- Konu Sahibi rumeysamustafa
-
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşlalah.Ben okudum bir tane.
yüreğine ve ağzına sağlık allah razı olsun
Allah senden razı olsun böyle güzel birşeye vesile olduğun içinAllah bebeğini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
amin ,,ağzına sağlık canım.1 hamile bir dua.toplam 41 hamileden 41 dua toplamış olcaz.kuzum okudum bnde 1 tane..ama anlamadıgım 41 tanemi okuyacak her hamile yoksa 1 tanemi? allah kabul eylesin cnm orkime ve uğrasan tüm kardeşlerimize en kısa zamanda gelsin bebişleri inşallah...amiin..
ben okudum. allah kabul etsin.
bi arkadaşımız tüpbebek yaptırmaya karar verdi.onun sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmesi niyetiyle 41 hamile arkadaşımızdan 41 ayetül kürsi duası okumaya niyetlendik hamile arkadaşlar dualarını eksik etmez ise cok seviniriz.
allah razı olsun canım yüreğine ve ağzına sağlıkbende okudum. allah kabul etsın
inşallah sende tez zamanda hamile kalır ve bebeğini sağlıklı gine kucağına alabilirsin.canım ben hamile değilim ama takıldığım topicde hamile birkaç arkadaş var söylerim hemen okurlar canım sana yazralr şimdi kimse yoktur yarın mutlaka sana yazarlar.hamile olmayanlar okursa ben okuyayım.aslında bekliyorum adetim bugün 4 gün geçikti kızmat rabbim bana da kısmet etsin inşallahhhhhh
allah razı olsun yüreğinize ve ağzınıza sağlıkbende okudum bir tane
inşallah canım inşallahrumişşşş Allah dualarınızı kabul etsin ve hepinizin bebişlerini size bağışlasın....söz ben hamile kalınca seve seve okurum
allah razı olsun yüreğinize ve ağzına sağlıkmeraba canım hayırlı sonuçlar alır inşallah ezbere bilmiyorum ama şimdi internetten okurum allah kabul eder inşallah
amin canım inşallahrümüş orkidem için bende okudum mevlam dualarımızı kabul eder inşallah...
inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul ederiyi akşamlar canım bende okudum Allah kabul etsin inşallah arkadaşında biran önce kavuşur bebeğine
inşallah ağzına yüreğine sağlık.orkidemm için bende okudum canım
Allah'ım tedavisi boyunca yardımcısı olsun ve ilk denemede bebişi gelsin ona inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?