12 araliksa muhtemel dogumun 18-19 eylul olurdu tabi 40 hafta hesabiyla bu halde 41. Haftan yeni dolmus12 Aralık evet hatta isteyerek hamile kalmadığım icin hamile kaldıgım günü De hatırlıyorum 20aralık onun üzerinden hesap yapınca 9ay 10gün biraz takvim değişiyor ama bilmiyorum bilmiyorum offfff
hadi hayırlısı canım az kaldı.Ben 38 deyim artık illlallah geldi. Sürekli kendimi dinliyorum ağrım sancım var mı diye. Ve Allah'ın gücüne gitmesin ama cok sıkıldım hamilelikten : ( dilerim ben de bu kadar beklemem : (
Cok sıkıldım abla amahadi hayırlısı canım az kaldı.
9 ay geçiyor da son günler geçmiyor bir türlü ama sabır canım.kollarına alacaksın yakında,sakin ol nefes alamaman sıkıntıdan.Cok sıkıldım abla amabugün de nefes alamamaya başladım artık ama normal dogum icin bekliyorum bi heves
Haklisin abla bi de izne çıktım ya hep kendimi dinliyorum, Allah o gunleri de göstersin insallah. Opuyorum seni cok9 ay geçiyor da son günler geçmiyor bir türlü ama sabır canım.kollarına alacaksın yakında,sakin ol nefes alamaman sıkıntıdan.
Bitmisti 42nin icindeydim. Sanci falan hicbirsey yoktu. En son artik dayanamadim gittim hastaneye, doktor dedi ki 14 substrate gel normal dogum suni Sanci yapalim. Tamam dedim.. ama iki gun sonra artik hamilelikten o kadar yoruldum biktim kiii 12 subatta gittim dedim ki 14 subati bekleyemicem simdi suni sanci alip dogum yapmak istiyorum.. ve dogum yaptim.. normal dogum.. hayirli olsun simdiden bebegin. Allah anneli babali buyutsun..sana da kolay dogum nasip etsin..Kızlar dogum yapamıyorum cok gerginim be bi sancı ne Bişey Salıya kadar beklicez sonra suni sancı felan olacak öyle gerginim kibenim durumuma benzer seyler yaşayan oldu mu
Aynısını bende yaşadım. 40 +1 de doğum yaptım. Gündüz vakti gittik doktor hareketleri azaldı deyince serum verdi daha sonra tekrar nst de sancı çıktı çok ama hissetmedim hic ben. Sonra bekleye bekleye sancı olmayinca suni sancı verdiler onunla beraber bebeğin kalp atışı duruyordu. Onu kestiler sonra benim az az suyum geldi doktor alttan muayene ederken bebeğin kakasini yaptığını gördü. Hemen sezaryene aldılar. Bizimkide ucuz kurtuldu Allaha Şükür erken farkedildi de yeme kısmı olmadı. Sizin bebeginizde ne gibi sıkıntıları oluyor yani yediği için acaba benimkindede varmıdır diye merak ediyorum.Benim bebeğimde çok hareketliydi doktor diyordu bu gidişle bugünde doğmazsin NST de normal çıktı eve gönderdi beni bende 40+1 dim evde normal doğum sancısı geldi tekrar gittik meğer kakasini yapmis yemis saniyelerle savaştık resmen kıl payı kurtuldu kuzum ne işlemlerden geçti ciğerlerine kadar yıkadılar şuan 1 yasında ama hala tedavisi sürüyor NST ultrason hepsi hikaye tam güvenilmiyor bence şimdi git doğur derim
42 haftanın dolmasını bekliyorlar, arkadaşlarım var 42.haftada doğuran. Bekletiyorlar son dakikaya kadar. Ben isyan etmiştim artık. 42 hafta beklemedi yavrum ama doğumda çok zorladılar. Sık sık sık kontrollere gidin.Kızlar dogum yapamıyorum cok gerginim be bi sancı ne Bişey Salıya kadar beklicez sonra suni sancı felan olacak öyle gerginim kibenim durumuma benzer seyler yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?