoruz. Sizi de anliyorum siz dogurmak istersen esiniz istemedigi icin tekrar yasayamamissiniz ve simdi o istiyor siz eksik kalmis hissi yasiyorsunuz. Bence esinizi affedin evladiniza sarilin siz inanin bizden bu anlamda guzel yerdesiniz. Ve Allahin rahmeti bitmez azalmaz. Hala sansiniz var belki mujde verirsiniz guzel dusunun:)
Merhaba benimde Fsh yüksek malesef ki yumurtalar Fsh yüksekken gelişim göstermiyor tepki vermiyor benim yaşım 34 tedavi sırasında 32 ydim gelişme olmadı Fsh yüzünden doktor düşürmeyi beklemedi sonuç öyle oldu. Muhakkak bekleyin bende cyclo ile biraz baskılıuorumFsh nız 33 iken tedaviye başladılar mı , 20 nin altında hiç bir tüp bebek merkezi başlamıyor ben de aylardır bekliyorum 20 nin altına düşmesini düşmüyor . Biraz açıklarmısınız @inancsade
Lucrin igne bende baskilamada ise yaradi. Bu igne icin doktorum eski bir yontem diyor dongunun bir gununde 10. İdi sanirim oluyorsun birdahaki ay esit buyume sagliyor aubatta igne oldum martta bos gectik oval sekil tek yukurta yani baskilama cok kuvvetli geldi ve bu ay daha guzel esit buyume goruldu. Dogru fsh onemli baskilayinca guzellesiyor benim en yuksek doneminde iste blast asamasina ulasamadi embiryomMerhaba benimde Fsh yüksek malesef ki yumurtalar Fsh yüksekken gelişim göstermiyor tepki vermiyor benim yaşım 34 tedavi sırasında 32 ydim gelişme olmadı Fsh yüzünden doktor düşürmeyi beklemedi sonuç öyle oldu. Muhakkak bekleyin bende cyclo ile biraz baskılıuorum
Tesekurler, mfk sayedinde 15 tane cikti tavsiye ederim. Umarim sizde biran evvel bebeginizi kucaginiza alirdiniz.Ay maşallah size yanlız 41 yaşında 15 yumurtanız mı çıkıyor bende her ay 1 taneçıldırıyorum bari 2 olsa diye 2. Gözükse de aynı senkron büyümüyo işimize yaramıyor falan. Ben dah önce de duymuştum bi deniyn umarım işe yarar 1 tanesi daha yumurta istiyorum sadece çok bişi değil sanki dimi
Amh ınız kaç peki bende yarar mı diye ortalama bir fikrim olabilir bu bilgiyleTesekurler, mfk sayedinde 15 tane cikti tavsiye ederim. Umarim sizde biran evvel bebeginizi kucaginiza alirdiniz.
Amh ınız kaç peki bende yarar mı diye ortalama bir fikrim olabilir bu bilgiyle
benim mfk kullanmadan once AMH 0.87 kullandiktan sonraki amh 1.14 olduAmh ınız kaç peki bende yarar mı diye ortalama bir fikrim olabilir bu bilgiyle
Ya mumkun degil zaten yani dogalina biraktik kendiliginden oldu oykulerine varim evet ama degerler artti vs biraz utopik. Bir yumurtan varsa o kaliteli olur ama takviye kullandin diye 15 e cikmaz isin icine girince insan anliyor da ne demek istedigini cozmeye calistimDolandırıcı diye okudum burada
Kist konusunda doktorunuzu dinleyin bir onceki ayda kalma kistik yapi dedi bana bikac kez ve yasmin ile veya kendiliginden adet ile gitmesini bekledik ve gitti. Doktor bilir onu takilmayin. Ben de adet gecikmesi bu ay adet gecikir dedigi zamanlarda bile olmadi mesela bu ay gecikirsin dedi oldum. Kendiliginden 13mm gelen bir yumurtam vardi dongunun 8.gunu alelade bir gunde gel demisti yani baskilama sonrasi 15.gune denk geliyordu bu ve yumurtamin yapisi hormon degerleri cok guzeldi dun opu oldum. Yumurtam alindi olgun cikti fakat bugun hastane aradi dollenme gerceklesmedi yarini beklicez dedi tahminen yarin iptal olacak dollenme gerceklesmedi ilk kez aldigim bir yanit hep blast asamasina gelmiyordu. Kasimdan nisana kadar 3 yumurta toplama gorebildim onda da toplam 6 yumurta her biri yolda birakti derken 2 tanesi blast asamasina ulasmadi biri de bu ay yani dollenmemis oldu. Ben sureklilikle dogru ayi dogru yumurtayi bulacagima inandim ve suan aklim durmus durumda.Merhaba herkese bende 84 doğumluyum.İşk tedaviye kasım 2025 te başladım.4 yumurta toplandı 3 ü döllendi 3 ü de 5. Günde blast oldu ama pgt den sağlıksız geldi.Sonra ocakta 2. Tedaviye başladım 3 yumurta toplandı 2 si döllendi ve balast olması için 6. Güne kadar bekletildi ama gelişimleri durdu.Amh 0,44 fsh 8,43 dü.ikinci tedaviden sonraki 3. Adet dönemindeyim ama bu adetim gecikti ve kanamam az oluyor.Bu tedavilerden önce gayet düzgün bir döngüm vardı.Sizde de böyle düzensizlikler oldu mu tedavi sonrası.Ayrıca 2. Tedavide muayenede çatlamış yumurta kalıntısı(korpus luteum kisti) var demişti doktor ama östrojen normal çıktığı için başlamıştık tedaviye. Acaba bu kist mi düzensizlik yaptı böyle durumlar yaşayan var mı
Sizin amh ve fsh kaç acaba.Ben bugün yaşadığım şehirdeki tüp bebek merkezine gittim doktor sağda bir tane solda küçük Foliküller var dedi.Ama ben İstanbul Şişli Memorialde yine devam etmek istediğim için bir sonraki adeti beklemek istiyorum.Birde kafama havuz meselesi takıldı si havuz yapıyorsunuz sanırım nasıl oluyor havuz yapınca pgt nasıl işletiliyor acaba bilginiz var mı birde siz eğer 5. Güne gelebilirse embriyolarınız pgt düşünüyor musunuzKist konusunda doktorunuzu dinleyin bir onceki ayda kalma kistik yapi dedi bana bikac kez ve yasmin ile veya kendiliginden adet ile gitmesini bekledik ve gitti. Doktor bilir onu takilmayin. Ben de adet gecikmesi bu ay adet gecikir dedigi zamanlarda bile olmadi mesela bu ay gecikirsin dedi oldum. Kendiliginden 13mm gelen bir yumurtam vardi dongunun 8.gunu alelade bir gunde gel demisti yani baskilama sonrasi 15.gune denk geliyordu bu ve yumurtamin yapisi hormon degerleri cok guzeldi dun opu oldum. Yumurtam alindi olgun cikti fakat bugun hastane aradi dollenme gerceklesmedi yarini beklicez dedi tahminen yarin iptal olacak dollenme gerceklesmedi ilk kez aldigim bir yanit hep blast asamasina gelmiyordu. Kasimdan nisana kadar 3 yumurta toplama gorebildim onda da toplam 6 yumurta her biri yolda birakti derken 2 tanesi blast asamasina ulasmadi biri de bu ay yani dollenmemis oldu. Ben sureklilikle dogru ayi dogru yumurtayi bulacagima inandim ve suan aklim durmus durumda.
Merhaba ben pgt yaptiracagim cunku dusuk durumu cok daha zor 2025 te iki kez dusuk yaptim o daha zor gunler yasatiyor sebebim bu. Saglikli ise tutunur dusuncesi bana uymuyor yani, pgt dusuklerim kaynakli yasim kaynakli doktorumun yonelttigi durum ben bahcelievler memorialda tedavi goruyorum. Havuz da doktorum soyle bir oneri de bulunuyor: zaten 1 ya da 2 yumurta cikariyorsun ve belki bu aykinden pgt olumlu gelecek devamlari belki bosa gidecek adim adim calismak da fayda var. Ben de bunu mantikli buluyorum ornek : 10 yumurta havuzunda var ama belki 3. Toplamadakinde olumlu sonuc var kalani icin bosuna yoruldun belki? Mantik bu. Fsh im 33 iken 0.33 ve 5.6 lara geldiginde opu oldum ama mesela sali gunu oldugum opu dan bir yumurtam cikti ve dollenmedi tahminen bugun iptal diye arayacaklar henuz aranmadim ve yumurta kalitesi sorunu yine bu ilk kez oluyor. Benim diger 2 opu islemindeki sonucum 5.gun gelisimleri durdu embiryolarimin yine raslantisal yumurta kalitesi ile ilgiliydi. Ben kendi tablomda 3 kez yumurta toplattim 5 yumurta cikti toplaminda ve 2si 5.gune ulasti ve gelisimi durdu 1 tanesi bu yeni olan dollenmedi kalan 2 tanesi ise olgun cikmadi yani pgt ye bu sebeplerle kendimi yakin buluyorum. Mesela fsh im 17 iken opu oldum 5.gun gelisim durdu ama fsh im 5.6 iken dollenme olmadi ilk gunu gecemedi. İgnelerde de fsh hormonu var o da arttiriyor. Yas zaten surekli ve ana sorun. Ki guzel hikayeler de var benim durumum bu sekilde.Sizin amh ve fsh kaç acaba.Ben bugün yaşadığım şehirdeki tüp bebek merkezine gittim doktor sağda bir tane solda küçük Foliküller var dedi.Ama ben İstanbul Şişli Memorialde yine devam etmek istediğim için bir sonraki adeti beklemek istiyorum.Birde kafama havuz meselesi takıldı si havuz yapıyorsunuz sanırım nasıl oluyor havuz yapınca pgt nasıl işletiliyor acaba bilginiz var mı birde siz eğer 5. Güne gelebilirse embriyolarınız pgt düşünüyor musunuz
Ilk baslarda bende sizin gibi dusunuyordum. Caresizce arastirma yapiyordum. Ilk basta esimide inandiramamistim ama yinede benim icin aldi biraz sor olsada biz yurtdisinda yasiyoruz buraya kargo gelmiyor ankarada yasayan kuzenimden rica ettim doktorun klinigine gitti bizzat birebir gordu Benimde cok umudum yoktu kullandiktan sonra amh degerimi gorunce şok olmustum. Benim normal yolla olmuyordu tuplerimde skinti vardi. Ben burada deneyimimi paylasiyorum ve bir nebzede olsa benim gibi care arayanlara belki bir faydam dokur diye. Tabiki sorgulamakta herkes ozgur.umarim isteyen herkes bebegine kavusurYa mumkun degil zaten yani dogalina biraktik kendiliginden oldu oykulerine varim evet ama degerler artti vs biraz utopik. Bir yumurtan varsa o kaliteli olur ama takviye kullandin diye 15 e cikmaz isin icine girince insan anliyor da ne demek istedigini cozmeye calistim
Şu anda Fsh niz kaç ve yumurta kaç tane görüşüyor acaba sizde ? Bazı aylar görülmediği de oluyor mu ? Bana hiç o iğneden bahseden olmadı keşke bende de deneselerdi tam olarak Fsh mı baskılıuor düsürüuorLucrin igne bende baskilamada ise yaradi. Bu igne icin doktorum eski bir yontem diyor dongunun bir gununde 10. İdi sanirim oluyorsun birdahaki ay esit buyume sagliyor aubatta igne oldum martta bos gectik oval sekil tek yukurta yani baskilama cok kuvvetli geldi ve bu ay daha guzel esit buyume goruldu. Dogru fsh onemli baskilayinca guzellesiyor benim en yuksek doneminde iste blast asamasina ulasamadi embiryom