- 23 Eylül 2014
- 87
- 44
- 103
- 38
Suni sancı ne kadar cektin canım ve bebeğin normalden iri doğdu mu ?Ben... Canim 41. Haftam
Bitmisti 42nin icindeydim. Sanci falan hicbirsey yoktu. En son artik dayanamadim gittim hastaneye, doktor dedi ki 14 substrate gel normal dogum suni Sanci yapalim. Tamam dedim.. ama iki gun sonra artik hamilelikten o kadar yoruldum biktim kiii 12 subatta gittim dedim ki 14 subati bekleyemicem simdi suni sanci alip dogum yapmak istiyorum.. ve dogum yaptim.. normal dogum.. hayirli olsun simdiden bebegin. Allah anneli babali buyutsun..sana da kolay dogum nasip etsin..
Suni sancı ne kadar cektin canım ve bebeğin normalden iri doğdu mu ?
Arkadasım merhaba,Kızlar dogum yapamıyorum cok gerginim be bi sancı ne Bişey Salıya kadar beklicez sonra suni sancı felan olacak öyle gerginim kibenim durumuma benzer seyler yaşayan oldu mu
Arkadasım merhaba,Kızlar dogum yapamıyorum cok gerginim be bi sancı ne Bişey Salıya kadar beklicez sonra suni sancı felan olacak öyle gerginim kibenim durumuma benzer seyler yaşayan oldu mu
Canim suni.sanciyi alir almaz sancim basladi. Sanirim bir ya da birbucuk saat sonra dogumhaneye aldilar. Ben de hamileligimin ilk 4 ayini amerikada gecirdim. Bir sene yasadim orda.Suni sancı ne kadar cektin canım ve bebeğin normalden iri doğdu mu ?
3450 gram dunyaya geldi Kizim.Canim suni.sanciyi alir almaz sancim basladi. Sanirim bir ya da birbucuk saat sonra dogumhaneye aldilar. Ben de hamileligimin ilk 4 ayini amerikada gecirdim. Bir sene yasadim orda.
şok oldum resmen. yani sancı gelmek zorunda değil ki, sezeryanla almaları lazımdı vakti gelince.Kızlar dogum yapamıyorum cok gerginim be bi sancı ne Bişey Salıya kadar beklicez sonra suni sancı felan olacak öyle gerginim kibenim durumuma benzer seyler yaşayan oldu mu
Valla burda böyle malesef her ülkenin kendine has bir yöntemi oldugunu buraya gelip de yasamaya başladığı an anladım. Burda yaşayıp burda doktora gidiyorsan ki dogum icin Türkiye'den De ABD ye cok yogun ilgi var sen de ayak uydurmak durumunda kalıyorsun. Doktorun tecrübesine güvenmek zorundasın. Bu niye beni doguma almıyor yahu dediğim zaman ilk ya da son olmadığımı biliyordum :) ama bebeginiz rahminize düştüğü andan itibaren annesiniz ve kaygılarınız oluyor Türkiye de 42. Haftaya kolay kolay kalmadığını bildigim halde konu actım ve tabi herkes kendi serüveninden cevresininkilerden biseyler yazdı cok tesekkür ederim herkese salıyı beklemek zorundayım bebeğimin hareketlerinde bi sorun olmazsa merak eden olursa da salı yazarım insallah :) cok sagolunbebeğin erken doğmasından kaynaklı sorunlar olduğu gibi, geç doğmasından da kaynaklı sorunlar olabilir. Hem de bir o kadar ciddi.
Durum ne ki şimdi çok merak ettim.
Atatürk gerçekten yıllar önce görmüş ileriyi "beni Türk hekimlerine teslim edin" derken.
Ülkemiz sağlık konusunda şu an pek çok ülkeden daha iyi durumda.
Canım hızlı ilerlemiş senin masallah darısı bana olsun açıklığım en son 2cmdi benim de.Canim suni.sanciyi alir almaz sancim basladi. Sanirim bir ya da birbucuk saat sonra dogumhaneye aldilar. Ben de hamileligimin ilk 4 ayini amerikada gecirdim. Bir sene yasadim orda.
Bana çok ilginç geldi bu durum. Yani tepki verip de seni daha çok tedirgin ettiysem kusura bakma lütfen.Valla burda böyle malesef her ülkenin kendine has bir yöntemi oldugunu buraya gelip de yasamaya başladığı an anladım. Burda yaşayıp burda doktora gidiyorsan ki dogum icin Türkiye'den De ABD ye cok yogun ilgi var sen de ayak uydurmak durumunda kalıyorsun. Doktorun tecrübesine güvenmek zorundasın. Bu niye beni doguma almıyor yahu dediğim zaman ilk ya da son olmadığımı biliyordum :) ama bebeginiz rahminize düştüğü andan itibaren annesiniz ve kaygılarınız oluyor Türkiye de 42. Haftaya kolay kolay kalmadığını bildigim halde konu actım ve tabi herkes kendi serüveninden cevresininkilerden biseyler yazdı cok tesekkür ederim herkese salıyı beklemek zorundayım bebeğimin hareketlerinde bi sorun olmazsa merak eden olursa da salı yazarım insallah :) cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?