41 yaşına girdim bebek istiyoruz olurmu ki?

Tup bebek yaptirmissiniz sanirim transfer olmadiniz. Peki ne zaman kaldiniz.
Cnm tup bebek tutmadı çünkü 7 cm bi miyom vardı o halde tup bebek yapalım dedi dr tutmadı başka dr gittim veee bu miyom la hamile kalman mümkün değil dedi ameliyat oldum 5 ay korunduk 6. Ay hamile kaldim

Reactions: H M
Cnm tup bebek tutmadı çünkü 7 cm bi miyom vardı o halde tup bebek yapalım dedi dr tutmadı başka dr gittim veee bu miyom la hamile kalman mümkün değil dedi ameliyat oldum 5 ay korunduk 6. Ay hamile kaldim
Maşallah. Psikoloji onemli gercekten. Kucaginiza nasip etsin Rabbim

Deneyin oluyor mu görürsünüz umarım olur

Cesaretiniz hayran kaldım ben korkardım o yaştan sonra çocuk doğurmaya epey listeniz uzun test yaptıracaksınız yaşınızdan dolayı
Zaten 2 sağluklı çocuğunuz varmış olmasa bu çocuk ne olur, nasıl olur

Benim de rahmin arkasında 6.5 cm bir miyom var tüp bebek ilkinde 5 cm le tutmuştu bu denemede tutmadı ben aldırmadan tekrar denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…