41 yaşına girdim bebek istiyoruz olurmu ki?

Kurdelecik

Yâr ve yardımcım Allah
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
167
217
53
Selam arkadaşlar kk ya yeni üye oldum sıkıntımı söyle anlatayim20 ve 15 yaşlarında 2 cocuk annesiyim ilk evliliğinden ayrılalı 4sene oldu yaklaşık 2 hafta önce daha önce hiç evlenmemiş olan 2. eşimle evlendik inancı okadar çok varki bebek istiyo hemde çok iki hafta önce yumurtlama günlerinde 4 gun balayındaydık ama dün regl oldum .tabiki ilk ayda hemen bisey olmaz ama ne bilim üzüldük sizin de benim durumuma benzer şeyler yaşayan tanıdıklarınız varmı dertleşmek istiyorum ya olmassa diye korkuyorum .yumurtlama günü süt gibi akinti sol kasik agrisi yaşadım ve duzenli adet görüyorum

Son düzenleme:
Çok değerli hanım arkadaşlar ben regl oldum ama bi gariplik var normalde 28 günde bir adet görürüm ve 7 gun sürer ama bu sefer 3 gun sürmedi bile dün kahverengi ye dönüştü bu arada iliskiden 6 gun sonra kan testi yaptırdık 2 .0 çıkmıştı. Sol kasik ağrısından dolayı simdik beynim sulandı ne oluyor bana

Hamilelik olsa bile iliskiden 6 gun sonra testte cikar mi ki?

Okadar bilgim yok ama şunu iyi biliyorum bana bi haller oldu 2 haftadır çok idrara çıktım mide yanmasi baş dönmesi hepsi lakin 2. Gebeligimide ben adetten 15 gun sonra öğrenmiştim testte hep negatif cikmisti

Okadar bilgim yok ama şunu iyi biliyorum bana bi haller oldu 2 haftadır çok idrara çıktım mide yanmasi baş dönmesi hepsi lakin 2. Gebeligimide ben adetten 15 gun sonra öğrenmiştim testte hep negatif cikmisti
Gebelik belirtileri bu kadar erken olusmaz bence.
Belki stresten falan psikolojiktir belirtileriniz.

Gebe yim yada değilim bilmiyorum ama yaşadığım herşeyi bu sayfa da paylaşmak birilerine umut olmak istiyorum

Bat a 11 gun kaldı dün tüm gün adet olacak gibi sancim vardı bugün bir kere sut beyaz çok az bi akinti oldu dün gece tıka pasa yedim ama yatarken karnım çok guruldadi sabah şiddetli bi karin agrisi yaşadım sabah 6 da 15.20 sn sürdü sonra ishal oldum kendimi 2 gündür gergin hissediyorum geçen hafta çok duygusal dım bakalım takibe devam

İnşallah tez vakitte hamile kalırsınız

Geçen bir bayanla konuştum, 40 yaşında menopoz olmuş 1 seneyi aşkın adet olmamış, onun üzerine hamile kalmış, 4 aylıkken öğrenmiş.

Yani daha önce 2 kez doğum yapmışsınız. Yine hamile kalabilirsiniz

Çevremde var, 40 yaş üstü hamileler, hatta ikiz olanlar.

Aşılama yada tüp bebekte olabilir yaşınız gereği öyle de yapabilirsiniz çok sıkıntı yapmayın
rabbim isterse olur

Kızlar geçen hafta dr gitmiştim 3.5 cm miyom var demişti bugün bi tanıdık var genel cerrah ona ultrason sonucumu attım aradı miyom 4 cm ve alınması gerek rahim üstünde dedi .hamile kalamazsın dedi morel sıfır şuan isterindeyim ağlamak istiyor ama agliyamiyorum

Rabbim bi umut diyorum içime attım goz yaşımı eğer rabbim isterse menepozda bile verir ne olur kızlar dua edin hayırlısı ile olsun bebem i

Benim bir arkadaşım 2 kez tüp bebek denedi ikincisinde oldu, aşılamaların ve ilk tüp bebeğin olmaması hatırladığım kadarıyla miyomlarla ilgiliydi tedavi oldu, hamile kaldı, hamileyken de bir sürü miyomu vardı; hatta bir doktor ona ölü doğum yaparsın bunu biliyorsun değil mi, demiş çok ağlamıştı vs. ama şu an 7 aylık bir kızı var çok sağlıklı bebek de kendisi de. Sakın moralinizi bozmayın, çaresi olmayan bir şey değil sonuçta. İnşallah bebeğinizi kucağınıza alacaksınız bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…