- 9 Kasım 2018
- 167
- 217
- 53
- Konu Sahibi Kurdelecik
-
Hamilelik olsa bile iliskiden 6 gun sonra testte cikar mi ki?Çok değerli hanım arkadaşlar ben regl oldum ama bi gariplik var normalde 28 günde bir adet görürüm ve 7 gun sürer ama bu sefer 3 gun sürmedi bile dün kahverengi ye dönüştü bu arada iliskiden 6 gun sonra kan testi yaptırdık 2 .0 çıkmıştı. Sol kasik ağrısından dolayı simdik beynim sulandı ne oluyor bana
Gebelik belirtileri bu kadar erken olusmaz bence.Okadar bilgim yok ama şunu iyi biliyorum bana bi haller oldu 2 haftadır çok idrara çıktım mide yanmasi baş dönmesi hepsi lakin 2. Gebeligimide ben adetten 15 gun sonra öğrenmiştim testte hep negatif cikmisti
Aynen psikolojik de olabilir bakalım zaman ne gösterecekGebelik belirtileri bu kadar erken olusmaz bence.
Belkinstresten falan psikolojiktir belirtileriniz.
Kızlar geçen hafta dr gitmiştim 3.5 cm miyom var demişti bugün bi tanıdık var genel cerrah ona ultrason sonucumu attım aradı miyom 4 cm ve alınması gerek rahim üstünde dedi .hamile kalamazsın dedi morel sıfır şuan isterindeyim ağlamak istiyor ama agliyamiyorum
Allah analı babalı büyütsün ne kadarlık bebişiniz şimdi?Ben tesadüf bu sayfamı okuyup merak edenler için yazıyorum normal yolla hamile kaldım çok şükür isteyen herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?