43 TL gelen Doğalgaz faturasına 85 TL geldi diyen Kayınvalide!!!

Anlaşılan kışı sizde geçirmemişler :)

Böyle insanlardan nefret ediyorum bizim apartmandada meraklı komşular var doğalgaz yazılınca herkesin faturasını inceliyolar Banada 40 tl doğalgaz gelmiş hiç yakımıyomusun diye soruyolar bide böyle insanlar var madem böle pis huylarınız var 200 tllik elektrik faturasını neden görmez o gözler

Seninkiler bence şehirde yaşamasın yani bu düşünce onları hasta edebilir soğuktan vs daha yaşanabilir yerlerde soba ile ısınmak daha mantıklı böyle düşünen insanlara çözüm 43 tl ne ya harbiden

bu arada cimri insanların kendilerini tutumlu diye tanıtmalarından da nefret ediyorum sölemeden edemicem

Ssenınki yıne iyi faturayı yalan söylemişş benimki utanmasa bana adını bile yalan söyliycekkk

evde sadece kv ve kp yaşıyorsa ufo falan yakıyorlardır belki ama yinede yalan söyleyecek bişey yok
bu arada benimde 2 gün önce gelen doğalgaz faturam 84 TL ama yeni bina olduğu için yerde , tavanda ve duvarlarda strafor var haliyle... yaşadığımız yerde çok tepede çok soğuk dışarısı çok esiyor ama kombi yeni petekler yeni borular yeni bunlarda çok önemli etkenler tabiki evimizde sıcacık ben ve eşim kısa kollu geziyoruz kızımız ince badi giyiyor evde

arkadaşlar dün giremedim ama bugün hepinizin mesajlarını okudum...öncelikle ufo yakmıyorlar onu söyliyim..k.validem doğalgazı ne yapıyor ediyor bilmiyorum ama doğalgaz faturası hep az gelir ona..çünkü çok kısıkta yakıyor ve gündüzleri yakmıyor..sıcak su vanalarını iptal etmiş,mazallah yanlışlıkla biri sıcak su tarafını açar diye kendi bütün muslukların sıcak su tarafını kapatmış vanadan..belkide kombisi tasarrufludur bilemicem..ama evi çok çok soğuk değil yani oturulmayacak gibi olsa ben gitmem zaten söylerimde sende üşüyorum diye..
dün yine konusu geçti,kpederim bizze ne kadar gelmişti fatura dedi k.validemde 85 dedi yine eşimde vardı bi önceki gün yaptığını söyledim ama eşim mevzu annesi olunca hiç oralı olmadı..
durum bundan ibaret,benim kızdığım yani böyle yapmasına gerek yok atmasına yani..

çok mu önemli faturanın kaç lira geldiği,ev de soğuk değilmiş,sıcak suyu kullanıp kullanmamak ta kendisini bağlar.ya sıkıntılar yaşayarak bu günlere gelmiştir,ya da şu anda gerçekten sıkıntı içindedirler

üstelik daha önce burada yazıldığı gibi birilerinden tepki görmüştür, o da böyle söyleme gereği hissetmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…