41 hamile bayandan 41 ayetel kürsi

bu arada k.bakmayın hamile değilim şimdi fark ettim yazıyı ama allah kabul eder inşallah :)

kızlar benim için dua okuyan herkesten Allah razı olsun. Allah yavrucaklarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar ben biraz geç görmüş bulundum. Bende okudum, Rabbim kabul edip ihtiyacı olan herkese dualarımız vesilesiyle yardım eder inşallah... İhtiyacı olan arkadaşın Allah yardımcısı olsun, dilerim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alsın bebeğini...

Bende 8 yıldır evlat hasreti çeken biriyim.
Ve bende bu duaya niyetlendim.
Rica etsem benim içinde okurmusunuz.
Çookk eksiğim var.
Alllah Razı Olsun tekrar.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Tülay kardeşim merhaba .Ben senin için seve seve okurum ne kadar istiyorsan .kaç tane eksiğin var? ayetel kürsimi okuyorsun ?bana söyle kaç tane gerekiyorsa okuyayım sana.
Rabbim inşallah bebeğinle kavuşturur seni...bende çok çok yeni hamileyim rabbime dua ediyorum isteyen tüm kardeşlerime nasip et diye.

hımm sanırım 41 hamile bayandan isteniyor .bende kaç tane okursan anladım.ozaman tülaycım ben sana 1 tane okurum .Başka evlat hasreti çeken ne kadar arkadaşım varsa söyleyin okurum .Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine rabbim bebek isteyen tüm kardeşlerimin kucaklarını doldursun inşallahh..

Çok sağol canım allah razı olsun.
bebeğini sağ salim kucağına almak ve o cennet kokulunu bir ömür boyu koklamak nasip etsin inşallah.
Rabbim sana hamilelik boyunca yardımcı olup kolay doğumlar nasip eder inşallah.
Her hamile bayandan 1 tane olacak şekilde toparlamaya çalışıyorum.

Allah razı olsun cnm iyi dileklerin için bu güzel duan bile yeter bana inanki .Sağolasın...
cnm şuan işyerindeyim akşam eve gittiğimde abdestimi alır okurum inşallah.

slm tülaycım sana okudum duanı rabbim kabul etsin inşallah.Rabbim sana ve tüm isteyen kardeşlerime hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşalahh. AMİN

arkadaşlar allahıma binlerce kez şükürler olsun bende hamileyim ve duanın gücüne çok fazla ianann biriyim eğer isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa bende okuyabilirim hepiniz için özwlden mesaj atmanızı istiyorum çünkü siteye çok fazla giremiyorum girdiğimdede konular ilerlemiş oluyor özelden atarsanız atlamam muhakkak okurum rabbim kimsenin elini boş bırakmasın isteyen herkese tez azamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin benim gibi hamile olanlarada klay bir hamilelik ve klay doğumlar evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inş

Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah.
Benim için de 1 tane ayetel kursi okuyabilirmisiniz
Allah razı Olsun.Kolay ağrısız acısız doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…