belki içinizi bir nebze rahatlatabilirim umuduyla mesaj yazmaya karar vermiştim fakat mesaj kutunuzu kapattınız heralde yazamadım. Bdv köşesine o kadar cok yazılıyor ki hamileyim eşimden ayrıldım yada ayrılmak uzereyım, veya yardım eden kımse yok bunaldım vs gibi gunde bin tane yazıyorlar böyle , sen şükret abla eşin yanında ailen arkanda, şayet tecrubelı bır annesın sen kımseye ıhtıyacın yok, deneyip yıllarca cocuk sahıbı olamayanlar var doktorlara ellerınde avuclarında ne varsa dökenler bunun ıcın kredı bile cekenler var.. o kadar zorluga sonucunun bellı bıle olmadıgı bır umut ıcın katlanan ınsanlar dolu, garip garip kürler yapanlar, ameliyat olup sonuc alamayanlar.. ne şanslısın ki süpriz bir bebegin olmuş bunun ıcın guclu dur işte. inan uzerınde koskocaman yaşın dahi yazsa dimdik dur bebeginin arkasında agzı olan konusuyor ıste poset degılkı buzesın. Son ayını kendıne zehır etme kimseye de kulak verme.

Bebeğini saglıcakla kucagına al ınsallah guzel haberlerını ıletırsen cok sevinirim. Her yaşın bir güzelliği var tadını çıkar hayatının