43 TL gelen Doğalgaz faturasına 85 TL geldi diyen Kayınvalide!!!

bırak yalan sölesin ne olcak sanki sizde olurmu gördüm ben 43 tl gelmiş dersiniz bide nasıl yaptığını sorarsınız bende istiorum ama donmakta istemiorum ikisi aynı anda olmıca için paşa paşa ödüoruz:)))

aaa evleri alaska gibi demek ki? insan evde olduğunu hissetmez ki orada, parkta bahçede oturuyor gibi sadece ayaz değildir
senden de utandığı için "aa hiç mi yakmadınız?" deme diye sana yalan söylemiştir. gerek var mı? yok tabi.. çok merak ediyorum banyodan falan çıktıktan sonra nasıl duruyorlar o soğukta?

Hahhhaaahhhaaaa :))))))))) aman bacım sende benim gibisin aynı herşeye çok takılıyorsun boşverrrrr:)))))) benim kayınbabamda aynı. Bende daha kolay yolunu buldum o 5 geldi dese ben 7 değil miydi diyorum geçinip gidiyoruz :))))

Güldürdü beni kayınvalideniz.
Böyle bir ahpabımız var bizimde.
Sürekli ne kadar çok faturası geldiğinden, ne kadar çok darda olduğundan bahseder.
Gülüp geçmekten başka çare yok...

Öte yandan;
Kendimi de suçlu hissettim birden burayı okuyunca.
55 Lira doğalgaz faturası geldi diye komşularımızda bizim için böyle konuşuyor olabilirler mi diye düşündüm bir an...:44:
Gerçi olduğu gibi söylüyorum faturayı soran olursa.
Bana da bir tane komşum suç işlemişim gibi sordu "neden böyle düşük faturanız" diye.
"Sadece 2 petek 40 derecede devamlı çalıyor belki ondandır diyebildim" sadece.
Acaba akşam 8 de eve geliyoruz, faturalarımız eşitlensin diye 60 ta mı çalıştırsak tüm gün kombiyi...:)

bence de millete cimri dedirtmemek için öyle söylemiştir,sende gelinsin ya senide el olarak gördüğü için yalanı ortaya çıkmasın diye devam ettirmiştir.gerçekten de bravo bu soğukta 43 ytl yöntemini bize de öğretsin.250 den aşağı yakıt parası ödemedim.

K.validene saygılarımı ilet. 85 gelse de az olurdu doğalgaz için... Bu kadar kasmasına gerek yok...
43 TL gelmesini nasıl başarmış? sırrı ne bilelim?

kafaya takma hatta sevin allah gecinden versin her gün mirasınız artıyor demektir.birde insanların yaşı ilerledikçe cimri oluyorlar.43 süpermiş bence sen nasıl 43 veya 85 gelmiş onun için kafa yor. kaynanadan tüyoları al bizede aktar sana minnattar kalırız tatlım.

boşver canım hiç kafana takma kimileri abartarak konuşmayı yalanı huy edinmiş onlarında öyle kabullen gül geç

Yalan söylemesi elbette hoş değil ama soğukta durmak daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Maddi sıkıntı yaşıyor olabilirler mş? Sonuçta kimse soğukta kalmakta istemez.

Kayınvalidinezie saygılar hürmetler...Esas konu nasıl 43 Tl doğalgaz faturası ile atlatıyor olayı..Lütfen sırrını bizimle paylaşsın

O nasıl doğal gaz faturası öyle ya ?

O parayla ev mev ısınmaz,üstüne hasta olup hastanelik olursun doğal gaza vereceğin parayı ilaca antibiyotiğe verirsin valla

benim de aklıma ne geldi biliyormusun....eşimin ailesi doğalgaz faturasını bahane edip bizle yaşamak istediği için söylüyorum bunu....fatura çok geliyor deyip belki onlar da sizinle yaşamak istiyordur......

arkadaşlar 43 tl gelir hatun ufo yakmıştır doğalgaza yüklenmemiştir hem elektrik hem doğalgaz ödemim diye oturcakları zaman 3-5 saat ufo yakmıştır..
arkadaşım böyle yapıyo evine gitmek istemiyorum soğukdan karnım ağrıyo evinde 4 kişilik bi aileler minnacık bi odaları var orda akşam 3-5 saat ufo yakıyo elektriğe 120 tl ödüyo doğalgaza 30 tl..
doğalgaz,elektrik,su,internet 500tl fatura giderimiz var diyede atıyo sonra(int ortak kullanıyolar 50 tl de suyu geliyo kendim gördüm)
millet cimri demicek ya evde hırkayla kat kat geziyolar montla oturuyolar dışardan bakıpda insanlara inanmayın derim

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin :)))

sadece suyu kullanmışlar yoksa 43 lira nasıl gelsin fatura, ben de doğalgaz faturamızı nasıl aşağı çekebiliriz diye konu açmayı düşünüyordum bu ara, bizim 400 liralık faturayı görünce.

cimriliğinden utanmıştır bence de cudana'nın dediği gibi başka niye yalan söylesin ki

Son düzenleme:
Bunlar petekleri hic yakmamis o zaman,,mumkun degil sadece sicak suyu bile kullansa 43 ten fazla gelirdi..bana bu ay geldi 450 lira dogru duzgun isinamadigimiz halde..neyse konumuz bu degilde gercekten 43liraya takildim ..kv yalanina gelince ,hava atmistir sana ,aaa bak iste biz pinti degiliz bizde yakiyoruz gibilerinden..ya teyzecim madem gereksiz yere yalan soyluyorsun,bari faturayi gelininin hicbir sekilde bulamayacagi bir yere sakla..

bir ara ben de hep üste yuvarlıyordum rakamı kayınvalideme.260 geldiyse 300 diyordum meselasebebine gelince;

ben 60 tan aşağı hiç düşürmem kombiyi.evin cephesi ve yalıtımından ötürü kolay ısınıyor ve en kötü havada gelen faturamız 300ü geçmez.

evde de rahatlıkla tişörtle dolaşırız.

kayınvalidemlerin evi çok zor ısınır ve faturaları da 400 den aşağı gelmezdi,ona rağmen soğuk olurdu.

bizim faturayı duydukça sizinki çok iyi biz üşüyoruz kışı sizde mi geçirsek acaba falan diye takılırdı

ben de başıma kalmasın diye yüksekten atardım biraz

etrafındakilerin cimri demesınden cekınmıs olup söylememiş olabilir,ayrıca az fatura gelmesı yadırganmıs ama banada 60 tl geldı sadece aksamdan aksama yanmasına ragmen ki evde kısa kollu gıyecek kadar ısındıkta bına izolasyonu ve alttakı daırenın dolu olması bınanın güney cephede olması cok etkılı ısınmada ayrıca duvara monte oda termostatlarını şiddetle tavsiye ederim 300-400 tl fatura ödeyenler var yazık

Son düzenleme:
Başlık güzel olmuş güldürdü beni :) Benim bildiğim 300-400 gelir doğalgaz faturası, o parayla kavınvalideniz nereyi ısıtıyormuş merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…