- Konu Sahibi rumeysamustafa
-
rümüşüm ben de okudum Allah kabul etsin dualarımızı orkideme hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..
bende okudum allah kabul eder inşallah
okudum bnde. Allah kabul etsin ins
bi tanede bende allah kabul eylesin
bi arkadaşımız tüpbebek yaptırmaya karar verdi.onun sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmesi niyetiyle 41 hamile arkadaşımızdan 41 ayetül kürsi duası okumaya niyetlendik hamile arkadaşlar dualarını eksik etmez ise cok seviniriz.
Tülay kardeşim merhaba .Ben senin için seve seve okurum ne kadar istiyorsan .kaç tane eksiğin var? ayetel kürsimi okuyorsun ?bana söyle kaç tane gerekiyorsa okuyayım sana.
Rabbim inşallah bebeğinle kavuşturur seni...bende çok çok yeni hamileyim rabbime dua ediyorum isteyen tüm kardeşlerime nasip et diye.
hımm sanırım 41 hamile bayandan isteniyor .bende kaç tane okursan anladım.ozaman tülaycım ben sana 1 tane okurum .Başka evlat hasreti çeken ne kadar arkadaşım varsa söyleyin okurum .Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine rabbim bebek isteyen tüm kardeşlerimin kucaklarını doldursun inşallahh..
slm tülaycım sana okudum duanı rabbim kabul etsin inşallah.Rabbim sana ve tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşalahh. AMİN
arkadaşlar allahıma binlerce kez şükürler olsun bende hamileyim ve duanın gücüne çok fazla ianann biriyim eğer isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa bende okuyabilirim hepiniz için özwlden mesaj atmanızı istiyorum çünkü siteye çok fazla giremiyorum girdiğimdede konular ilerlemiş oluyor özelden atarsanız atlamam muhakkak okurum rabbim kimsenin elini boş bırakmasın isteyen herkese tez azamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin benim gibi hamile olanlarada klay bir hamilelik ve klay doğumlar evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inş
Bende 8 yıldır evlat hasreti çeken biriyim.
Ve bende bu duaya niyetlendim.
Rica etsem benim içinde okurmusunuz.
Çookk eksiğim var.
Alllah Razı Olsun tekrar.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?